IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София |20.10|

Мнениеот j0rka7aa » 20 окт 2012 19:30

STENLI написа:Другия кръг няма да имате този късмет ;) :)

Нали знаеш какво са казали хората, не тръгвай с голяма кошница, защото...
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 окт 2012 19:31

Red Warrior написа:Не знам какво се виждало по телевизията, но на стадиона се виждаше, че съдиите яко бутат отбора на БФС.

Не бе защо, съдията се справи перфектно според мен! Можеше да изгони Мюлдер за втори жълт при фаула срещу Серж, но така е по-добре. Справи се съдията за мен и то повече от добре! :) Мисля, че няма никакво подпиране- на терена имаше само един отбор.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 20 окт 2012 19:31

Смачкахме от всякъде отбора на БФС. НА жалките от герена не им помогна и съдията. ЖАлко , че се разминаха с 1-0 само. НАЗДРАВЕ БЪЛГАРИЯ И ЧЕСТИТО АРМЕЙЦИ - ПО ОБИЧАНИЯ ОТБОР ПОБЕДИ. НАЗДРАВЕ.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 20 окт 2012 19:32

astra написа:Смачкахме от всякъде отбора на БФС. НА жалките от герена не им помогна и съдията. ЖАлко , че се разминаха с 1-0 само. НАЗДРАВЕ БЪЛГАРИЯ И ЧЕСТИТО АРМЕЙЦИ - ПО ОБИЧАНИЯ ОТБОР ПОБЕДИ. НАЗДРАВЕ.

НАЗДРАВЕ :!: :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 20 окт 2012 19:33

На първо място бих казал, че Илиев не избра добър състав. Просто се чудя как можа да предпочете Старокин пред Пинто, който вече е възстановен и даже май изигра 1-2 мача. Също съм шокиран, че Райков не започна титуляр - можеше Прохазка да седне на пейката или пък да играе в средата, а Йовов или Гаджев да остане резерва.
Стойчо пък и мен ме изненада със състава. Не очаквах Нюаджи да е на върха на атаката. Също не очаквах Пакурар да не започне, а Присо да е титуляр. Обаче най-важното беше, че изненада съперника. Присо днес беше един от най-добрите - направо ме е срам, че го плюхме толкова напоследък.
Относно качеството на мача, не съм съгласен, че е бил толкова слаб. Определено беше доста по-динамичен, отколкото в последните сезони. И не го казвам само заради победата - още през първата част бях на това мнение. Не си спомням скоро да съм виждал 2 греди в първите 10 минути. Вярно, че след това до почивката нямаше много ситуации, но пък топката доста бързо стигаше до двете наказателни полета.
Както се случва редовно в последните години, първият отбор, който допусне фрапираща грешка, губи. И сега стана така. До гола мачът беше равностоен, но след това мисля, че стояхме доста по-добре на терена и все още адски ме е яд, че опропастихме 2 отлични атаки. Разбира се Карвальо също изпусна една ситуация, така че и ние имахме късмет.
За съдията бих казал, че може би спести някои каротни за играчи от двата отбора. Може би Бандаловски заслужаваше директно изгонване, че хвана Йорданов за врата, а Мюлдер трябваше да получи втори жълт според мен за фаул срещу Нюаджи. Като цяло обаче реферът в никакъв случай не подпря някой от двата отбора.
И накрая не мога да не пропусна, че ми е много неприятно за Карачанаков - с тези скъсани връзки ще си откара 5-6 месеца извън игра. Скиорли играе на същата позиция и май вече има картотека - може би на него ще почне също да се разчита.
И накрая мога само да кажа честито на всички цесекари. А отборът да стои здраво стъпил на земята, че още в следващия кръг гостуваме на "Ботев" и ще бъде тежко. ;)
[offtopic]Кучето пак позна - вече има 8 от 8. :lol:[/offtopic]
Последна промяна от Udoji90 на 20 окт 2012 19:39, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 20 окт 2012 19:39

Левски бяха слаби, надиграхте ги. Утре гостуваме на Лове4, после идвате на нас. Очертава се голямо боричкане за 2-3то място

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 20 окт 2012 19:44

честито на всички дето ни ЗАКРИХА ДНЕС !!!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 20 окт 2012 19:47

magichko написа:честито на всички дето ни ЗАКРИХА ДНЕС !!!

Наздраве ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 окт 2012 19:48

Е, аз си обяснявам ситуацията с Бандата и Йорданов по следния начин, по който смятам я отсъди и съдията и за мен е правилно: Йорданов тръгва и се бутна в Бандаловски и го докосна, бандата се обръща вече в един вид да покаже на съдията, че е предизвикан, но протяга ръката и отвръща. В този случай, ако трябва да гони някой, трябва да изгони и двамата играчи- първия провокира, втория заради посягането, а удар не успях да видя дали има. Ако извади картоните, сега щяхме да обсъждаме, че е изпуснал мача и т.н. Имаше само една грешка- не изгони Мюлдер за втори жълт. Във всички други моменти е безупречен! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Мнениеот mistreated » 20 окт 2012 19:55

Аз от това, което видях на повторенията след мача, мога да кажа, че ни отмениха абсолютно редовен втори гол на Нюанджи. Никаква засада на Сержиньо, ако не се лъжа.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”