Сега ми стана ясно. Явно си завършил "Ана Май" - от Маймункова идва фамилията, ама Май звучи гордо някакси, почти по цесекарски. Иначе и казвахме "Ана Дай". Заради дашните мацки, дето учиха там. Между другото, май там учеха и момченца!

Къде живееш (и как) въобще не ми е интересно. Ама от вчера ги разправяш едни за селяните, та затова реших да се намеся.
В Пловдив, моето момче, ако не си наясно, положението е такова - хората, родени тук (огромното болшинство), или с родители от тук (повече от огромно болшинство), са или ботевисти, или локомотивци. Други няма. Това е положението - в Пловдив е така.
Каква е твоята родова история, бримко, въобще не ме интересува. Сигурно и ти не си я знаеш...

Нямам нищо против към хората, родени в Пазарджик, Харманли, Хасково, Пордим, гара Левски, Павликени, Угърчин, Симитли, и които са фенове на ЦСКА. Това си е тяхна работа. Ама някакъв с бримка на чорапогащника си да ми говори за селяни - като ми разправя какво видял на път от хижа Здравец към митницата - вече е прекалено. Ако нямаш пари за къща в Марково, Храбрино, Брестник или Белащица - няма нужда да злорадстваш. А с това мислене няма и да имаш.
Иначе по твоята логика ("гражданската") - да попитам само, откъде е чичо Митко? Димитър Пенев имам предвид. Май не е раждан на жълтите павета?