Не е за вярване, ама бат` Митю върви към първа осъдителна присъда. Непоносимо "почтения и честен" бизнесмен на 8 септември се изправя пред съда по дело заведено от Боби Димитров. В петък стана ясно, че и поисканата втора експертиза от президента на Ботев е със заключение: "Подписът е автентичен и принадлежи на Димитър Борисов Христолов от село Крумово. Договорите между него и Борислав Димитров са напълно редовни", гласи най-важният пасаж от писмото на вещите лица изготвили допълнителната графологическа експертиза до страните в съдебния спор. Припоняме, че Димитър Христолов поиска нова справка на подписа си в трудовия договор на бившия си изпълнителен директор на 30 юли. Бряговецът твърдеше, че не е подписвал анекс на Боби за увеличаване на месечното му възнаграждение.
Според ищеца Димитров, споразумението е сключено по повод преназначаването му на 1 август 2008 година от технически на изпълнителен директор на Ботев. В анекса е посочено, че заплатата на административния кадър се увеличава от 220 на 3 000 лева.
"Тук-таме чувам, че съм проявявал алчност с този иск. Държа да припомня, че още като тръгнах срещу гробокопача на Ботев, казах че тези пари, които ще ми присъди съда не ги искам за мен. Това дебело ще го подчертая и припомня на хората с къса памет. Второто е, че не съм получавал и стотинка от договореното си възнаграждение. Аз съм от неформалното движение "Свободен Ботев". И като такъв, ще се боря до дупка с всички простотии в клуба на лицето Д.Х.", заяви пред news4000.bg Боби Димитров. Той съди бившия си шеф в две направления - за неправомерно освобождаване от клуба и за неизплатени неустойки. Общата сума от иска надхвърля 100 хиляди лева.
ТОВА МИ ХАРЕСА!