megan fox написа:shotgun blues написа:Лично според мен в началото на второто полувреме имаше дузпа срещу Иниеста, но не съм изненадан, че не я свириха, все пак още преди няколко дни казах, че рефера ще ни резне и така и се случи!
каква дузпа бе човек,на самият ИНИЕСТА му стана неудобно от това гмуркане ...ПЕПЕ не го закачи нито с крак,нито го блъсна ,нищо ...Също нямаше дузпа и в положението с Йозил,дали сам загуби равновесие или падна за дузпа е без значение ...нарушение нямаше
Гмуркане... на баба ти хвърчилото! Педро беше гмуркача на мача (нищо ново под Слънцето) и както казах трябваше да получи червен картон за симулациите си.
Tова ли не е дузпа:- цък за голям размер
[center][/center]
Нееееееееееее, Пепе не спъва Иниеста с левият крак, да не си помислиш... Той просто както си бяга след топката и се спъва във въздуха... Вярно е, че в Барса има симуланти, но дон Андрес не е от тях!

Виж как Иниеста си влачи крака нарочно! Дай ми видео от задна камера и ще видиш по-добре.
Също така недей да наглееш, че е свирено в наша полза! Относно Алонсо ще цитирам мнението на Виктор:
Относно Алонсо, съдията в две ситуации - при втория гол на Меси и накрая в 88 минута му спести втория жълт картон, но нека отбележим, че първия му картон в мача си беше пресилен. Мисля, че реферът се справи добре с ръководенето на срещата и съм сигурен, че никой от играчи и треньори ще има претенции за нещо.
Както обикновено съм напълно съгласен с него.