vpnikolov написа:Kашчей написа:peliforewer написа:Кашчей,гледам ти коментарите и започвам да се притеснявам за теб.Ти си живееш в някакъв твой измислен свят,повтаряш до безкрайност едно и също и си мислиш че си много убедителен,а пък то напротив,единственото в което ни убеждаваш е че си анти-ЦСКА.Темата на коментара е нормално ли е шеф на БФС да заявява на всеслушание че собственици на дадена фирма, в случая Титан и ЦСКА трябва да се махнат,за да се управили нещата.Аз не съм фен на Титан,но в момента те са тези които дават парите в ЦСКА и никой не може насила да ги застави да си продадат акциите.Фурнаджиев защо не напусне Мото пфое,сигурен съм че без него фирмата ще е по-добре.
След като Фурнаджиев се е изказал отново непремерено, това плюене ли е?Ама сериозно?
Дай ми една основателна причина, за да съм про-ЦСКА!
Човек с неговия пост трябва да си спестява такива коментари, ако не разбираш. Не му е работа.
Аз го разбирам отлично, но едно непремерено изказване не означава плюене, нали?Той се е изложил с това, но не е казал нищо за ЦСКА, като отбор.Това е тънката разлика, която може да бъде разбрана, ако не си с първично мислене, като доста от пишещите тук.