X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София FT 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: X кръг Ботев Пловдив - ЦСКА София |27.10|

Мнениеот шивача » 24 окт 2012 20:28

kanar4o написа:
шивача написа:
kanar4o написа:http://www.zaplovdiv.com/content/ItemPreview.aspx?contentItemID=4086

днес си взех билет и освен две ченгета с мотори и един фен, нямаше други....

Между другото ,в Пловдив не се толелират фенове на софийски отбори. Гадно е да си гост в собствения си град.

:lol: :lol: :lol: гост можеш да си ти, а на мен ми е през оная работа, кой кво толерира...и запомнете едно, това че ви дадоха апартаменти в тракия, въобще не ви прави Пловдивчани, вие винаги ще сте гости, дори децата на децата ви, до десето коляно.. не ви искаме в центъра, зеленчукопроизводители :idea:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 24 окт 2012 20:32

мача се играе на терена не на трибуните. а на терена сте тотален медиен балон, защото сте много по слаби от това което се говори за вас.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 24 окт 2012 20:36

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:мача се играе на терена не на трибуните. а на терена сте тотален медиен балон, защото сте много по слаби от това което се говори за вас.

Да разбирам ,че си гледал 9-те мача на Ботев ,че да го твърдиш това?
Много завиждате. Пак няма да е шопски отбор шампион ,разберете го.
[offtopic]Шивача ,без коментар за теб. Комплексирано човече.[/offtopic]
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 24 окт 2012 20:41

kanar4o написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:мача се играе на терена не на трибуните. а на терена сте тотален медиен балон, защото сте много по слаби от това което се говори за вас.

Да разбирам ,че си гледал 9-те мача на Ботев ,че да го твърдиш това?
Много завиждате. Пак няма да е шопски отбор шампион ,разберете го.
Шивача ,без коментар за теб. Комплексирано човече.

:lol:
аз съм ви гледал, слаби сте..само Вандер и Цветков играят нещо, но пък на бразилчето са му забранили да подава, като столипеновец е :lol: така че няма за какво да ви завиждат, особено с Феро треньор :mrgreen: всъщност, Грънчаров не е лош, но останалите са посредствени, като коментарите ти :lol: Тракиецо :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 окт 2012 20:43

Не си прав.Ботев направиха добра селекция и изнесоха няколко добри мача.Като прибавим и подкрепата от трибуните,въобще няма да е лесен мача.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 24 окт 2012 20:47

коя е тая добра селекция бе братле. и срещу кои ги направиха тея няколко силни мача. всъщност не те питам да ми отговаряш разкрити са ми
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 24 окт 2012 20:53

Само си помнете думите ,после да не се отмятате като ученички.
И да няма след мача - ние сме много слаби ,Ботев не са нищо особено?!? :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 24 окт 2012 21:08

kanar4o написа:Само си помнете думите ,после да не се отмятате като ученички.
И да няма след мача - ние сме много слаби ,Ботев не са нищо особено?!? :mrgreen:

Ами то ние не сме нищо особено ,тепърва би трябвало да почнем да набираме сила !Като цяло футбола у нас е на много ниско ниво,бих казал дори ,че е почти махленски.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 24 окт 2012 21:28

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:коя е тая добра селекция бе братле. и срещу кои ги направиха тея няколко силни мача. всъщност не те питам да ми отговаряш разкрити са ми

Не следя от близо селекцията на Ботев,но изиграха много добри срещи на Герена и във Варна.Смятам,че трябва да се уважава противника,а отбора и феновете на Ботев са заслужили уважението си.Всеки има право на мнение по въпроса и въобще не искам да ти натрапвам своето,но не мога да проявявам манталитет,присъщ на феновете на един отбор от Подуене ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
G.Bratilov
Контакти:

Мнениеот G.Bratilov » 24 окт 2012 21:29

шивача написа: :lol: :lol: :lol: гост можеш да си ти, а на мен ми е през оная работа, кой кво толерира...и запомнете едно, това че ви дадоха апартаменти в тракия, въобще не ви прави Пловдивчани, вие винаги ще сте гости, дори децата на децата ви, до десето коляно.. не ви искаме в центъра, зеленчукопроизводители :idea:

Сега ми стана ясно. Явно си завършил "Ана Май" - от Маймункова идва фамилията, ама Май звучи гордо някакси, почти по цесекарски. Иначе и казвахме "Ана Дай". Заради дашните мацки, дето учиха там. Между другото, май там учеха и момченца! :mrgreen: Къде живееш (и как) въобще не ми е интересно. Ама от вчера ги разправяш едни за селяните, та затова реших да се намеся.
В Пловдив, моето момче, ако не си наясно, положението е такова - хората, родени тук (огромното болшинство), или с родители от тук (повече от огромно болшинство), са или ботевисти, или локомотивци. Други няма. Това е положението - в Пловдив е така.
Каква е твоята родова история, бримко, въобще не ме интересува. Сигурно и ти не си я знаеш... :) Нямам нищо против към хората, родени в Пазарджик, Харманли, Хасково, Пордим, гара Левски, Павликени, Угърчин, Симитли, и които са фенове на ЦСКА. Това си е тяхна работа. Ама някакъв с бримка на чорапогащника си да ми говори за селяни - като ми разправя какво видял на път от хижа Здравец към митницата - вече е прекалено. Ако нямаш пари за къща в Марково, Храбрино, Брестник или Белащица - няма нужда да злорадстваш. А с това мислене няма и да имаш. :mrgreen:
Иначе по твоята логика ("гражданската") - да попитам само, откъде е чичо Митко? Димитър Пенев имам предвид. Май не е раждан на жълтите павета? :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”