Черно море - Черноморец 30.09 17.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
green_vn
Контакти:

Re: Черно море - Черноморец 30.09 17.00ч.

Мнениеот green_vn » 30 сеп 2012 21:02

Зафиров бил доволен от мача?!...Явно аз съм гледал нещо друго днес.......... :(

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 30 сеп 2012 21:18

green_vn написа:Зафиров бил доволен от мача?!...Явно аз съм гледал нещо друго днес.......... :(

какво искаш да каже след първи мач?! да видим другата седмица, вече ще има повече време да се подготви, да прецени по-правилно футболистите и да избере успешната тактика :roll: тази седмица си беше напрегната от всякъде и за него и за играчите, да не почваме от първия мач да се нахвърляме... ама днеска бяхме тотално зле за някакви елементарни неща - пасове, центрирания... едва ли Зафиров е виновен, че не могат да си подадат точно топката :shock: може липсата на точки да ги е сковала нещо... но да видим какво ще се промени другата седмица, аз даже не знам дали е добре и има смисъл да се коментира толкова тоя мач :x
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 сеп 2012 21:44

Много грешки в нашия отбор.За мене от пренавитост у някои,а у други-от некъдърност.Започвам с двете момченца на двата бека - Янев и Дечев.Уникално зле,те все едно играеха за другия отбор.Супер много грешки,супер много брак,когато се включваха в атака-проваляха я,а в защита Шерифа и Росен им се все здравето да ги покриват.Жоро Илиев въпреки гола направи нетипично много грешни подавания,същото въпреки асистенцията важи и за Камазола.Паломино беше след бековете най-слабия,а Сашо беройски бе извън всякакви класации днес....но все пак от бек-крило в деф.халф - оправдавам го.Над всички поставям Китанов,Жоро спаси 2 сигурни гола единия със самопожертвователна намеса,за мене той е играч на мача.Има много работа,но съм доволен от хъса с който играхме.

ПС:Стамен Ангелов,Симеон Симеонов и Божилов не са за този отбор.Първите двама дори не са за А група.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 30 сеп 2012 22:22

Изключително слаб мач, дано да е заради напрежението. Не го очаквах, както и не съм очаквал да не видя победа на Тича до октомври...
Много странно треньорско решение да се започне с Божилов в атака и още по-странно със Сашко като опорен халф.

Неприятно поведение на агитката -- предизвикаха бургазлии без причина.

Дори и от северната трибуна псуваха Дечев и Янев като каруцари; това определено няма как да им подобри играта. Само отбелязвам. За пръв път наблюдавам Ангелов, ще изчакам още поне 20-30 минути игрово време, за да го коментирам.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 30 сеп 2012 23:14

Слаб ма4.Моряците бяха по-слаби от нас , но това не е кои знае каква утеха.Ма4ьт 4ЕРНОМОРЕЦ - 4ЕРНО МОРЕ от миналия шампионат е направо ШЛ в сранение с днешното бльскане по топката. Не е истина просто колко е паднало нивото за няколко месеца . Това се отнася и за двата отбора.
Желая ви успех нататьк , все някак ще изплуваме нагоре ;)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 30 сеп 2012 23:49

Равенството е реално с оглед на показаното от двата отбора, но повече щеше да му отива да е 0:0, предвид головите положения, които (не) създадоха участниците в срещата :(
КIL, съжалявам че не успяхме да пием по бира с теб и момчетата, но още от с.Горица ни тръгна назад, след една катастрофа на пияни руснаци, единия от които трябваше да бъде ваден на парчета от колата, от наши фенове. Това ни забави с пристигането във Варна и обърка първоначалния замисъл за среща. Нищо, другия път!
Успех и на двата отбора оттук нататък!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 01 окт 2012 10:02

Много слаб и вял мач. Играха два безобразно слаби отбора. С подобни мачове няма, как публиката българска да се върне по стадионите. Толкова слаб, вял и бездушен мач между Черноморец и Черно море не помня. Да не си на мястото на топката. Много бой изяде милата и един не и каза: "Извинявай"...Ние, като гостуваща агитка си бяхме в сектора за гости естествено, а от гледната ни точка и рапицовата мрежа пред взора ни гледахме, но не виждахме всичко от мача. Питахме се за дузпата ни, която от нашата позиция се "усети", като някаква симбиоза между ръце и крака в зелено, бяло,черно и синьо, питахме се и за изравнителния ви гол, когато от нашата позиция имахме чувство, че Илиев е в поне 5 метра засада, а нашите защитници го гледаха в захлас и откъм гръб, като да го одобряват за след кастинг.С риск да прозвуча смешно бих казал, че не мога да коментирам тактико - технически аспекти от този мач, защото ми се чини, че и двата отбора практикуваха махленския принцип - "ритай към чуждата врата, пък кВот стане".Освен летящи топки свищящи във въздушното пространство след центрирания на дясното ви крило друго не се усещаше от нас. Добре, че ваши и наши футболисти разгряваха до нас, че да видим и ние футбалери на живо. Тия дето бягаха на терена нито бяха интересни, нито пък се виждаха. Еле пък нашите с тези черни фланелки ( Стоян Колев ни каза, че делегата на мача не е допуснал да играем с титулярните си синьо-бели екипи) изглеждаха, като надянали жалейки за миналогодишния ни отбор и игра. Към 75-тата минута определено мръкна на стадиона и това беше предпоставка Херо да изкара и последния наш тъмнокож играч за да не изгубим контраста на терена. Преди това излязоха вашия Паломино и нашия Гаел ( вдигнал ръка по желание). Иначе в екстериорно отношение: Около нас имахме добронамерени полицаи, с които се забавлявахме взаимно, като им разправяхме вицове, а те любезно ги изслушваха, като почти винаги не ги бяха чували. След самия край на мача, част от публиката ви ( разположена откъм посока Бургас), която излизаше от стадиона започна да ни обижда със селяни. Нямахме нито аргументи, нито желание да им отвръщаме ( с изключение на 4-5 буйни момчета), защото по-скоро се чувствахме, като маймуни в зоокът, отколкото, като бели хора дошли да гледат мач...Иначе свършихме нещо полезно вчера - напълнихме химическата ви тоалетна с физиологични течности.

ПС: Що се касае за проваленото пиене на бира: Петкан писа. Имахме честта да "знаем" пияни руснаци, а други наши момчета минути по-късна буквално да ги вадят на парчета от колата им. Тази случка ни развали настроението и част от кефа, а самия мач ни довърши тотално. Въпреки всичко обаче аз останах доволен от останалото преживяно и факта, че изкарах един неделен следобед в компанията на обичани и много уважавани от мен хора.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 01 окт 2012 16:37

Поздрави от мен за поведението на бургазлии вчера на мача :) освен няколко епизодични възгласи нямаше обичайните нелицеприятни фрази.Много по-приятно е когато не се чуват постоянно псувни в двете посоки. Нашите малко се поизложиха още с влизането и някои накрая при излизането, но общо взето имаше нещо хубаво на стадиона. Предполагам и цвета ви малко предразполага .....както и нашия за вас :lol:

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 01 окт 2012 19:08

ShooterMan написа:ПС:Стамен Ангелов,Симеон Симеонов и Божилов не са за този отбор.Първите двама дори не са за А група.

Ми върнете ни го. :mrgreen:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 01 окт 2012 21:01

orion написа:
ShooterMan написа:ПС:Стамен Ангелов,Симеон Симеонов и Божилов не са за този отбор.Първите двама дори не са за А група.

Ми върнете ни го. :mrgreen:

Ааа, не. Не всички в Черно море сме баламурници.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”