danchovalev написа:Аз не мога да разбера защо някой си прави изобщо труда да чете това смешно руло тоалетна хартия, имащо претенциите да се нарича вестник... МЕридиан Мач, Спортала и всякакви подобни псевдмоедии са си чиста проба комплексарски г*зотворения на едни задръстени мижитурки, които вместо да си гледат собствената кочина, се занимават с чуждите отбори. Биха Динамо М и почнаха да реват така, все едно са спечелили Лига Европа, пък ако случайно стигнат нашите успехи отпреди 3 години не ми се мисли какво ще е, сигурно ще решат, че във галактиката нема по-добри от тях...
Не съм цскар, още по-малко ми пука какво ще направите в ЛЕ или какви са успехите ви, но не смяташ ли, че започвате да прекалявате. ЦСКА играе по-добре от вас. В това спор няма. Използват млади български момчета, вие използвате никакви и нищо особени чужденци. Успехите ви, отпреди 3 години? Не смятам, че за история и успехи в Европа можете да се сравнявате с ЦСКА. Всеки знае, че в историята си в Европа са постигнали повече от вас. Нищо лично, просто мнение