Класико, Барса - Реал - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: Класико, Барса - Реал - 2:2 FT

Мнениеот Без име » 08 окт 2012 17:15

megan fox написа:
shotgun blues написа:
Лично според мен в началото на второто полувреме имаше дузпа срещу Иниеста, но не съм изненадан, че не я свириха, все пак още преди няколко дни казах, че рефера ще ни резне и така и се случи!

каква дузпа бе човек,на самият ИНИЕСТА му стана неудобно от това гмуркане ...ПЕПЕ не го закачи нито с крак,нито го блъсна ,нищо ...Също нямаше дузпа и в положението с Йозил,дали сам загуби равновесие или падна за дузпа е без значение ...нарушение нямаше

Гмуркане... на баба ти хвърчилото! Педро беше гмуркача на мача (нищо ново под Слънцето) и както казах трябваше да получи червен картон за симулациите си.

Tова ли не е дузпа:

Image - цък за голям размер

[center][/center]

Нееееееееееее, Пепе не спъва Иниеста с левият крак, да не си помислиш... Той просто както си бяга след топката и се спъва във въздуха... Вярно е, че в Барса има симуланти, но дон Андрес не е от тях!

:lol:
Виж как Иниеста си влачи крака нарочно! Дай ми видео от задна камера и ще видиш по-добре.
Също така недей да наглееш, че е свирено в наша полза! Относно Алонсо ще цитирам мнението на Виктор:
Относно Алонсо, съдията в две ситуации - при втория гол на Меси и накрая в 88 минута му спести втория жълт картон, но нека отбележим, че първия му картон в мача си беше пресилен. Мисля, че реферът се справи добре с ръководенето на срещата и съм сигурен, че никой от играчи и треньори ще има претенции за нещо.

Както обикновено съм напълно съгласен с него. :)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 08 окт 2012 17:26

Добре, ок първият му картон бил пресилен (твърдение, с което абсолютно не съм съгласен, но нека бъде на вашата, за да разберете, че пак не сте прави). И пак за тези две ситуации от второто полувреме с Меси и Алба трябваше да види по един жълт картон и Алонсо да бъде изгонен! Така че сметките ви пак не излизат и рефера в тази ситуация ви подпря много стабилно! Ок, от 88-та минута на мача насетне няма много време, можеше и да не успеем да ви победим, но червеният картон щеше да означава, че Алонсо изпуска следващият ви мач, а той ви е един от най-важните играчи и без него в центъра на терана сте много зле! Та този червен картон дори и да не ви костваше точки в Класикото, можеше да ви коства точки в следващият ви мач, което пак не е малко! Ама разбира се за това нещо никой не се сеща! Но както добре знаем червени картони на Реал се дават ужасно трудно и рядко, независимо колко грубо влизат техните играчи!

А колкото до Иниеста... Кажи ми има ли контакт м/у Пепе и Иниеста? Да или не, никакви други обяснения! Португалеца връхлита ли като хала в/у нашият играч? Да или не, никакви други обяснения! Дори и да го нямаше препъването (а то го има и ясно се вижда) само заради изблъскването в наказателното поле трябваше да се свири дузпата!
И не виждам защо искаш гледна точка от задната камера, когато няма да се вижда нищо от телата на играчите! Всъщност знам защо, за да се оправдавате после по същият начин като положението с Игуаната от миналият сезон срещу Валенсия, когато вие признавате само една единствена гледна точка, тая дето е през краката на четирама играчи и реално почти нищо не може да се види от тази камера! От всяка друга, от която ясно се виждаше, че Игуаната играе с ръка това не се признаваше, сега е същото с дузпата!

Първо беше "няма дузпа", дадох клип, направих скрийн, сега лайвмотива стана "дай друга камера"! :lol: :lol: :lol: Нищо ново от вас, феновете на балета!

П.П. Иниеста си влачел крака? Ти добре ли си? По-скоро правилният въпрос е: някога играл ли си футбол и да те спънат докато спринтираш след топката?!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 08 окт 2012 17:42

megan fox написа:Добре, ок първият му картон бил пресилен (твърдение, с което абсолютно не съм съгласен, но нека бъде на вашата, за да разберете, че пак не сте прави). И пак за тези две ситуации от второто полувреме с Меси и Алба трябваше да види по един жълт картон и Алонсо да бъде изгонен! Така че сметките ви пак не излизат и рефера в тази ситуация ви подпря много стабилно! Ок, от 88-тата минута на мача насетне няма много време, можеше и да не успеем да ви победим, но червеният картон щеше да означава, че Алонсо изпуска следващият ви мач, а той ви е един от най-важните играчи и без него в центъра на терана сте много зле! Та този червен картон дори и да не ви костваше точки в Класикото, можеше да ви коства точки в следващият ви мач, което пак не е малко! Ама разбира се за това нещо никой не се сеща! Но както добре знаем червени картони на Реал се дават ужасно трудно и рядко, независимо колко грубо влизат техните играчи!

А колкото до Иниеста... Кажи ми има ли контакт м/у Пепе и Иниеста? Да или не, никакви други обяснения! Португалеца връхлита ли като хала в/у нашият играч? Да или не, никакви други обяснения! Дори и да го нямаше препъването (а то го има и ясно се вижда) само заради изблъскването в наказателното поле трябваше да се свири дузпата!
И не виждам защо искаш гледна точка от задната камера, когато няма да се вижда нищо от телата на играчите! Всъщност знам защо, за да се оправдавате после по същият начин като положението с Игуаната от миналият сезон срещу Валенсия, когато вие признавате само една единствена гледна точка, тая дето е през краката на четирама играчи и реално почти нищо не може да се види от тази камера! От всяка друга, от която ясно се виждаше, че Игуаната играе с ръка това не се признаваше, сега е същото с дузпата!

Първо беше "няма дузпа", дадох клип, направих скрийн, сега лайвмотива стана "дай друга камера"! :lol: :lol: :lol: Нищо ново от вас, феновете на балета!

П.П. Иниеста си влачел крака? Ти добре ли си? По-скоро правилният въпрос е: някога играл ли си футбол и да те спънат докато спринтираш след топката?!

Значи .....червен картон заслужаваха Алонсо и Педро ...... тук 2 мнения няма ! НО - да ми ревете за дуспа е леко казано смешно !!! Ясно ми е че на вас 1 мач пропуснат ли да ви дадат дуспа значи съдиите свирят против вас , но ако ви беше свирена такава измислена дуспа - много лошо !! Ама много ! Че то повече дуспа имаше в 50-тата минута срещу Йозил бе ... макар че и там не е дуспа ! Няма да ревете от съдиите , защото най-малко ви отива точно вие да се оплаквате от съдии ! Работата е следната - вече кой пореден мач Реал не само играе като равен с равен с вас , а даже и имат по-чистите ситуации .... вече не сте най-добрия отбор ( Реал се събуди ) и ви е много гадно от този факт .... но свиквайте !!! Ако почнем сега да спорим кой е по-по-най сети се кой е настоящия шампион на Испания , защото ако искаме да се аргументираме с факти - то това е най-показния факт по въпроса кой е номер 1 в Испания в момента ..... Как всеки фен на Барса си признава тези неща , а ти единствения трябва да ревнеш срещу съдията ? Че преди колко време беше за шампионска лига като играха Реал и Барса .... погледни какъв смешен червен картон дадоха на Пепе за "онова" нарушение ( в кавички е защотот мисля че се доказа че нямаше никакво съприкосновение ) и погледни за 3 пъти по лошо влизане и то със съприкосновение ( да не кажа и по силна дума ) само жълт картон за Педро ... а след това 3 пъти симулира за дуспа ..... Лошо е знам .... не е като да сте най-силните вече , но ще свикнете ! А да и това за Алонсо което каза ,че без него сме били слаби ..... ти нормален ли си :o :oops: :?:
Разполагаме на пейката с играчи като Кака , Модрич , Есиен и прочие и имаш наглостта да приказваш такива глупости :lol: :lol:
Последна промяна от PFK_Levski на 08 окт 2012 17:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 08 окт 2012 17:45

На снимката, която си дал се вижда, че Иниеста тръгва да пада още преди(или съвсем лекия) допир с крака на Пепе!
Изображение
Какво ще кажеш за тази снимка ? Явно е, че допира е лек, а пък Иниеста се хвърля все едно са го заклали! Доколкото си спомням той дори не претендираше за дузпа, защото го хвана срам!
Какво ще кажеш за тази снимка ?
Изображение
Много хубаво се вижда как Маскерано посяга през краката на Йозил при неговото завъртане!

А за червения картон на Алонсо - как разбра, че сме много зле без Алонсо? Кога последно Алонсо не е играл за нас, за да видиш, че сме много зле? Пък и дори да призная червения картон на Алонсо, то такъв задължително трябваше да има и за Педро с неговите постоянни симулации!
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 08 окт 2012 17:51

Да, играл съм футбол и много добре знам как можеш да си провлачиш крака, за да има допир със съперника.
[center]1914[/center]

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 08 окт 2012 17:53

PFK_Levski написа:
megan fox написа:Добре, ок първият му картон бил пресилен (твърдение, с което абсолютно не съм съгласен, но нека бъде на вашата, за да разберете, че пак не сте прави). И пак за тези две ситуации от второто полувреме с Меси и Алба трябваше да види по един жълт картон и Алонсо да бъде изгонен! Така че сметките ви пак не излизат и рефера в тази ситуация ви подпря много стабилно! Ок, от 88-тата минута на мача насетне няма много време, можеше и да не успеем да ви победим, но червеният картон щеше да означава, че Алонсо изпуска следващият ви мач, а той ви е един от най-важните играчи и без него в центъра на терана сте много зле! Та този червен картон дори и да не ви костваше точки в Класикото, можеше да ви коства точки в следващият ви мач, което пак не е малко! Ама разбира се за това нещо никой не се сеща! Но както добре знаем червени картони на Реал се дават ужасно трудно и рядко, независимо колко грубо влизат техните играчи!

Значи .....червен картон заслужаваха Алонсо и Педро ...... тук 2 мнения няма ! НО - да ми ревете за дуспа е леко казано смешно !!! Ясно ми е че на вас 1 мач пропуснат ли да ви дадат дуспа значи съдиите свирят против вас , но ако ви беше свирена такава измислена дуспа - много лошо !! Ама много ! Че то повече дуспа имаше в 50-тата минута срещу Йозил бе ... макар че и там не е дуспа ! Няма да ревете от съдиите , защото най-малко ви отива точно вие да се оплаквате от съдии ! Работата е следната - вече кой пореден мач Реал не само играе като равен с равен с вас , а даже и имат по-чистите ситуации .... вече не сте най-добрия отбор ( Реал се събуди ) и ви е много гадно от този факт .... но свиквайте !!! Ако почнем сега да спорим кой е по-по-най сети се кой е настоящия шампион на Испания , защото ако искаме да се аргументираме с факти - то това е най-показния факт по въпроса кой е номер 1 в Испания в момента ..... Как всеки фен на Барса си признава тези неща , а ти единствения трябва да ревнеш срещу съдията ? Че преди колко време беше за шампионска лига като играха Реал и Барса .... погледни какъв смешен червен картон дадоха на Пепе за "онова" нарушение ( в кавички е защотот мисля че се доказа че нямаше никакво съприкосновение ) и погледни за 3 пъти по лошо влизане и то със съприкосновение ( да не кажа и по силна дума ) само жълт картон за Педро ... а след това 3 пъти симулира за дуспа ..... Лошо е знам .... не е като да сте най-силните вече , но ще свикнете !

като погледнеш класирането ти става ясно кой е най-силен ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 08 окт 2012 17:56

Без име написа:На снимката, която си дал се вижда, че Иниеста тръгва да пада още преди(или съвсем лекия) допир с крака на Пепе!
Image
Какво ще кажеш за тази снимка ? Явно е, че допира е лек, а пък Иниеста се хвърля все едно са го заклали! Доколкото си спомням той дори не претендираше за дузпа, защото го хвана срам!
Какво ще кажеш за тази снимка ?
Image
Много хубаво се вижда как Маскерано посяга през краката на Йозил при неговото завъртане!

А за червения картон на Алонсо - как разбра, че сме много зле без Алонсо? Кога последно Алонсо не е играл за нас, за да видиш, че сме много зле? Пък и дори да призная червения картон на Алонсо, то такъв задължително трябваше да има и за Педро с неговите постоянни симулации!

Ами става ми ясно само едно нещо - нямаш никакви познания по физика! Когато си кинта и 20 с вдигнати ръце (образно казано) и тежиш 65 килограма като Иниеста никак не е трудно да бъдеш съборен, когато един "булдозер" се е засилил към теб и те блъсва перпендикулярно на посоката на движение! Пепе с левият си крак прави контакт и предвид скоростта на двамата и масата на Иниеста няма как Андрес да не падне! Просто физиката като наука не го позволява това нещо! Допира биллек каза! Айде аз да ти вляза на спринт странично на посоката ти на бягане,нито ще те бутам с ръце, нито ще ти влизам с тяло, само с бедро ще те бутна и ще се размежеш на земята, а съм почти сигурен, че си по-тежък от Иниеста, а аз със сигурност съм по-лек от Пепе. ;) И всичко това е само за страничното избутване!
Скрийна който си направил е СЛЕД момента на препъването, когато Пепе с левият си крак препъва Иниеста! Но това удобно го премълчаваш и забравяш! Е каква очакваш да е позицията на Андрес,след като вече е препънат и в тоя момент се връзват странично в него?!

При ситуацията с Йозил... вашият играч връхлита върху Маскерано, когато се опитва да направи нещо подобно на "Рулетката на Зидан"! Така за дузпа в тази ситуация и дума не може да стане! Не Маскерано осъществява контакта, а Йозил го прави и немеца се натриса в аржентинеца, а не обратното!!!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 08 окт 2012 18:04

PFK_Levski написа:Значи .....червен картон заслужаваха Алонсо и Педро ...... тук 2 мнения няма ! НО - да ми ревете за дуспа е леко казано смешно !!! Ясно ми е че на вас 1 мач пропуснат ли да ви дадат дуспа значи съдиите свирят против вас , но ако ви беше свирена такава измислена дуспа - много лошо !! Ама много ! Че то повече дуспа имаше в 50-тата минута срещу Йозил бе ... макар че и там не е дуспа ! Няма да ревете от съдиите , защото най-малко ви отива точно вие да се оплаквате от съдии ! Работата е следната - вече кой пореден мач Реал не само играе като равен с равен с вас , а даже и имат по-чистите ситуации .... вече не сте най-добрия отбор ( Реал се събуди ) и ви е много гадно от този факт .... но свиквайте !!! Ако почнем сега да спорим кой е по-по-най сети се кой е настоящия шампион на Испания , защото ако искаме да се аргументираме с факти - то това е най-показния факт по въпроса кой е номер 1 в Испания в момента ..... Как всеки фен на Барса си признава тези неща , а ти единствения трябва да ревнеш срещу съдията ? Че преди колко време беше за шампионска лига като играха Реал и Барса .... погледни какъв смешен червен картон дадоха на Пепе за "онова" нарушение ( в кавички е защотот мисля че се доказа че нямаше никакво съприкосновение ) и погледни за 3 пъти по лошо влизане и то със съприкосновение ( да не кажа и по силна дума ) само жълт картон за Педро ... а след това 3 пъти симулира за дуспа ..... Лошо е знам .... не е като да сте най-силните вече , но ще свикнете ! А да и това за Алонсо което каза ,че без него сме били слаби ..... ти нормален ли си :o :oops: :?:
Разполагаме на пейката с играчи като Кака , Модрич , Есиен и прочие и имаш наглостта да приказваш такива глупости :lol: :lol:

За Педро никой не го отрича. Виж на по-задните страници колко пъти написах, че Педро трябваше да бъде изгонен и исках да бъде изгонен! Ама как поне един фен на Реал не призна, че и Алонсо трябваше да бъде изгонен?!
За дузпата няма сми да типиша и на теб същото каквото писах досега на Без име, просто прочети какво съм написал!

И да, имаме основания да се оплакваме от рефера и то големи! А колкото до това кой бил най-силен и кой бил шампион... То се видя и снощи, че Барса продължава да е по-силна от Реал! Реал нямаха никакви кадрови проблеми, докато ние напрактика нямаме здрави защитници и се чудим как да запълваме дупките в отбрана! Няма ги Пуйол, Пике, Абидал, от 28-тата минута на мача и Алвеш (това ни е титулярната защита, него не го забравяме този ФАКТ)... и въпреки това, въпреки тази ни трагична "защита", която имахме снощи Реал не само, че не успя да ни победи, но беше и на път да загуби, но в последните минути на мача нямахме малко късмет! От друга страна седи въпроса за шампиона на Испания! Да, Реал са шампионите, но те станаха таквиа благодарение на всичките рефери, които ги подпираха толкова яко миналият сезон, че не бе истина! То не бяха дузпи, не бяха отменени голове на съперниците на Реал (говоря за редовни голове като този на Майорка), то не бяха измислени червени картони за съперниците и спестени такива за играчите на балета! Айде стига моля те! Ти ако страдаш от избирателна памет, другите тук не страдаме от такава! Наскоро вадих статистиката колко червени картони са били вдигнати срещу съперниците на всеки отбор..., ха познай кой беше на първо място! ;)

Да, в ШЛ Алвеш симулира, никакъв контакт, но картона беше задължителен заради безумното влизане на Пепе! Картони се дават и за опасна игра, не само при извършени нарушения!!! Няма да е лошо да го разбереш това нещо! Ами ако Пепе бе уцелил Алвеш? Колко месеца щеше да е контузен бразилеца? Та картона си беше повече от заслужен!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 08 окт 2012 18:16

Без име написа:Да, играл съм футбол и много добре знам как можеш да си провлачиш крака, за да има допир със съперника.

Супер. Тогава кажи ни какво става с краката ти, след като си бил препънат, докато спринтираш! И моля те, недей да пишеш свободни съчинения, защото всички сме играли футбол, не само ти! ;)

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 08 окт 2012 18:16

Да, не разбирам от Физика, не съм играл футбол... Днеска съм прочетена книга за теб,а ? :mrgreen:
Булдозера, въобще не блъска Иниеста, както сам можеш да видиш от собственото си видео Пепе се хвърля и той като риба, само и само да покаже, че не е направил нищо нередно! Да приемем все пак, че може да падне хилавичкият Иниеста, ама защо се гмурка все едно ще се състезава с Майкъл Фелпс ? Какво е това блъскане, при което крака му си остава на място, че даже и леко се вдига нагоре?
Image
Колкото до това, което премълчавам - аз казах, че на твоята снимка се вижда, че Иниеста е вече тръгнал да пада, когато Пепе му връхлита!
За дузпата на Йозил - Йозил прави финт, а Маскерано се опитва нескопосано да му избие топката. Има ли допир :mrgreen: - има, попречва ли се на Йозил да продължи пътя си фронтално срещу вратата - да, т.е. - ЧИСТА ДУЗПА!
[center]1914[/center]

Върни се в “Барселона”