Барселона – Реал Мадрид - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Re: Барселона – Реал Мадрид

Мнениеот Без име » 07 окт 2012 22:51

Как ми се искаше да победим...
Присъединявам се към UNBEATABLE, че Касияс нещо не е в обичайната си форма. :)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 07 окт 2012 22:54

Еххх Бензо такава задна ножица направи а сега на празна врата не вкара :| :| :| :| :|
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 окт 2012 22:55

Хубав мач! Бензема пропусна да направи 2-0 през първата част и да ни направи задачата малко по-лесна... Абсолютно ненужен фал пред наказателното за втория гол! Меси нямаше как да мине между всички... изпуснаха момента на фала, после само трябваше да го затворят с тяло. Касияс не знам защо се беше забил толкова вдясно при фала... :oops: Игуаин не направи нищо друго, освен да опропасти 2-3 атаки.... слаб мач за Ди Мария! Не знам какъв втори картон искате за Чаби Алонсо при нарушенито му срещу Санчес... чилиецът се обърна по-рязко и нямаше умисъл в действията на Алонсо... смешно е да искате втори жълт ;) Едно голямо БРАВО за Роналдо! Страхотен мач за него. Видимо изпитваше болко, но продължи да тича с ръка плътно до тялото и не се отказа! :) Дано контузията му не е сериозна! :) Сезонът е дълъг... всичко може да се случи!!!!!

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 07 окт 2012 22:57

Не... нека не бъдем, като някой други хора... червен за Алонсо си имаше... :)

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 07 окт 2012 23:05

Без име написа:Как ми се искаше да победим...

Подкрепям... в много класики ни е спасявал, но днес просто не беше той. При гола имам чувството че нарочно не се протегна, иначе топката не беше толкова перфектно насочена. Дано си върне формата и се концентрира, защото той е половин отбор.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 окт 2012 23:08

za nas e toj religiq написа:След тоя мач спокойно мога да не гледам 1 месец футбол :) Нищо няма да пропусна , страхотен футбол и от двата отбора !

Чак "страхотен" не беше...
Ама не ти казвам да гледаш футбол,де...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 07 окт 2012 23:10

UltraBlue написа:

Подкрепям... в много класики ни е спасявал, но днес просто не беше той. При гола имам чувството че нарочно не се протегна, иначе топката не беше толкова перфектно насочена. Дано си върне формата и се концентрира, защото той е половин отбор.

Нещо става с Касияс... просто не е същия човек! Не знам от смъртта на момчето ли е, но .... някак си липсва пламъка в очите му (колкот и странно да звучи) :oops: Все едно духом не е на терена.... дано всичко се оправи, защото е адски необходим на отбора!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 окт 2012 23:12

TodorT написа:
UltraBlue написа:

Нещо става с Касияс... просто не е същия човек! Не знам от смъртта на момчето ли е, но .... някак си липсва пламъка в очите му (колкот и странно да звучи) :oops: Все едно духом не е на терена.... дано всичко се оправи, защото е адски необходим на отбора!

Голът на Роналдо срещу Ман Сити го срина психически.Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 07 окт 2012 23:34

MORSKI написа:две техни равенства с Атлети и една наша победа на Бернабеу и разликата става 1 точка ;) Постижимо, нали ;)

Напълно вярно.
Аплодисменти за Роналдо, че и с болки в рамото близо 30 минути игра и не поиска смяна, а даже и гол вкара :twisted:

Забелязвам, че Меси от скоро време е станал неузнаваем но в отрицателна насока.
Преди поне не се втурваше към съдията да иска да вади картони на този или онзи, а сега вече непрекъснато го прави включително и днес.Педро пък не знам колко пъти падна за дузпа и не му дадоха картон, а за едно поне можеше след като се видя, че симулира.

Както и да е напълно справедливо равенство.
По два гола и по две греди си размениха двата отбора като нашата греда т.е. пропуск беше къде по чист от този на Барселона в края.

Все пак по-добре 8 точки разлика от колкото 11.

Потребителски аватар
Само Сините!
Контакти:

Re: Барселона – Реал Мадрид - 2:2 FT

Мнениеот Само Сините! » 07 окт 2012 23:43

Пичове,хубаво поне че не паднахте.Шансовете ви остават,важното е Реал да си играе мач за мач и да си взима трите точки,а каталнуците все някога ще сбъркат.
Иначе от тва което видях през второто полувреме,определено си имаха по-чистите положение,аама реалния резултат си беше Х.
[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Реал Мадрид”