Don Rumen написа:И без това тризнаците питали често: тате кога ще има пак заря?
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Тракиец 1912
- Контакти:
Re: КАКВО СТАВА ЗАД КУЛИСИТЕ ?
- botev_1912
- Контакти:
Don Rumen написа:И без това тризнаците питали често: тате кога ще има пак заря?
Те още ли не са разтрогнали по вина на бащата?
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
birata1912
- Контакти:
botev_1912 написа:Don Rumen написа:И без това тризнаците питали често: тате кога ще има пак заря?
Те още ли не са разтрогнали по вина на бащата?
засега дьржавата още пла
да не става това зад кулисите http://sport.plovdiv24.com/108117.html
доста съмнително ,че се споменава думата МОЛ без предварително да е акцентирано в медийното пространство
доста съмнително ,че се споменава думата МОЛ без предварително да е акцентирано в медийното пространство
Димитър Христолов- НЯМА ДА ПРЕСТАНА ДА ПРАВЯ ДОБРИ НЕщА 

- Alternative
- Контакти:
И втората експертиза доказа Христоловия подпис
Не е за вярване, ама бат` Митю върви към първа осъдителна присъда. Непоносимо "почтения и честен" бизнесмен на 8 септември се изправя пред съда по дело заведено от Боби Димитров. В петък стана ясно, че и поисканата втора експертиза от президента на Ботев е със заключение: "Подписът е автентичен и принадлежи на Димитър Борисов Христолов от село Крумово. Договорите между него и Борислав Димитров са напълно редовни", гласи най-важният пасаж от писмото на вещите лица изготвили допълнителната графологическа експертиза до страните в съдебния спор. Припоняме, че Димитър Христолов поиска нова справка на подписа си в трудовия договор на бившия си изпълнителен директор на 30 юли. Бряговецът твърдеше, че не е подписвал анекс на Боби за увеличаване на месечното му възнаграждение.
Според ищеца Димитров, споразумението е сключено по повод преназначаването му на 1 август 2008 година от технически на изпълнителен директор на Ботев. В анекса е посочено, че заплатата на административния кадър се увеличава от 220 на 3 000 лева.
"Тук-таме чувам, че съм проявявал алчност с този иск. Държа да припомня, че още като тръгнах срещу гробокопача на Ботев, казах че тези пари, които ще ми присъди съда не ги искам за мен. Това дебело ще го подчертая и припомня на хората с къса памет. Второто е, че не съм получавал и стотинка от договореното си възнаграждение. Аз съм от неформалното движение "Свободен Ботев". И като такъв, ще се боря до дупка с всички простотии в клуба на лицето Д.Х.", заяви пред news4000.bg Боби Димитров. Той съди бившия си шеф в две направления - за неправомерно освобождаване от клуба и за неизплатени неустойки. Общата сума от иска надхвърля 100 хиляди лева.
ТОВА МИ ХАРЕСА!
Според ищеца Димитров, споразумението е сключено по повод преназначаването му на 1 август 2008 година от технически на изпълнителен директор на Ботев. В анекса е посочено, че заплатата на административния кадър се увеличава от 220 на 3 000 лева.
"Тук-таме чувам, че съм проявявал алчност с този иск. Държа да припомня, че още като тръгнах срещу гробокопача на Ботев, казах че тези пари, които ще ми присъди съда не ги искам за мен. Това дебело ще го подчертая и припомня на хората с къса памет. Второто е, че не съм получавал и стотинка от договореното си възнаграждение. Аз съм от неформалното движение "Свободен Ботев". И като такъв, ще се боря до дупка с всички простотии в клуба на лицето Д.Х.", заяви пред news4000.bg Боби Димитров. Той съди бившия си шеф в две направления - за неправомерно освобождаване от клуба и за неизплатени неустойки. Общата сума от иска надхвърля 100 хиляди лева.
ТОВА МИ ХАРЕСА!

-
ss_killer
- Контакти:
Re: И втората експертиза доказа Христоловия подпис
браво!!
искренно ви пожелавам да се отървете веднъж за винаги от лицето Д.Х.
той затри един от най-старите и обичани отбори в Бъългария
искренно ви пожелавам да се отървете веднъж за винаги от лицето Д.Х.
той затри един от най-старите и обичани отбори в Бъългария
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
Дано скоро се озове там, където му е мястото зад решетките.
- Alternative
- Контакти:
Мисля,че дори и да направи поредният си селски номер с "италианците" едва ли ще издържи дълго време,вижда му се краят на мизерника!

Съдят Христолов през 10 дни, общо 16 дела тръгват
Президентът на Ботев Димитър Христолов може спокойно да си хване квартира край Съдебната палата в Пловдив. От утре, през 10 дни, босът ще трябва да се явява пред закона по дела, заведени от бивши акционери, служители и футболисти на пловдивския клуб.
В 9:30 часа утре стартира второто заседание на Окръжния съд по иска за три неполучени заплати от Боби Димитров. На 28 септември ексизпълнителният директор на "канарчетата" изправя Христолов пред магистратите и заради неправомерното му освождаване от Ботев.
Между двете дела на Боби, на 18 септември, ще се гледа и претенцията на дребните акционери, които заведоха дело за крупни документни измами на Христолов в АД-то на "жълто-черните".
След лятната ваканция Пловдивският съд е насрочил вече и делата на футболистите, разтрогнали с Ботев, далеч преди да скъсат пред БФС. С тях броят на делата срещу Димитър Христолов в рамките на един месец удрят рекордните 16.
В 9:30 часа утре стартира второто заседание на Окръжния съд по иска за три неполучени заплати от Боби Димитров. На 28 септември ексизпълнителният директор на "канарчетата" изправя Христолов пред магистратите и заради неправомерното му освождаване от Ботев.
Между двете дела на Боби, на 18 септември, ще се гледа и претенцията на дребните акционери, които заведоха дело за крупни документни измами на Христолов в АД-то на "жълто-черните".
След лятната ваканция Пловдивският съд е насрочил вече и делата на футболистите, разтрогнали с Ботев, далеч преди да скъсат пред БФС. С тях броят на делата срещу Димитър Христолов в рамките на един месец удрят рекордните 16.
Re: Съдят Христолов през 10 дни, общо 16 дела тръгват
Стига сте го тормозили тоя човек .Срам нямате ли , папагали? Докара ви тренер от Италия, намери ви нов собственик, контрола с Евроколежа ви уреди ...... ?????