subzero написа:snakebite написа:Аз съм горд с моя отбор, а дали се носят плюнки от всички страни(включително и днес от Враца) не ме интересува...
Е,да,де. То тва най-дразни. Щото всички ви виждат,а вие сякаш сте слепи и не ви интересува.
Кои са тези всички? Част от фенове на няколко съперникови отбора, които преди 2 години не са си и помисляли, че отборът им ще бъде бит по няколко пъти от Лудогорец Разград. Някои от тях тогава не са знаели, че съществува такъв отбор, което говори лошо за тяхната обща футболна култура.
Хайде да ми кажеш кое пък накара някои от феновете на ФК Левски да ръкопляскат на играчите на Лудогорец? Кое накара фенове на Ботев Пловдив да ръкопляскат на бившия си играч Данчо Минев, които феновете на един друг отбор обиждат. Това как ще реагираш опира до това какво имаш в главата, а често и свестни хора биват подведени. Колко неща се изписаха за мачовете от този сезон от хора, които и една минута игра на Лудогорец не са изгледали. Ще повторя заглавието на популярен спортен сайт след мача на Локо Пловдив с Лудогорец - "Съдия закла Локо Пловдив". И това го пишат при резултат 2:5 заради единия гол. Ще припомня, че Лудогорец след това разпространи видео на въпросния гол, от което се вижда, че голът е напълно редовен. Но който чел-чел. И досега чувам абсурдни обвинения за дузпите с Миньор. И пак има видео на двете игри с ръка в наказателното поле, както и на другите положения заради които не са отсъдени дузпи.
Изглеждаш ми разумно момче. Имай предвид, че това какво говориш е твоя персонална отговорност дори и пред самия себе си. Не се превръщай в клеветник! Стига сте обвинявали отбора по принцип. Многа лоша българска черта е веднага да удряме с лопатата по главата всеки, който си покаже главата от блатото. Вие сте си я били показали, но сте се подхлъзнали, хайде сега ни обяснявате, че и с нас така щяло да стане. И не само, но и твърдите, че не плуваме, а на нещо сме били стъпили, защото и други така казвали, но факти няма.