plan-2012 написа:С тея кражби , никога няма да се интегрирате ! Радвайте се че Хитлер не е спечелил Втората Световна Война
Радвайте се вие,защото ако беше спечелил сега нямаше да съществува жалкото ви комунистическо отборче!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
plan-2012 написа:С тея кражби , никога няма да се интегрирате ! Радвайте се че Хитлер не е спечелил Втората Световна Война
Thurman Murman написа:lokomotivpd написа:Айде престани си лъгал.Пълни глупости са това.
И в полицията, и в болницата и очевидците... всички лъжат наред - http://livesport.bg/Voynata-v-Plovdiv-v ... sata-76052
ihalamadrid написа:Ето защо всяка друга страна си има голям отбор който участва всяка година в ШЛ или ЛЕ, В Германия,Испания,Англия са светлинни години пред нас. Там няма цигани дето да крадат знамена и хореографии дето с пръснати сумати пари за тях....
lokomotiv4o написа:Последни новини! Знамето на Сдружението е откраднато със сувалка и вече лети в космоса! Главния организатор на "кражбата" е НАСА!
П.С. знамето си го бива! Ще го гледате на обратно!
Theos написа::lol:![]()
Момчета, оправихте ми настроението, 12 страници ги прочетох и толкова отдавна не съм се смял от сърце, чак и сълзи ми потекоха от смях!
Направо ми липсваше дербито на Пловдив
Успех ви пожелавам да стане готино дерби въпреки ,че Ботев има повече аргументи на терена за да го вземе
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
ihalamadrid написа:Theos написа::lol:![]()
Момчета, оправихте ми настроението, 12 страници ги прочетох и толкова отдавна не съм се смял от сърце, чак и сълзи ми потекоха от смях!
Успех ви пожелавам да стане готино дерби въпреки ,че Ботев има повече аргументи на терена за да го вземе
Трагично е, не е смешно.
Theos написа:ihalamadrid написа:Theos написа::lol:![]()
Трагично е, не е смешно.
Не знам дали е трагично но има материал за цяла комедийна постановка на театър "Сълза и смях"![]()
Кольо, потник, знаме, боксьори, търкаляне по земята, коли...има бая материал
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
T&T написа:lokomotiv4o написа:Последни новини! Знамето на Сдружението е откраднато със сувалка и вече лети в космоса! Главния организатор на "кражбата" е НАСА!
П.С. знамето си го бива! Ще го гледате на обратно!
Пич знамето е 38 метра и няма да имате достатъчно хора в неделя, които да го разпънат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта