Докога вицепрезидентът на БФС Фурнаджиев ще плюе срещу ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kашчей

Re: Докога вицепрезидентът на БФС Фурнаджиев ще плюе срещу ЦСКА

Мнениеот Kашчей » 07 окт 2012 02:26

vpnikolov написа:
Kашчей написа:
peliforewer написа:Кашчей,гледам ти коментарите и започвам да се притеснявам за теб.Ти си живееш в някакъв твой измислен свят,повтаряш до безкрайност едно и също и си мислиш че си много убедителен,а пък то напротив,единственото в което ни убеждаваш е че си анти-ЦСКА.Темата на коментара е нормално ли е шеф на БФС да заявява на всеслушание че собственици на дадена фирма, в случая Титан и ЦСКА трябва да се махнат,за да се управили нещата.Аз не съм фен на Титан,но в момента те са тези които дават парите в ЦСКА и никой не може насила да ги застави да си продадат акциите.Фурнаджиев защо не напусне Мото пфое,сигурен съм че без него фирмата ще е по-добре.

След като Фурнаджиев се е изказал отново непремерено, това плюене ли е?Ама сериозно?

Дай ми една основателна причина, за да съм про-ЦСКА!

Човек с неговия пост трябва да си спестява такива коментари, ако не разбираш. Не му е работа.

Аз го разбирам отлично, но едно непремерено изказване не означава плюене, нали?Той се е изложил с това, но не е казал нищо за ЦСКА, като отбор.Това е тънката разлика, която може да бъде разбрана, ако не си с първично мислене, като доста от пишещите тук.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 07 окт 2012 09:31

Представяте ли си ,шефа на ФА на Англия да каже,че докато Абрамович е собственик на Челси,отбора му ще има постоянно проблеми..?,хпотетично. Може пък и визитите до ГД БОП да са го стегнали нещо и да бърза да отклони вниманието на спортната общественост..Грозни сцени със слаби актьори е цялата работа.Изтича им и на тези времето. 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 окт 2012 09:50

Kашчей написа:
BRF написа:А ти платил ли си си водата :evil: ?А тока?А ипотеката?Плащаш ли си осигуровките върху цялата заплата?А кредита?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Само ако знаеш колко си смешен с тези изтъркани клишета!

Искаш да ти пратя вносните бележки ли, за да се убедиш или просто си дрънкаш?
По болднатото разбирам, че не работиш, защото иначе щеше да знаеш нЕкои подробности!

Лека вечер и сънувай пачки, които валят над Панчарево, а Гърнетата ги събират и правят по-як кампус и от този на Барселона!

ПП-Как разбра, че имам кредит?Да ми подскажеш към коя банка е, та да не пропусна вноската!

Не бе и аз като теб просто си дрънкам ;) !Щом смяташ,че в България е клише неплащането на осигуровки си ми ясен колко си навътре с подробностите :lol: !
Добро утро,вече сънували,че си изкарал 10лв. днес :? ?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 окт 2012 13:22

Kашчей написа:Докога фенове и ръководители на ЦСКА ще смятат, че стоят над закони и Правилници и вечно някой с нещо им е длъжен?

Докато законите и правилниците започнат да важат за всички и се изпълняват стриктно.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 окт 2012 13:51

vpnikolov написа:
Kашчей написа:

Човек с неговия пост трябва да си спестява такива коментари, ако не разбираш. Не му е работа.

За сметка на това Д.Борисов може да каже,че ще изкара картечниците срещу сградата на БФС,нали?
Обаче това си било пиянска шегичка... :mrgreen:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 окт 2012 14:21

blue avalanche написа:
vpnikolov написа:
Kашчей написа:

За сметка на това Д.Борисов може да каже,че ще изкара картечниците срещу сградата на БФС,нали?

Е друго си е да си зет на Таки и да стреляш с калашника по феновете, щото не са какви да е, а на ЦСКА. :lol:
http://www.vbox7.com/play:f086e5f4
1мин:30сек
Последна промяна от Кировец на 07 окт 2012 14:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 окт 2012 14:26

Кировец написа:
blue avalanche написа:
vpnikolov написа:Човек с неговия пост трябва да си спестява такива коментари, ако не разбираш. Не му е работа.

Е друго си е да си зет на Таки и да стреляш с калашника по феновете, щото не са какви да е, а на ЦСКА. :lol:

Колкото Боримиров "стреля" по феновете,толкова и Борисов "изкара" картечниците. ;)
Тези "фенове" не хвърляха ли камъни по автобуса на Левски ТОЧНО в този момент?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 окт 2012 14:29

blue avalanche написа:Тези "фенове" не хвърляха ли камъни по автобуса на Левски ТОЧНО в този момент?

А това ли е гордия пример от професионалния спортист? За лошите фенове си има лоши ченгета и пандела. За дедо Боре какво има?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 окт 2012 17:04

blue avalanche написа:
Кировец написа:
blue avalanche написа:[quote="vpnikolov
Колкото Боримиров "стреля" по феновете,толкова и Борисов "изкара" картечниците. ;)
Тези "фенове" не хвърляха ли камъни по автобуса на Левски ТОЧНО в този момент?

Нещо си се объркал сериозно,пьрво Боримиров провокира феновете като хвърли демонстративно към тях бутилка от минерална вода,тя не стигна до феновете,но на тях това им стигаше и започнаха да хвърлят основно бутилки от минерална вода към Боримиров,а ген.Василев ги обираше.След няколко дни на Боримиров му дадоха награда за най-етичен футболист в България,нямам коментар.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 07 окт 2012 18:35

Кировец написа:
Kашчей написа:Докога фенове и ръководители на ЦСКА ще смятат, че стоят над закони и Правилници и вечно някой с нещо им е длъжен?

Докато законите и правилниците започнат да важат за всички и се изпълняват стриктно.

Амиии.. дайте пример, за коректност-нали сте единствени и неповторими :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”