Присъединявам се към UNBEATABLE, че Касияс нещо не е в обичайната си форма.
Барселона – Реал Мадрид - 2:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона – Реал Мадрид
Как ми се искаше да победим...
[center]1914[/center]
- ihalamadrid
- Контакти:
Еххх Бензо такава задна ножица направи а сега на празна врата не вкара

uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
Хубав мач! Бензема пропусна да направи 2-0 през първата част и да ни направи задачата малко по-лесна... Абсолютно ненужен фал пред наказателното за втория гол! Меси нямаше как да мине между всички... изпуснаха момента на фала, после само трябваше да го затворят с тяло. Касияс не знам защо се беше забил толкова вдясно при фала...
Игуаин не направи нищо друго, освен да опропасти 2-3 атаки.... слаб мач за Ди Мария! Не знам какъв втори картон искате за Чаби Алонсо при нарушенито му срещу Санчес... чилиецът се обърна по-рязко и нямаше умисъл в действията на Алонсо... смешно е да искате втори жълт
Едно голямо БРАВО за Роналдо! Страхотен мач за него. Видимо изпитваше болко, но продължи да тича с ръка плътно до тялото и не се отказа!
Дано контузията му не е сериозна!
Сезонът е дълъг... всичко може да се случи!!!!!
- UNBEATABLE
- Контакти:
Не... нека не бъдем, като някой други хора... червен за Алонсо си имаше... 
Без име написа:Как ми се искаше да победим...
Подкрепям... в много класики ни е спасявал, но днес просто не беше той. При гола имам чувството че нарочно не се протегна, иначе топката не беше толкова перфектно насочена. Дано си върне формата и се концентрира, защото той е половин отбор.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- blue avalanche
- Контакти:
za nas e toj religiq написа:След тоя мач спокойно мога да не гледам 1 месец футболНищо няма да пропусна , страхотен футбол и от двата отбора !
Чак "страхотен" не беше...
Ама не ти казвам да гледаш футбол,де...
UltraBlue написа:Без име написа:Как ми се искаше да победим...
Подкрепям... в много класики ни е спасявал, но днес просто не беше той. При гола имам чувството че нарочно не се протегна, иначе топката не беше толкова перфектно насочена. Дано си върне формата и се концентрира, защото той е половин отбор.
Нещо става с Касияс... просто не е същия човек! Не знам от смъртта на момчето ли е, но .... някак си липсва пламъка в очите му (колкот и странно да звучи)
- blue avalanche
- Контакти:
TodorT написа:UltraBlue написа:Без име написа:Как ми се искаше да победим...
Нещо става с Касияс... просто не е същия човек! Не знам от смъртта на момчето ли е, но .... някак си липсва пламъка в очите му (колкот и странно да звучи)Все едно духом не е на терена.... дано всичко се оправи, защото е адски необходим на отбора!
Голът на Роналдо срещу Ман Сити го срина психически.
- paceto
- Контакти:
MORSKI написа:две техни равенства с Атлети и една наша победа на Бернабеу и разликата става 1 точкаПостижимо, нали
Напълно вярно.
Аплодисменти за Роналдо, че и с болки в рамото близо 30 минути игра и не поиска смяна, а даже и гол вкара
Забелязвам, че Меси от скоро време е станал неузнаваем но в отрицателна насока.
Преди поне не се втурваше към съдията да иска да вади картони на този или онзи, а сега вече непрекъснато го прави включително и днес.Педро пък не знам колко пъти падна за дузпа и не му дадоха картон, а за едно поне можеше след като се видя, че симулира.
Както и да е напълно справедливо равенство.
По два гола и по две греди си размениха двата отбора като нашата греда т.е. пропуск беше къде по чист от този на Барселона в края.
Все пак по-добре 8 точки разлика от колкото 11.
- Само Сините!
- Контакти:
Re: Барселона – Реал Мадрид - 2:2 FT
Пичове,хубаво поне че не паднахте.Шансовете ви остават,важното е Реал да си играе мач за мач и да си взима трите точки,а каталнуците все някога ще сбъркат.
Иначе от тва което видях през второто полувреме,определено си имаха по-чистите положение,аама реалния резултат си беше Х.
Иначе от тва което видях през второто полувреме,определено си имаха по-чистите положение,аама реалния резултат си беше Х.
[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]