Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Re: Левски разузнава съперниците за ЛЕ по ТВ

Мнениеот Тракиец 1912 » 03 сеп 2009 13:43

danchovalev написа:Аз не мога да разбера защо някой си прави изобщо труда да чете това смешно руло тоалетна хартия, имащо претенциите да се нарича вестник... МЕридиан Мач, Спортала и всякакви подобни псевдмоедии са си чиста проба комплексарски г*зотворения на едни задръстени мижитурки, които вместо да си гледат собствената кочина, се занимават с чуждите отбори. Биха Динамо М и почнаха да реват така, все едно са спечелили Лига Европа, пък ако случайно стигнат нашите успехи отпреди 3 години не ми се мисли какво ще е, сигурно ще решат, че във галактиката нема по-добри от тях...

Не съм цскар, още по-малко ми пука какво ще направите в ЛЕ или какви са успехите ви, но не смяташ ли, че започвате да прекалявате. ЦСКА играе по-добре от вас. В това спор няма. Използват млади български момчета, вие използвате никакви и нищо особени чужденци. Успехите ви, отпреди 3 години? Не смятам, че за история и успехи в Европа можете да се сравнявате с ЦСКА. Всеки знае, че в историята си в Европа са постигнали повече от вас. Нищо лично, просто мнение :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 сеп 2009 13:49

Аз не мога да разбера защо някой си прави изобщо труда да чете това смешно руло тоалетна хартия, имащо претенциите да се нарича вестник... МЕридиан Мач, Спортала и всякакви подобни псевдмоедии са си чиста проба комплексарски г*зотворения на едни задръстени мижитурки, които вместо да си гледат собствената кочина, се занимават с чуждите отбори. Биха Динамо М и почнаха да реват така, все едно са спечелили Лига Европа, пък ако случайно стигнат нашите успехи отпреди 3 години не ми се мисли какво ще е, сигурно ще решат, че във галактиката нема по-добри от тях...

Случайно може се каже за вас но не и за нас!И гледай малко по обективно на нещата!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 03 сеп 2009 13:50

:mrgreen: Е нема как некое ботевистче да не е малко или много армейче, то си е заложено генетично. И как смяташ, че играят по-добре от нас? От мачовете с дери сити или от първия мач с Динамо? Щото досега имат само един силен мач, а загубата им от нас, в която бяха категорично надиграни беше съвсем скоро.

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 03 сеп 2009 17:13

Тракиец 1912 написа:Не съм цскар, още по-малко ми пука какво ще направите в ЛЕ или какви са успехите ви, но не смяташ ли, че започвате да прекалявате. ЦСКА играе по-добре от вас. В това спор няма. Използват млади български момчета, вие използвате никакви и нищо особени чужденци. Успехите ви, отпреди 3 години? Не смятам, че за история и успехи в Европа можете да се сравнявате с ЦСКА. Всеки знае, че в историята си в Европа са постигнали повече от вас. Нищо лично, просто мнение :)
Приятел, уважавам личното ти мнение, но не забравяй, че евроуспехите на ЦСКА са от времето, когато вие (с наистина силен отбор) губехте мача още на 9-ти километър (до Пловдив), по заповед на генералите и........ на кой ли не от ЦК.
За успехите на Левски през 2005/06 ......ако искате не ги признавайте изобщо не ми пука, важното за мен като фен е, че съм си подкрепял 6-7 мача в Европа любимия отбор и съм се чувствал бял човек ,а от това по-голям кеф няма, пък вие си говорете за Ливърпул през 82-ра или за Нотингам от времето на бай Тошо, щом така ви харесва. Иначе за пристрастията ви съм убеден ,че около 90% от феновете на Ботев сте си червенички,много добре го знам, няма лошо, ама да ви се чуди човек защо????????
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Как ще се предават мачовете от ЛЕ

Мнениеот Neron » 03 сеп 2009 22:19

Гледах реклама по БНТ ще дават Фулъм-Цска от 20 часа.Дали след този мач ще дават и Левски-Виляреал?
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Red_champions

Re: Как ще се предават мачовете от ЛЕ

Мнениеот Red_champions » 03 сеп 2009 22:22

Значи мача на Левски ще го дават по Про.бг.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
djikitaeca
Контакти:

Мнениеот djikitaeca » 03 сеп 2009 22:23

Задължително ако не по БНТ ще ги дават по РИНГ.бг ... в краен случей по Про.бг въпреки ,че те са към Шампионската лига.. може да направят изключение , защото 100 на 100 ще има 200 пъти повече интерес от колкото към другите мачове..
http://www.footballtipster-bg.com/ Най-добрият сайт за Футболни прогнози и новини!
Изображение

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 03 сеп 2009 22:23

ако не дават всичките мачове и на двата отбора по хубаво да се скрият някъде и да не правят реклами на нищу....... това са Рома,Лацио,Фулам,Вилереал..........
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

GoingDown
Контакти:

Мнениеот GoingDown » 03 сеп 2009 22:23

Аз пък чух че пак ще ни ебат , и ще гледаме само домакинските мачове .... :evil:

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 03 сеп 2009 22:27

Чакай бе защо Фулъм-ЦСКА нали ЦСКА е домакин???
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Върни се в “Архив”