IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София |20.10|

Мнениеот Без име » 18 окт 2012 16:52

russia написа:
BRF написа:
Без име написа:Ела да ми го изпееш на ушенце, че предполагам няма да те чуя.

ПС - В Сектор Б съм. :)

Че то там тихичко!

Измежду 20 човека все ще го познаеш!

[offtopic]По математика явно си много слаб. Айде връщай се в училище.[/offtopic]
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 окт 2012 16:52

Състав: Черни, Бандаловски, Венков, Крачунов, Янчев, Саша, Пакурар, Карачанаков, Сержиньо, Анисе и забележете МИШЕЛ ПЛАТИНИ! ;) [offtopic]Имам едно усещане, че БФС няма избор просто и ще го картотекираме днес! Време е просто да пускат момчето да се изявява, имайки предвид жребия днес и за купата - това може да играе в наша полза! :) Както казва Василев, за да има равни начала, сега е времето да пуснат Платини, защото ЦСКА без Платини няма да е на равна нога спрямо Лудогорец да речем и т.н. Жребият може да се окаже много дирижиран, но не ми пука, важното е да пускат Мишел да играе! ;)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 18 окт 2012 16:56

dreben23 написа:Състав: Черни, Бандаловски, Венков, Крачунов, Янчев, Саша, Пакурар, Карачанаков, Сержиньо, Анисе и забележете МИШЕЛ ПЛАТИНИ! ;) [offtopic]Имам едно усещане, че БФС няма избор просто и ще го картотекираме днес! Време е просто да пускат момчето да се изявява, имайки предвид жребия днес и за купата - това може да се случи! :)[/offtopic]

няма как да го картотекираме но може да картотекираме Скиорили
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 окт 2012 16:59

dreben23 написа:Състав: Черни, Бандаловски, Венков, Крачунов, Янчев, Саша, Пакурар, Карачанаков, Сержиньо, Анисе и забележете МИШЕЛ ПЛАТИНИ! ;) [offtopic]Имам едно усещане, че БФС няма избор просто и ще го картотекираме днес! Време е просто да пускат момчето да се изявява, имайки предвид жребия днес и за купата - това може да играе в наша полза! :) Както казва Василев, за да има равни начала, сега е времето да пуснат Платини, защото ЦСКА без Платини няма да е на равна нога спрямо Лудогорец да речем и т.н. Жребият може да се окаже много дирижиран, но не ми пука, важното е да пускат Мишел да играе! ;)[/offtopic]

Готов съм да се хвана на бас, че Платини няма да играе до края на есенния полусезон. Относно останалите титуляри, пропуснал си Апостол Попов, а не си сложил друг на неговия пост, освен ако не искаш Янчев или Саша да е централен защитник. ;) Също така мисля, че е по-вероятно Нюаиджи да започне, а не Сержиньо.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 18 окт 2012 17:00

dreben23 написа:Състав: Черни, Бандаловски, Венков, Крачунов, Янчев, Саша, Пакурар, Карачанаков, Сержиньо, Анисе и забележете МИШЕЛ ПЛАТИНИ! ;) [offtopic]Имам едно усещане, че БФС няма избор просто и ще го картотекираме днес! Време е просто да пускат момчето да се изявява, имайки предвид жребия днес и за купата - това може да играе в наша полза! :) Както казва Василев, за да има равни начала, сега е времето да пуснат Платини, защото ЦСКА без Платини няма да е на равна нога спрямо Лудогорец да речем и т.н. Жребият може да се окаже много дирижиран, но не ми пука, важното е да пускат Мишел да играе! ;)[/offtopic]

Да излезем срещу Левски с 3 защитника? Би било много интересна идея, но Стойчо никога няма да рискува.

Иначе Скиорили вече е картотекиран и ще може да играе. Дори има шанс да излезе като титуляр, а Нюаджи за мен е сигурен в стартовата 11-ка.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 окт 2012 17:07

Ще видим, в България всякакви неща се случват за броени часове. :) Скиорили разбрах, но той едва ли ще е играе точно пък в дербито. По-вероятно е Нюаджи да играе титуляр, но и това не ми се вярва много да стане. Но горе долу като знам стила на Стойчо да не прави кой знае какви промени в състава си, най-вероятно ще заложи на Присо. :cry: А ако евентуално пак ни отрежат за Платини - Тасио ще играе на върха на атаката. О, вярно Апата вместо Крачунов, извинявам се! :cry: Не няма да сме с трима, просто съм сгрешил! Значи Пакурар ще отпадне от титулярите! :cry:

Състав: Черни, Бандаловски, Венков, Попов, Крачунов, Янчев, Саша, Карачанаков, Сержиньо, Анисе и забележете МИШЕЛ ПЛАТИНИ!
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 18 окт 2012 17:24

dreben23 написа:Ще видим, в България всякакви неща се случват за броени часове. :) Скиорили разбрах, но той едва ли ще е играе точно пък в дербито. По-вероятно е Нюаджи да играе титуляр, но и това не ми се вярва много да стане. Но горе долу като знам стила на Стойчо да не прави кой знае какви промени в състава си, най-вероятно ще заложи на Присо. :cry: А ако евентуално пак ни отрежат за Платини - Тасио ще играе на върха на атаката. О, вярно Апата вместо Крачунов, извинявам се! :cry: Не няма да сме с трима, просто съм сгрешил! Значи Пакурар ще отпадне от титулярите! :cry:
Състав: Черни, Бандаловски, Венков, Попов, Крачунов, Янчев, Саша, Карачанаков, Сержиньо, Анисе и забележете МИШЕЛ ПЛАТИНИ!

За Скиорли и аз не очаквам да бъде хвърлен в боя (даже не знаех, че вече има картотека). Иначе в сегашния случай аргументът ти, че Стойчо не прави много промени, всъщност НЕ е в полза на Присо, тъй като камерунецът не започна (и като резерва не влезе) в последния ни мач, а Нюаиджи беше титуляр, така че дай Боже да няма много промени, както казваш. ;) И все пак една промяна със сигурност е задължителна и това е Пакурар, който ни е сякаш един от най-стабилните играчи. Ако Платини не играе, не е задължително Тасио да почва на върха - може там да е Анисе.
Поне за мен 10 титуляри са ясни: Черни, Венков, Крачунов, Попов, Бандата, Янчев, Пакурар, Нюаиджи, Карачанаков и Анисе. Последният ще е един измежду Тасио, Сержиньо и Саша. В първия случай Тасио е на върха, а Анисе е пред Янчев и Пакурар; във втория Анисе е на върха, а Сержиньо е пред Янчев и Пакурар; в третия Анисе пак е на върха, а Пакурар е пред Янчев и Саша. На мен лично най-вероятен ми изглежда вторият вариант.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 окт 2012 17:36

Едва ли ще хвърли Нюаджи в дербито и на мен ми се иска, но рискът да не блесне точно в този мач е твърде голям. Саша не мисля, че ще бъде изваден от състава, от началото на сезона е несменяем титуляр и като че ли подобрява и играта си. Присо е по-бърз от всеки от изброените, а в дербито печелят "бързаците". Това е факт! Доказват го днес и в една статия за отминалите битки! Нюаджи също има добра линейна скорост, а и с него направо ударихме джакпота предвид хората, които селектирахме преди него. Но пък няма нужния опит! Едва ли ще го пусне титуляр срещу Левски. Но може и колегата да е прав, понеже Стойчо много рядко прави и е правил промени, но пък това е лошото, че ни прави доста предсказуеми в известна степен, а в дербитата трябва да изненадаш с нещо противника. :) Въпросът е кои титуляри ще предпочете- тези от началото на сезона или тези в средата...тук е разковничето. :)
Последна промяна от dreben23 на 18 окт 2012 17:37, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 18 окт 2012 17:37

Янчев остава резерва. Сигурен съм!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 окт 2012 17:39

Янис Зику написа:Янчев остава резерва. Сигурен съм!

Това пък ще е най-голяма изненада дори за мен, той държи най-много на Тошко и все още смятам, че има защо. Едва ли, но пък е вариант за вид изненада.
Спортно-техническата комисия на БФС може да се събере извънредно утре, за да се обсъжда случая „Мишел Платини“. Днес малко след 15:30 представители на ЦСКА внесоха в централата на футболната централа нови документи с искане за картотека на Платини. В същото време комисията започваше своето заседание в канцелариите на стадион „Васил Левски“. От СТК обясниха за Гонг, че са разбрали за новото искане на ЦСКА в 15:55 и не е имало време за реакция.
Когато документите бъдат разгледани ще се разбере дали има нови документи, които да помогнат за картотеката на Платини и ако бъде преценено може да има извънредно заседание на Спортно-техническата комисия.
Това евентуално ще стане утре и има вероятност, ако СТК прецени и картотекира Мишел Платини той да попадне в групата на ЦСКА за дербито с Левски в събота.

Ще го картотекират, къде ще ходят, иначе рискуват вече да си отнесат гнева на хората съвсем резонно! ;) Щом адвокатите казват, че нямат правно основание вече за това, аз им вярвам! :) Техните опасения са съвсем други, когато се разглежда случая от нашата гледна точка- като привърженици. А нашето мнение е всеизвестно- на ЦСКА се пречи непрекъснато за нещо, било картотекиране на футболисти, било липса на камиони с пясък примерно- винаги нещо ново излиза! :lol: Поправете ме, ако греша!
Последна промяна от dreben23 на 18 окт 2012 17:48, променено общо 3 пъти.
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “ЦСКА”