konvoec написа:turbogena написа:Жалко за изпуснатите толкова леко точки. Не можах да отида на стадиона и затова не мога да коментирам играта на отбора ,но е ясно ,че голяма вина има Гаджев. Отдавна твърдя ,че това леке няма място на Герена! Този човек продаде мачовете с Цска (1:3 на Герена) и загубата от Миньор тази пролет. Да не говорим за наглото му отношение спрямо публиката. ВЪН този нещастник от ЛевскиСъщо така и оная раница Йовов е време да окача обувките. Достатъчно ни е тровил нервите вече.
Сега идва мача с Литекс. Ще е доста труден ,но се надявам да го вземем.
Мани го Гаджев, ние ако претендираме, че сме отбор, щяхме да играем нещо. Той докато беше на терена, горе-долу същата история. Имаше едни 20 минути, в които играхме прилично и толкоз. И това беше само защото Локо се бяха затворили. За каква халфова линия говорим, може ли при организиране на атака, разстоянието между халфовете и защитниците да е 30 метра?! Йовов не може да тича, бави играта яко. Димов е добър в защитен план, но пасовете му са отвратителни. Не може ли да се обърне внимание на това? Честно, предпочитам да бяхме паднали в два мача, но играта да е по-добра. Поне да се вижда някакъв напредък, а то само епизодични хубави комбинации... За Гаджев пропуснах да кажа, че ни спря голова атака. Рамос беше сам вдясно, имахме и числено превъзходство в наказателното. Бил виновен, не знам, но в интервюто ми се стори, че най-нагло си направи ташак като го каза това...
Пламен Илиев прави поредна тъпа грешка и то все една си я повтаря. Тръгне да му влиза някой и той се прави на много техничен. Обратно, когато е сам и може да се организира атака от нашето наказателно, той изритва високо напред към Карвальо. Иначе си пази добре, но тази грешка си я повтаря постоянно. Пеленцето пак си е доста бавен, въпреки че заедно с Мюлдър бяха най-адекватни в защита. Пинто се включваше напред, но направи и доста грешки, особено в пасовете. Гаджев игра що-годе добре, докато не направи простотията. Йовов беше слаб и бавен. Рамос игра много добре, за разлика от Райков, който сгреши почти всичко. Карвальо също игра добре, но пред вратата им вкара едно от четири положения. Два пъти цели вратаря отблизо. С добра игра отличавам Мюлдър, Рамос и Карвальо, както и Илиян Йорданов, който влезе като резерва(незнайно защо, след последния мач в който игра). Не ми харесва това, че топката винаги се връща назад и рядко някой измисля как да излъже човек и да изостри атаката. Вместо това топката се прехвърля от ляво надясно и обратното, с пасове по ширина. Няма и някой, който да поведе отбора в труден момент, всички стоят и чакат.
Отделно, мисля си, че Силва щеше да е полезен в атака през второто полувреме, като по-свеж от Карвальо. При статични положения щяхме да имаме доста добро ръстово превъзходство в наказателното. Това обаче си го решава Илиев
Mersi bratle. Izvinyavam se, che pisha na latinica, no imam problem s klaviaturata.