Ултраси на Ботев пребиха топ хулигани на Локо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Panicanwhyasker
Контакти:

Re: Ултраси на Ботев пребиха топ хулигани на Локо

Мнениеот Panicanwhyasker » 01 ное 2012 00:34

plan-2012 написа:С тея кражби , никога няма да се интегрирате ! Радвайте се че Хитлер не е спечелил Втората Световна Война :!:

Радвайте се вие,защото ако беше спечелил сега нямаше да съществува жалкото ви комунистическо отборче!

lokomotivpd
Контакти:

Мнениеот lokomotivpd » 01 ное 2012 00:39

Thurman Murman написа:
lokomotivpd написа:Айде престани си лъгал.Пълни глупости са това.

И в полицията, и в болницата и очевидците... всички лъжат наред - http://livesport.bg/Voynata-v-Plovdiv-v ... sata-76052

Ей сега ми се обади един приятел,той го познава и го е видял точно преди 3 мин. и абсолютно НИЩО му няма,дори и драскотина.Пълна пародия сте ,не може да си представите колко сте смешни отстрани.

Потребителски аватар
don_diego
Контакти:

Мнениеот don_diego » 01 ное 2012 00:44

Тая история е пълен смях . Първо отишли 2 коли , в статията пише 20 човека ... ебахти големите коли :D . После клипове щяха да слагат , снимки и накрая нищо .

Бахти селските номера :!: :!: :!:
Последна промяна от don_diego на 01 ное 2012 00:45, променено общо 1 път.
С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ АЗ ОБИЧАМ ТЕ ... 1926 !

Panicanwhyasker
Контакти:

Мнениеот Panicanwhyasker » 01 ное 2012 00:44

ihalamadrid написа:Ето защо всяка друга страна си има голям отбор който участва всяка година в ШЛ или ЛЕ, В Германия,Испания,Англия са светлинни години пред нас. Там няма цигани дето да крадат знамена и хореографии дето с пръснати сумати пари за тях....

Циганите са сред публиката ви в Ловеч виж снимката с мангала дето ви е до единия транспарант във фейсбук групата ви я имаше доскоро. :)
Много сте жалки и скоро ще го осъзнаете,тия дни на едни ваши пиятелки им рамазаха физиономиите ,но инфо няма дори по нашите форуми,докато
вие кудкудякате навсякъде и правите от мухата слон.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 01 ное 2012 00:52

:lol: :lol: :lol: Момчета, оправихте ми настроението, 12 страници ги прочетох и толкова отдавна не съм се смял от сърце, чак и сълзи ми потекоха от смях!
Направо ми липсваше дербито на Пловдив :)
Успех ви пожелавам да стане готино дерби въпреки ,че Ботев има повече аргументи на терена за да го вземе :)

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Внимание !

Мнениеот T&T » 01 ное 2012 00:52

lokomotiv4o написа:Последни новини! Знамето на Сдружението е откраднато със сувалка и вече лети в космоса! Главния организатор на "кражбата" е НАСА!

П.С. знамето си го бива! Ще го гледате на обратно!

Пич знамето е 38 метра и няма да имате достатъчно хора в неделя, които да го разпънат.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 01 ное 2012 00:57

Theos написа::lol: :lol: :lol: Момчета, оправихте ми настроението, 12 страници ги прочетох и толкова отдавна не съм се смял от сърце, чак и сълзи ми потекоха от смях!
Успех ви пожелавам да стане готино дерби въпреки ,че Ботев има повече аргументи на терена за да го вземе :)

Трагично е, не е смешно.
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 01 ное 2012 01:00

ihalamadrid написа:
Theos написа::lol: :lol: :lol: Момчета, оправихте ми настроението, 12 страници ги прочетох и толкова отдавна не съм се смял от сърце, чак и сълзи ми потекоха от смях!

Трагично е, не е смешно.

Не знам дали е трагично но има материал за цяла комедийна постановка на театър "Сълза и смях" :lol:
Кольо, потник, знаме, боксьори, търкаляне по земята, коли...има бая материал :)

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 01 ное 2012 01:02

Theos написа:
ihalamadrid написа:

Трагично е, не е смешно.

Не знам дали е трагично но има материал за цяла комедийна постановка на театър "Сълза и смях" :lol:
Кольо, потник, знаме, боксьори, търкаляне по земята, коли...има бая материал :)

Хахаххахахах :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
lokomotiv4o
Контакти:

Re: Внимание !

Мнениеот lokomotiv4o » 01 ное 2012 01:18

T&T написа:
lokomotiv4o написа:Последни новини! Знамето на Сдружението е откраднато със сувалка и вече лети в космоса! Главния организатор на "кражбата" е НАСА!

П.С. знамето си го бива! Ще го гледате на обратно!

Пич знамето е 38 метра и няма да имате достатъчно хора в неделя, които да го разпънат.

Ще има. Не се безпокой! ;)

Върни се в “Ботев”