nikec1 написа:някой хлапе е решило да се прави на интересно зад кейборда
Включвам се само преди да отида да запивам преди мача да ви припомня прогнозата си а именно 3:0 за Лудогорец.![]()
![]()
как е прогнозата ти? излезе ли или не? ...че не съм гледал, де
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
nikec1 написа:някой хлапе е решило да се прави на интересно зад кейборда
Включвам се само преди да отида да запивам преди мача да ви припомня прогнозата си а именно 3:0 за Лудогорец.![]()
![]()
tyranta написа:Ивайло Лудогорец написа:Да 1:10 е реалния. Аре махайте ги тея очила бе . Мина времето когато титлите се даваха по право . За да вземете вече трябва да си я заслужите.
еи смешник ти защо не си на стадиона бе ? ДОМУС АГА да не спря кранчето за публиката ? миналата седмица и в БУРГАС ви видях колко бяхте 20 човека една маршрутка ... спряха екскурзиите май а ? още малко .... хич няма да ви има !!! Хайде за Бургас имахте оправдание - КУРБАН БАЙРЯМ !!! сега какво е ??
tyranta написа:
Домуса спря да плаща и спряхте да ходите !!! еи това е истинската причина !!! поне един път си кажете !! вече на няколко пъти аз пиша и ще продължавам !!! Знаем за платените автобуси 1ви кръг във Варна !!! знаем и за купите с Локото в Бургас какво ставаше .... знам и сега че спря кранчето и то се видя още на мача с Враца !!! Днеска и Ристосков неможа да помогне. Чиста дузпа за Апостол Попов нарушението ... 200% дузпа в 57 мин на Платини !!! е по голямо подпиране здраве му кажи !!!
snakebite написа:Честита победа на ЦСКА ! Разликата в мача бе Платини.....
Ние сме бледа сянка на нас си.
Сдаваме купата, на път сме да се провалим и за титлата, но такъв е живота. Тези играчи явно минаха зенита си и слизаме надолу.
Само Лудогорец !
snakebite написа:subzero написа:Мислех да не пиша повече тука,обаче тоз Петев е толкоз нагъл,че не издържах. Баси !! Не заслужавали да загубят. Загубили след грешки. Ми много ясно. Който не прави грешки,не губи. Втори пореден мач говори глупости тоя. Два слаби мача и пак няма да си признае,че просто са слаби в момента.
За мача....два отбора,които не понасям. Гледах ги с надеждата да счупят краката на Анисе и да свирят срещу Лудогорец. Уви,загубих си времето.В интерес на истината все ми е тая кой ще спечели. Публиката.....Ами за пореден път се чудя,мач за Купата на която сте носители. Мач срещу един от силните отбори,с който имате и други закачки. Мач от 20:45. Идеално. И пак няма хора.
Моля,обяснете ми. Ако почна да се досещам,ще помислите,че се заяждам.
Причината е може би 12 лева. А Петев е нагъл, наистина...мисля че се изчерпа !
OOP написа:Има ли Лудогорцииии? Нямааааа....... Що такааа??? Защото сме от Левски и от ЦсКа и подкрепяхме Лудогорец, за да видим на живо любимите си отбори.........
Ивайло Лудогорец написа:Да има 10 левскари и 3 цскари останали .... срам сте !!! Вместо да подкрепяте отбора от родния си град вие плюете върху единственото хубаво нещо , което се случи в Разград от мн мн време насам !!! Едва ли не го мразите ... заради това че се направи хубав стадион , хубава спортна база ,децата на Разград а и не само има къде да се развиват и спортуват при идеални условия , донесоха слава и гордост за града !!! СРАМ СТЕ !!!!!!!
bobonikolov написа:[
но след мача ви с Динамо през лятото и изказванията на президента ви тогава почнаха да ме налягат съмнения, че той очаква винаги съдиите да свирят за вашия отбор просто защото им плаща.Но след днешния мач вече съм на 100% убеден, че Киро плаща яко на съдиите за да бутат отбора ви!Тея двамата братя Домусчиеви са такива егоцентрици, че за да си начешат крастата с това са готови на всякакви подмолни средства.Жалко, наистина жалко.Тръгнахте като лъч надежда в българския футбол, а се оказа, че нито отбора ви се различава вече в българската пумия, нито пък президентите ви не са по-различни от другите мутри!
varanaDrago написа:OOP написа:Има ли Лудогорцииии? Нямааааа....... Що такааа??? Защото сме от Левски и от ЦсКа и подкрепяхме Лудогорец, за да видим на живо любимите си отбори.........
Лудогорци има , и хората от Разград скандиращи от сектора за гости онова за турците много скоро ще ги видят.А ТИ пишещия тези подигравки, нали знаеш че мрежата не е анонимна , а сме и малък град...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта