Черноморец - Лудогорец FT. 1-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Черноморец - Лудогорец 27.10.2012 от 18:00 часа

Мнениеот tsonpen » 22 окт 2012 13:16

subzero написа:
snakebite написа:Аз съм горд с моя отбор, а дали се носят плюнки от всички страни(включително и днес от Враца) не ме интересува...

Е,да,де. То тва най-дразни. Щото всички ви виждат,а вие сякаш сте слепи и не ви интересува.

Кои са тези всички? Част от фенове на няколко съперникови отбора, които преди 2 години не са си и помисляли, че отборът им ще бъде бит по няколко пъти от Лудогорец Разград. Някои от тях тогава не са знаели, че съществува такъв отбор, което говори лошо за тяхната обща футболна култура.
Хайде да ми кажеш кое пък накара някои от феновете на ФК Левски да ръкопляскат на играчите на Лудогорец? Кое накара фенове на Ботев Пловдив да ръкопляскат на бившия си играч Данчо Минев, които феновете на един друг отбор обиждат. Това как ще реагираш опира до това какво имаш в главата, а често и свестни хора биват подведени. Колко неща се изписаха за мачовете от този сезон от хора, които и една минута игра на Лудогорец не са изгледали. Ще повторя заглавието на популярен спортен сайт след мача на Локо Пловдив с Лудогорец - "Съдия закла Локо Пловдив". И това го пишат при резултат 2:5 заради единия гол. Ще припомня, че Лудогорец след това разпространи видео на въпросния гол, от което се вижда, че голът е напълно редовен. Но който чел-чел. И досега чувам абсурдни обвинения за дузпите с Миньор. И пак има видео на двете игри с ръка в наказателното поле, както и на другите положения заради които не са отсъдени дузпи.
Изглеждаш ми разумно момче. Имай предвид, че това какво говориш е твоя персонална отговорност дори и пред самия себе си. Не се превръщай в клеветник! Стига сте обвинявали отбора по принцип. Многа лоша българска черта е веднага да удряме с лопатата по главата всеки, който си покаже главата от блатото. Вие сте си я били показали, но сте се подхлъзнали, хайде сега ни обяснявате, че и с нас така щяло да стане. И не само, но и твърдите, че не плуваме, а на нещо сме били стъпили, защото и други така казвали, но факти няма.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 22 окт 2012 16:07

Не знам защо още спорите?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 22 окт 2012 16:46

Да де цяла България разбра, че Лудогорец показа главата от блатото на посредствеността и я вкара в блатото на корупцията. Сигурно ви е тежко да си го признаете, но си е така. Тези неща не остават скрити, още повече, че цяла България ги видя. Никой не ви обвинява за този шампионат, а за миналия. Там нещата през втората половина на пролетния шампионат бяха много, много явни.

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 22 окт 2012 17:28

tsonpen написа:
subzero написа:
snakebite написа:Аз съм горд с моя отбор, а дали се носят плюнки от всички страни(включително и днес от Враца) не ме интересува...

Е,да,де. То тва най-дразни. Щото всички ви виждат,а вие сякаш сте слепи и не ви интересува.

Кои са тези всички? Част от фенове на няколко съперникови отбора, които преди 2 години не са си и помисляли, че отборът им ще бъде бит по няколко пъти от Лудогорец Разград. Някои от тях тогава не са знаели, че съществува такъв отбор, което говори лошо за тяхната обща футболна култура.
Хайде да ми кажеш кое пък накара някои от феновете на ФК Левски да ръкопляскат на играчите на Лудогорец? Кое накара фенове на Ботев Пловдив да ръкопляскат на бившия си играч Данчо Минев, които феновете на един друг отбор обиждат. Това как ще реагираш опира до това какво имаш в главата, а често и свестни хора биват подведени. Колко неща се изписаха за мачовете от този сезон от хора, които и една минута игра на Лудогорец не са изгледали. Ще повторя заглавието на популярен спортен сайт след мача на Локо Пловдив с Лудогорец - "Съдия закла Локо Пловдив". И това го пишат при резултат 2:5 заради единия гол. Ще припомня, че Лудогорец след това разпространи видео на въпросния гол, от което се вижда, че голът е напълно редовен. Но който чел-чел. И досега чувам абсурдни обвинения за дузпите с Миньор. И пак има видео на двете игри с ръка в наказателното поле, както и на другите положения заради които не са отсъдени дузпи.
Изглеждаш ми разумно момче. Имай предвид, че това какво говориш е твоя персонална отговорност дори и пред самия себе си. Не се превръщай в клеветник! Стига сте обвинявали отбора по принцип. Многа лоша българска черта е веднага да удряме с лопатата по главата всеки, който си покаже главата от блатото. Вие сте си я били показали, но сте се подхлъзнали, хайде сега ни обяснявате, че и с нас така щяло да стане. И не само, но и твърдите, че не плуваме, а на нещо сме били стъпили, защото и други така казвали, но факти няма.

А за мача във Варна 1ви кръг какво ще кажеш !?! Аз бях там и видях какво се случи .. ти как ще коментираш червения картон на Паломино ? а вашия 2ри гол след удар без топка на Миро Иванов в лицето на Мартин Дечев и играта не се спря вие направихте контра и вкарахте за 2:0 ? искам само тези 2 ситуации да чуя и твоя коментар ? Аз бях в сектор А .. всичко стана на метри пред очите ми ... ти от сектора за гости как ги видя ? хаха после не били подпирали съдиите ... говодиш ми за Перник .. ми те са ви дружки бе бате .. ако не бил съдията да ви свирне 2 дузпи те пак се одупват и си ги биете стандартно (справка миналия сезон ) !!! Ето затова хората ви плюят !! Ето затова не ви харесват !!! Видяхме как изгониха Херо с полиция миналия сезон в Разград .. видяхме как изгониха и Стойчо пак с полиция ... явно там е патентована марка !!! Там никой няма право на мнение и да реагира ??? Срещу отбора на Бойко и ДОМУС АГА нямаме право на думата ??!?!?!?! ХАХАХАХ е няма как да стане !!!

БУРГАС ИДВАМ СИ !!! ОТ ДНЕСКА ЗАПОЧВАМ С ОФАНЗИВАТА ЗА БИЛЕТИТЕ :) 10 ЦАЦИ КАРАМ С МЕНЕ ХАХАХА :) ХАЙДЕ АКУЛИИИИИИ !!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 22 окт 2012 18:21

tyranta написа:А за мача във Варна 1ви кръг какво ще кажеш !?! Аз бях там и видях какво се случи .. ти как ще коментираш червения картон на Паломино ? а вашия 2ри гол след удар без топка на Миро Иванов в лицето на Мартин Дечев и играта не се спря вие направихте контра и вкарахте за 2:0 ? искам само тези 2 ситуации да чуя и твоя коментар ? Аз бях в сектор А .. всичко стана на метри пред очите ми ... ти от сектора за гости как ги видя ? хаха после не били подпирали съдиите ... говодиш ми за Перник .. ми те са ви дружки бе бате .. ако не бил съдията да ви свирне 2 дузпи те пак се одупват и си ги биете стандартно (справка миналия сезон ) !!! Ето затова хората ви плюят !! Ето затова не ви харесват !!! Видяхме как изгониха Херо с полиция миналия сезон в Разград .. видяхме как изгониха и Стойчо пак с полиция ... явно там е патентована марка !!! Там никой няма право на мнение и да реагира ??? Срещу отбора на Бойко и ДОМУС АГА нямаме право на думата ??!?!?!?! ХАХАХАХ е няма как да стане !!!

БУРГАС ИДВАМ СИ !!! ОТ ДНЕСКА ЗАПОЧВАМ С ОФАНЗИВАТА ЗА БИЛЕТИТЕ :) 10 ЦАЦИ КАРАМ С МЕНЕ ХАХАХА :) ХАЙДЕ АКУЛИИИИИИ !!!!

На този мач червеният картон е класически! Описали сме подробно какво се случи когато Паломино получи втори жълт и респективно червен! Това стана прд нас и на страничния му се стегнаха бузките :) като Паломино тръгна бесен към него! Няма какво да продължаваме! Вижда се къде са моряците сега и къде ние...! Дано се поправим в Бургас за грешката вчера...!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 22 окт 2012 19:32

Мдаааа..и аз видях красная картачка на Паломино, баш пред нас си беше !! Обяснили сме подробно, как рефера си бърка 1-2 минути докато разбере че има втори жълт картон...
А моряците си ги знаем, дървосекачи от класа, кой ли не пропищя там ???
Като гледах мача във Враца съм обнадежден - "добро смо играли, немали смо шансу ". Доза подценяване, доза невървеж, липса на Бадемчето, и те ти булка Спасовден.
Жалко че няма да се дава мача в Бургас -много изтърваме !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 22 окт 2012 20:06

tyranta написа:А за мача във Варна 1ви кръг какво ще кажеш !?! Аз бях там и видях какво се случи .. ти как ще коментираш червения картон на Паломино ? а вашия 2ри гол след удар без топка на Миро Иванов в лицето на Мартин Дечев и играта не се спря вие направихте контра и вкарахте за 2:0 ? искам само тези 2 ситуации да чуя и твоя коментар ? Аз бях в сектор А .. всичко стана на метри пред очите ми ... ти от сектора за гости как ги видя ? хаха после не били подпирали съдиите ... говодиш ми за Перник .. ми те са ви дружки бе бате .. ако не бил съдията да ви свирне 2 дузпи те пак се одупват и си ги биете стандартно (справка миналия сезон ) !!! Ето затова хората ви плюят !! Ето затова не ви харесват !!! Видяхме как изгониха Херо с полиция миналия сезон в Разград .. видяхме как изгониха и Стойчо пак с полиция ... явно там е патентована марка !!!

За нахлуване на терена какво сте друго сте очаквали?
Мача във Варна не го гледах, но други са ти отговорили. Обаче от 9 мача съм гледал 5, което е повече от половината. Не съм видял системни грешки в полза на Лудогорец.
Ето и ти говориш "ако не бил съдията да ви свирне 2 дузпи" :shock: За игра с ръка в наказателното поле какво да даде :?: А защо не питаш защо не даде и другите дузпи, които имаше в полза на Лудогорец? За миналата година защо не питаш защо не е отсъдено нарушение срещу Шоко непосредствено преди гола ви?

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 22 окт 2012 21:54

"ако не бил съдията да ви свирне 2 дузпи"

Ако ще пастата да ни "свирне" на всички по трибуните :o .... пак отнасяте плувката!!! :mrgreen:
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 22 окт 2012 21:58

grud написа:"ако не бил съдията да ви свирне 2 дузпи"

Ако ще пастата да ни "свирне" на всички по трибуните :o .... пак отнасяте плувката!!! :mrgreen:

На този стадион в последно време ни върви... ;)!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 22 окт 2012 22:04

tsonpen написа:Кои са тези всички? Част от фенове на няколко съперникови отбора, които преди 2 години не са си и помисляли, че отборът им ще бъде бит по няколко пъти от Лудогорец Разград. Някои от тях тогава не са знаели, че съществува такъв отбор, което говори лошо за тяхната обща футболна култура.

Тези "всички" са онези всички,които пропищяха от Лудогорец. Изброявам-ЦСКА,Локо(Сф),Черно море,Локо(Пд),Черноморец,Берое...вероятно има и други. Левски са ясни,те ви харесват защото взехте титлата от ЦСКА,ако тази година я вземете от тях,ще обърнат плочата. За Миньор е ясно. С останалите още не сте играли. ;) Та,при положение,че голяма част от отборите се оплакват от вас е нормално да кажа всички. Айде ще сложа едно"с малки изключения". Защо феновете на Левски са ви ръкопляскали вече казах. Всеки фен би трябвало да уважава бившите си играчи,особено ако са оставили сърцето си на терена. Това за феновете на Ботев и Минев. Аз лично винаги съм аплодирал бившите играчи на Черноморец. Независимо в кой отбор са отишли да играят. Изключвам Анисе,за него само лоши работи си мисля. :mrgreen: Отказвам да коментирам мачовете на Лудогорец с Миньор. Излишно е !! Все едно да коментирам двойна игра на някоя тренировка.
Не съм толкова разумен колкото изглеждам. ;) Лично теб изключително много те уважавам въпреки,че си твърдоглав. ;) Интелигентен си и се опитваш да бъдеш коректен. Казвам за пореден път...В началото на миналия шампионат Лудогорец беше моя фаворит. Беше бялата лястовица на БГ футбола. Побеснях след съдийската тесла на Армията. И сякаш за да докаже,че никой не може да се е...а с него, Домусчиев започна да върши глупости. И тогава всичко свърши. А мача с Черноморец ми дойде в повече. Съжалявам,но не приемам този отбор. Ако не бях гледал мачове на Лудогорец може би бих ви повярвал. Но за моя радост имаше телевизионни предавания тогава. Признавам си чистосърдечно,че стисках палци за Динамо. И исках да загубите заради съдията. Поне според вас това се случи.
Както и да е. Отбора ни има достатъчно проблеми за да се занимаваме с вас. Мисля да не ви обръщам внимание до събота след мача. Дано тогава емоцията да е положителна,за да ви почна пак. ;) Желая ти здраве и късмет !!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”