Черно море - Черноморец 30.09 17.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Черноморец 30.09 17.00ч.
Зафиров бил доволен от мача?!...Явно аз съм гледал нещо друго днес.......... 

green_vn написа:Зафиров бил доволен от мача?!...Явно аз съм гледал нещо друго днес..........
какво искаш да каже след първи мач?! да видим другата седмица, вече ще има повече време да се подготви, да прецени по-правилно футболистите и да избере успешната тактика

-
- Контакти:
Много грешки в нашия отбор.За мене от пренавитост у някои,а у други-от некъдърност.Започвам с двете момченца на двата бека - Янев и Дечев.Уникално зле,те все едно играеха за другия отбор.Супер много грешки,супер много брак,когато се включваха в атака-проваляха я,а в защита Шерифа и Росен им се все здравето да ги покриват.Жоро Илиев въпреки гола направи нетипично много грешни подавания,същото въпреки асистенцията важи и за Камазола.Паломино беше след бековете най-слабия,а Сашо беройски бе извън всякакви класации днес....но все пак от бек-крило в деф.халф - оправдавам го.Над всички поставям Китанов,Жоро спаси 2 сигурни гола единия със самопожертвователна намеса,за мене той е играч на мача.Има много работа,но съм доволен от хъса с който играхме.
ПС:Стамен Ангелов,Симеон Симеонов и Божилов не са за този отбор.Първите двама дори не са за А група.
ПС:Стамен Ангелов,Симеон Симеонов и Божилов не са за този отбор.Първите двама дори не са за А група.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Изключително слаб мач, дано да е заради напрежението. Не го очаквах, както и не съм очаквал да не видя победа на Тича до октомври...
Много странно треньорско решение да се започне с Божилов в атака и още по-странно със Сашко като опорен халф.
Неприятно поведение на агитката -- предизвикаха бургазлии без причина.
Дори и от северната трибуна псуваха Дечев и Янев като каруцари; това определено няма как да им подобри играта. Само отбелязвам. За пръв път наблюдавам Ангелов, ще изчакам още поне 20-30 минути игрово време, за да го коментирам.
Много странно треньорско решение да се започне с Божилов в атака и още по-странно със Сашко като опорен халф.
Неприятно поведение на агитката -- предизвикаха бургазлии без причина.
Дори и от северната трибуна псуваха Дечев и Янев като каруцари; това определено няма как да им подобри играта. Само отбелязвам. За пръв път наблюдавам Ангелов, ще изчакам още поне 20-30 минути игрово време, за да го коментирам.
Слаб ма4.Моряците бяха по-слаби от нас , но това не е кои знае каква утеха.Ма4ьт 4ЕРНОМОРЕЦ - 4ЕРНО МОРЕ от миналия шампионат е направо ШЛ в сранение с днешното бльскане по топката. Не е истина просто колко е паднало нивото за няколко месеца . Това се отнася и за двата отбора.
Желая ви успех нататьк , все някак ще изплуваме нагоре
Желая ви успех нататьк , все някак ще изплуваме нагоре

Равенството е реално с оглед на показаното от двата отбора, но повече щеше да му отива да е 0:0, предвид головите положения, които (не) създадоха участниците в срещата
КIL, съжалявам че не успяхме да пием по бира с теб и момчетата, но още от с.Горица ни тръгна назад, след една катастрофа на пияни руснаци, единия от които трябваше да бъде ваден на парчета от колата, от наши фенове. Това ни забави с пристигането във Варна и обърка първоначалния замисъл за среща. Нищо, другия път!
Успех и на двата отбора оттук нататък!

КIL, съжалявам че не успяхме да пием по бира с теб и момчетата, но още от с.Горица ни тръгна назад, след една катастрофа на пияни руснаци, единия от които трябваше да бъде ваден на парчета от колата, от наши фенове. Това ни забави с пристигането във Варна и обърка първоначалния замисъл за среща. Нищо, другия път!
Успех и на двата отбора оттук нататък!
[center]
[/center]

Много слаб и вял мач. Играха два безобразно слаби отбора. С подобни мачове няма, как публиката българска да се върне по стадионите. Толкова слаб, вял и бездушен мач между Черноморец и Черно море не помня. Да не си на мястото на топката. Много бой изяде милата и един не и каза: "Извинявай"...Ние, като гостуваща агитка си бяхме в сектора за гости естествено, а от гледната ни точка и рапицовата мрежа пред взора ни гледахме, но не виждахме всичко от мача. Питахме се за дузпата ни, която от нашата позиция се "усети", като някаква симбиоза между ръце и крака в зелено, бяло,черно и синьо, питахме се и за изравнителния ви гол, когато от нашата позиция имахме чувство, че Илиев е в поне 5 метра засада, а нашите защитници го гледаха в захлас и откъм гръб, като да го одобряват за след кастинг.С риск да прозвуча смешно бих казал, че не мога да коментирам тактико - технически аспекти от този мач, защото ми се чини, че и двата отбора практикуваха махленския принцип - "ритай към чуждата врата, пък кВот стане".Освен летящи топки свищящи във въздушното пространство след центрирания на дясното ви крило друго не се усещаше от нас. Добре, че ваши и наши футболисти разгряваха до нас, че да видим и ние футбалери на живо. Тия дето бягаха на терена нито бяха интересни, нито пък се виждаха. Еле пък нашите с тези черни фланелки ( Стоян Колев ни каза, че делегата на мача не е допуснал да играем с титулярните си синьо-бели екипи) изглеждаха, като надянали жалейки за миналогодишния ни отбор и игра. Към 75-тата минута определено мръкна на стадиона и това беше предпоставка Херо да изкара и последния наш тъмнокож играч за да не изгубим контраста на терена. Преди това излязоха вашия Паломино и нашия Гаел ( вдигнал ръка по желание). Иначе в екстериорно отношение: Около нас имахме добронамерени полицаи, с които се забавлявахме взаимно, като им разправяхме вицове, а те любезно ги изслушваха, като почти винаги не ги бяха чували. След самия край на мача, част от публиката ви ( разположена откъм посока Бургас), която излизаше от стадиона започна да ни обижда със селяни. Нямахме нито аргументи, нито желание да им отвръщаме ( с изключение на 4-5 буйни момчета), защото по-скоро се чувствахме, като маймуни в зоокът, отколкото, като бели хора дошли да гледат мач...Иначе свършихме нещо полезно вчера - напълнихме химическата ви тоалетна с физиологични течности.
ПС: Що се касае за проваленото пиене на бира: Петкан писа. Имахме честта да "знаем" пияни руснаци, а други наши момчета минути по-късна буквално да ги вадят на парчета от колата им. Тази случка ни развали настроението и част от кефа, а самия мач ни довърши тотално. Въпреки всичко обаче аз останах доволен от останалото преживяно и факта, че изкарах един неделен следобед в компанията на обичани и много уважавани от мен хора.
ПС: Що се касае за проваленото пиене на бира: Петкан писа. Имахме честта да "знаем" пияни руснаци, а други наши момчета минути по-късна буквално да ги вадят на парчета от колата им. Тази случка ни развали настроението и част от кефа, а самия мач ни довърши тотално. Въпреки всичко обаче аз останах доволен от останалото преживяно и факта, че изкарах един неделен следобед в компанията на обичани и много уважавани от мен хора.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Поздрави от мен за поведението на бургазлии вчера на мача
освен няколко епизодични възгласи нямаше обичайните нелицеприятни фрази.Много по-приятно е когато не се чуват постоянно псувни в двете посоки. Нашите малко се поизложиха още с влизането и някои накрая при излизането, но общо взето имаше нещо хубаво на стадиона. Предполагам и цвета ви малко предразполага .....както и нашия за вас 

ShooterMan написа:ПС:Стамен Ангелов,Симеон Симеонов и Божилов не са за този отбор.Първите двама дори не са за А група.
Ми върнете ни го.

orion написа:ShooterMan написа:ПС:Стамен Ангелов,Симеон Симеонов и Божилов не са за този отбор.Първите двама дори не са за А група.
Ми върнете ни го.
Ааа, не. Не всички в Черно море сме баламурници.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!