Football Manager 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tyranta
Контакти:

Re: Football Manager 2013

Мнениеот tyranta » 16 окт 2012 12:22

Kolec написа:И аз имам около 20тина сезона с ЦСКА! Иначе съм стигал Висшата Лига с Boston United и Worchester ;)
Един съвет от мен, ровете много в Африка, изкарват се извънземни играчи от там

Колко си прав не е истина !!! Нигерия , Гана , Мароко , Камерун, Египет ... само машини излизат от там :) аз постоянно ровя и постоянно намирам по нещо което после се избиват да ми го искат и така си правя паричките :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

jimgtd
Контакти:

toms shoes vegan women

Мнениеот jimgtd » 16 окт 2012 13:38

Most people work is always to make sales. Playing with the best business enterprise subject, toms shoes clearance company stay ahead of others which often be-acknowledged worldwide due to its not-for-profit purpose. That is certainly toms shoes company. Founded in Father christmas in the American Florida, Toms shoes and boots seemed to be positioned in 2006 by Blake Mycoskie. This shoes is definitely favourite through out for the lumination consider which has been prompted with Alpargata style inside Argentina. The reason why the firm may stand above other individuals is perfect for the system associated with contributions. They will assure this for any two of toms boots and shoes sold, a couple of baby sneakers is going to be delivered to a barefoot young children. Shoeless children around the globe possess tips day-to-day using this special with toms which usually together makes toms sneakers popular everywhere.

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 16 окт 2012 15:28

tyranta написа:
Владо_ЦСКА написа:Ще има ли вариант най-после, да можеш да си продължиш кариерата от 12, в новата 13 :?: :?: :?:
Няма да си заеба старата иначе.
Сега съм с ЦСКА 2021 година.
Отглеждам юноши и играя само с тях.
Никакви трансфери навътре, само продавам.
4 пъти шампион, полуфинал в ШЛ и топ продаден играч "Кирил Илиев" за 35 милиона евро.
Обаче взех тактика от нета в началото, с която и със слаби играчи, биеш наред.
Непобедима със средни по-качество, за това играя само с подбрани, от децата които идват март месец.

П.С.
Някой има ли идея, как мога да ползвам трансферния бюджет, за нещо друго.
Нов стадион, база или каквото и да е.
Имам 400 милиона евро вече, а както казах не купувам.
Само продавам и ползвам новите деца.
А то си се трупа и трупа... :?:

а каква е тази тактика която си вземал от нет-а и ползваш ? на мене тези които ми идват март месец фрее юношите са някви мега слаби и колкото съм вземал никакво развитие при тях :( а постоянно строя академията

И мойте са слабички, но карам борда да прави нов траял дей и в другите паузи и понякога се съгласяват, понякога не.
На година, по 5-6 от които става нещо отбирам.
След като играят редовно, потенциала им се вдига доста и в момента национала е почти само с мой бивши играчи от тези, които вече съм продал в Европа.
Все пак с тая тактика е по интересно със слаби, защото иначе няма загуба с по силни и победите са все с 5-6 гола разлика.
Ето тук можеш да я видиш http://www.fm-base.co.uk/forum/football-manager-2012-tactics-training/102095-4-1-2-3-unbeatable-engine-exploiter-hazza22299.html
Намери линк за да свалиш някъде из страниците най-добрата и подобрена нейна версия, която се нарича Harry's Edit.

Оп, ето линк за сваляне http://www.speedyshare.com/B7bXz/Harry-s-Edit.tac
И никакви крила. Ако имаш такива или ги разпродай или ги тренирай за друга позиция.
Двамата ти странични нападателя, трябва да са бързи и да могат да подават и центрират добре, а централния, трябва да умее да играе добре с глава и да има добър финишинг и гаранция ще завърши сезона с 40+ гола.
(Ако играеш с по слаби играчи. Ако отбора ти е силен, победи от сорта 7:0, 9:0 не ти мърдат.)
Последна промяна от Владо_ЦСКА на 16 окт 2012 15:45, променено общо 1 път.
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 16 окт 2012 15:43

Владо_ЦСКА написа:
tyranta написа:
Владо_ЦСКА написа:Ще има ли вариант най-после, да можеш да си продължиш кариерата от 12, в новата 13 :?: :?: :?:
Няма да си заеба старата иначе.
Сега съм с ЦСКА 2021 година.
Отглеждам юноши и играя само с тях.
Никакви трансфери навътре, само продавам.
4 пъти шампион, полуфинал в ШЛ и топ продаден играч "Кирил Илиев" за 35 милиона евро.
Обаче взех тактика от нета в началото, с която и със слаби играчи, биеш наред.
Непобедима със средни по-качество, за това играя само с подбрани, от децата които идват март месец.

П.С.
Някой има ли идея, как мога да ползвам трансферния бюджет, за нещо друго.
Нов стадион, база или каквото и да е.
Имам 400 милиона евро вече, а както казах не купувам.
Само продавам и ползвам новите деца.
А то си се трупа и трупа... :?:

а каква е тази тактика която си вземал от нет-а и ползваш ? на мене тези които ми идват март месец фрее юношите са някви мега слаби и колкото съм вземал никакво развитие при тях :( а постоянно строя академията

И мойте са слабички, но карам борда да прави нов траял дей и в другите паузи и понякога се съгласяват, понякога не.
На година, по 5-6 от които става нещо отбирам.
След като играят редовно, потенциала им се вдига доста и в момента национала е почти само с мой бивши играчи от тези, които вече съм продал в Европа.
Все пак с тая тактика е по интересно със слаби, защото иначе няма загуба с по силни и победите са все с 5-6 гола разлика.
Ето тук можеш да я видиш http://www.fm-base.co.uk/forum/football-manager-2012-tactics-training/102095-4-1-2-3-unbeatable-engine-exploiter-hazza22299.html
Намери линк за да свалиш някъде из страниците най-добрата и подобрена нейна версия, която се нарича Harry's Edit.

Оп, ето линк за сваляне http://www.speedyshare.com/B7bXz/Harry-s-Edit.tac

сега съм на работа но след 2 часа се пребирам и ще го пробвам линка. като я сваля трябва да я слойа в папката с тактиките ? и после тя вече сама си стои само трябва да си я пусна ?? а сега като имам саве и то доста напреднала година мога ли пак да я пусна тази тактика или трябва да почна отначало ?

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 16 окт 2012 15:53

Да, само я теглиш и като влезеш в играта, при тактик едитора, менидж тактикс и намираш фаила и го импортваш.
Можеш да си промениш тактиката сега. Не е нужно да започваш отначало.
Warped написа:

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 16 окт 2012 17:14

Владо_ЦСКА написа:Да, само я теглиш и като влезеш в играта, при тактик едитора, менидж тактикс и намираш фаила и го импортваш.

Или аз не правя нещо както трябва или то не става :П ти това което ми го даваш е за 2012г нали ? братле ако можеш обясни го като на индианец пък дано стане :) къде го саве ... как да го опен после ... и т.н ? 10х предварително :)

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 16 окт 2012 18:29

tyranta написа:
Владо_ЦСКА написа:Да, само я теглиш и като влезеш в играта, при тактик едитора, менидж тактикс и намираш фаила и го импортваш.

Или аз не правя нещо както трябва или то не става :П ти това което ми го даваш е за 2012г нали ? братле ако можеш обясни го като на индианец пък дано стане :) къде го саве ... как да го опен после ... и т.н ? 10х предварително :)

Сваляш файла някъде в Д.
Няма значение.
После влизаш в играта и при тактиките, менидж тактик, почваш да браузваш и намираш файла и го импортваш.
Съжалявам че обяснявам отгоре отгоре ама съм на работа сега.
Нека някой обясни по подробно.
Лесно е.
Warped написа:

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 16 окт 2012 18:34

За 2012 да.
Ще стане ако се поровиш ще го улучиш как се прави.
Запаметяваш в Д и после от самата игра, от тактики и менидж, търсиш къде е файла да го заредиш, както търсиш някоя снимка примерно, когато ти трябва да заредиш за някой сайт.
Рови по бутоните и като ти се отвори прозорец с бутон импорт доло, ще се сетиш кво да правиш.
И като я импортнеш, си готов. Слагаш я да ти е тя и готово.
Warped написа:

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 16 окт 2012 18:39

Пиши дали си разбрал, за да знам дали довечера да ти обясня със снимки.
Ама според мен, като видиш бутона "менидж тактикс" в менюто с тактиките, ще се сетиш.
Warped написа:

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 16 окт 2012 18:47

Това ми прилича на хак, а смятам, че хаковете са за турбо ламерите и нуубовете. :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic]Шегичка. :mrgreen:[/offtopic]
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Върни се в “Игри и забавления”