dreben23 написа:Ще видим, в България всякакви неща се случват за броени часове.

Скиорили разбрах, но той едва ли ще е играе точно пък в дербито. По-вероятно е Нюаджи да играе титуляр, но и това не ми се вярва много да стане. Но горе долу като знам стила на Стойчо да не прави кой знае какви промени в състава си, най-вероятно ще заложи на Присо.

А ако евентуално пак ни отрежат за Платини - Тасио ще играе на върха на атаката. О, вярно Апата вместо Крачунов, извинявам се!

Не няма да сме с трима, просто съм сгрешил! Значи Пакурар ще отпадне от титулярите!
Състав: Черни, Бандаловски, Венков, Попов, Крачунов, Янчев, Саша, Карачанаков, Сержиньо, Анисе и забележете МИШЕЛ ПЛАТИНИ!
За Скиорли и аз не очаквам да бъде хвърлен в боя (даже не знаех, че вече има картотека). Иначе в сегашния случай аргументът ти, че Стойчо не прави много промени, всъщност НЕ е в полза на Присо, тъй като камерунецът не започна (и като резерва не влезе) в последния ни мач, а Нюаиджи беше титуляр, така че дай Боже да няма много промени, както казваш.

И все пак една промяна със сигурност е задължителна и това е Пакурар, който ни е сякаш един от най-стабилните играчи. Ако Платини не играе, не е задължително Тасио да почва на върха - може там да е Анисе.
Поне за мен 10 титуляри са ясни: Черни, Венков, Крачунов, Попов, Бандата, Янчев, Пакурар, Нюаиджи, Карачанаков и Анисе. Последният ще е един измежду Тасио, Сержиньо и Саша. В първия случай Тасио е на върха, а Анисе е пред Янчев и Пакурар; във втория Анисе е на върха, а Сержиньо е пред Янчев и Пакурар; в третия Анисе пак е на върха, а Пакурар е пред Янчев и Саша. На мен лично най-вероятен ми изглежда вторият вариант.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...