tyranta написа:Владо_ЦСКА написа:Ще има ли вариант най-после, да можеш да си продължиш кариерата от 12, в новата 13
Няма да си заеба старата иначе.
Сега съм с ЦСКА 2021 година.
Отглеждам юноши и играя само с тях.
Никакви трансфери навътре, само продавам.
4 пъти шампион, полуфинал в ШЛ и топ продаден играч "Кирил Илиев" за 35 милиона евро.
Обаче взех тактика от нета в началото, с която и със слаби играчи, биеш наред.
Непобедима със средни по-качество, за това играя само с подбрани, от децата които идват март месец.
П.С.
Някой има ли идея, как мога да ползвам трансферния бюджет, за нещо друго.
Нов стадион, база или каквото и да е.
Имам 400 милиона евро вече, а както казах не купувам.
Само продавам и ползвам новите деца.
А то си се трупа и трупа...

а каква е тази тактика която си вземал от нет-а и ползваш ? на мене тези които ми идват март месец фрее юношите са някви мега слаби и колкото съм вземал никакво развитие при тях

а постоянно строя академията
И мойте са слабички, но карам борда да прави нов траял дей и в другите паузи и понякога се съгласяват, понякога не.
На година, по 5-6 от които става нещо отбирам.
След като играят редовно, потенциала им се вдига доста и в момента национала е почти само с мой бивши играчи от тези, които вече съм продал в Европа.
Все пак с тая тактика е по интересно със слаби, защото иначе няма загуба с по силни и победите са все с 5-6 гола разлика.
Ето тук можеш да я видиш
http://www.fm-base.co.uk/forum/football-manager-2012-tactics-training/102095-4-1-2-3-unbeatable-engine-exploiter-hazza22299.htmlНамери линк за да свалиш някъде из страниците най-добрата и подобрена нейна версия, която се нарича Harry's Edit.
Оп, ето линк за сваляне
http://www.speedyshare.com/B7bXz/Harry-s-Edit.tacИ никакви крила. Ако имаш такива или ги разпродай или ги тренирай за друга позиция.
Двамата ти странични нападателя, трябва да са бързи и да могат да подават и центрират добре, а централния, трябва да умее да играе добре с глава и да има добър финишинг и гаранция ще завърши сезона с 40+ гола.
(Ако играеш с по слаби играчи. Ако отбора ти е силен, победи от сорта 7:0, 9:0 не ти мърдат.)