VII кръг, Локо СФ - ЛЕВСКИ (събота, 17ч)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

сини богове
Контакти:

Re: VII кръг, Локо СФ - ЛЕВСКИ (събота, 17ч)

Мнениеот сини богове » 30 сеп 2012 13:29

konvoec написа:
turbogena написа:Жалко за изпуснатите толкова леко точки. Не можах да отида на стадиона и затова не мога да коментирам играта на отбора ,но е ясно ,че голяма вина има Гаджев. Отдавна твърдя ,че това леке няма място на Герена! Този човек продаде мачовете с Цска (1:3 на Герена) и загубата от Миньор тази пролет. Да не говорим за наглото му отношение спрямо публиката. ВЪН този нещастник от Левски :!: Също така и оная раница Йовов е време да окача обувките. Достатъчно ни е тровил нервите вече.
Сега идва мача с Литекс. Ще е доста труден ,но се надявам да го вземем.

Мани го Гаджев, ние ако претендираме, че сме отбор, щяхме да играем нещо. Той докато беше на терена, горе-долу същата история. Имаше едни 20 минути, в които играхме прилично и толкоз. И това беше само защото Локо се бяха затворили. За каква халфова линия говорим, може ли при организиране на атака, разстоянието между халфовете и защитниците да е 30 метра?! Йовов не може да тича, бави играта яко. Димов е добър в защитен план, но пасовете му са отвратителни. Не може ли да се обърне внимание на това? Честно, предпочитам да бяхме паднали в два мача, но играта да е по-добра. Поне да се вижда някакъв напредък, а то само епизодични хубави комбинации... За Гаджев пропуснах да кажа, че ни спря голова атака. Рамос беше сам вдясно, имахме и числено превъзходство в наказателното. Бил виновен, не знам, но в интервюто ми се стори, че най-нагло си направи ташак като го каза това...
Пламен Илиев прави поредна тъпа грешка и то все една си я повтаря. Тръгне да му влиза някой и той се прави на много техничен. Обратно, когато е сам и може да се организира атака от нашето наказателно, той изритва високо напред към Карвальо. Иначе си пази добре, но тази грешка си я повтаря постоянно. Пеленцето пак си е доста бавен, въпреки че заедно с Мюлдър бяха най-адекватни в защита. Пинто се включваше напред, но направи и доста грешки, особено в пасовете. Гаджев игра що-годе добре, докато не направи простотията. Йовов беше слаб и бавен. Рамос игра много добре, за разлика от Райков, който сгреши почти всичко. Карвальо също игра добре, но пред вратата им вкара едно от четири положения. Два пъти цели вратаря отблизо. С добра игра отличавам Мюлдър, Рамос и Карвальо, както и Илиян Йорданов, който влезе като резерва(незнайно защо, след последния мач в който игра). Не ми харесва това, че топката винаги се връща назад и рядко някой измисля как да излъже човек и да изостри атаката. Вместо това топката се прехвърля от ляво надясно и обратното, с пасове по ширина. Няма и някой, който да поведе отбора в труден момент, всички стоят и чакат.
Отделно, мисля си, че Силва щеше да е полезен в атака през второто полувреме, като по-свеж от Карвальо. При статични положения щяхме да имаме доста добро ръстово превъзходство в наказателното. Това обаче си го решава Илиев :)

Mersi bratle. Izvinyavam se, che pisha na latinica, no imam problem s klaviaturata.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 30 сеп 2012 14:18

Тик-так, тик-так, тик-так ... Времето на Илиан ( а защо не и на този над него ) ... Изтича !
Да, при лоша игра положителните резултати могат да ОТКЛОНЯТ вниманието от спортно-техническите проблеми, но когато се започне с нелепото губене на точки, съпроводено с вяла, дори - никаква игра, е, то тогава имаме проблем !

Аз го писах след Сараево ... Ако играта на Левски след 10-на мача продължава да е същата, то целият спортно-технически щаб трябва да си понесе последствията.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 30 сеп 2012 17:38

В последно време, когато играем с Локо Сф, винаги ни изравняват в продължението!
:cry: :evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 30 сеп 2012 19:10

Левски нищо не играе. Илиян е страхлив и не смее да извади Йовов и Гаджев от състава, защото ще се развали атмосферата(бойкотират) в отбора
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 сеп 2012 19:31

Станислав Ангелов е с контузия от мача с Локомотив София, който Левски не успя да спечели в последната минута. Пелето е ударен лошо в глезена, като по него личат следи от бутони. Контузията е получена най-вероятно в епизода през първото полувреме, когато Светослав Петров от Локомотив влезе с двата крака в тези на Ангелов. В онази ситуация реферът Костадинов се задоволи с жълт картон, въпреки че нарушението можеше да бъде наказано и с изгонване.

Вероятно Ангелов ще виси в дните до мача с Литекс. Характерът на капитана е такъв, че той ще направи всичко, за да е готов за двубоя с „оранжевите“, който е в петък на стадион „Георги Аспарухов“.

Просто.. не знам какво да кажа.. той му влиза с двата крака съдията го жали с жълт картон. Браво, браво!!!
Image

Потребителски аватар
♥Nike♥
Контакти:

Мнениеот ♥Nike♥ » 30 сеп 2012 19:55

ralka_levskarka написа:Станислав Ангелов е с контузия от мача с Локомотив София, който Левски не успя да спечели в последната минута. Пелето е ударен лошо в глезена, като по него личат следи от бутони. Контузията е получена най-вероятно в епизода през първото полувреме, когато Светослав Петров от Локомотив влезе с двата крака в тези на Ангелов. В онази ситуация реферът Костадинов се задоволи с жълт картон, въпреки че нарушението можеше да бъде наказано и с изгонване.

Вероятно Ангелов ще виси в дните до мача с Литекс. Характерът на капитана е такъв, че той ще направи всичко, за да е готов за двубоя с „оранжевите“, който е в петък на стадион „Георги Аспарухов“.

Просто.. не знам какво да кажа.. той му влиза с двата крака съдията го жали с жълт картон. Браво, браво!!!
MQplaya написа:
we are the champions написа:
MQplaya написа:3/4:1

и като се сабуди кво стана :(

Празнувах победата. :?

:twisted:

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 30 сеп 2012 20:09

ralka_levskarka написа:Станислав Ангелов е с контузия от мача с Локомотив София, който Левски не успя да спечели в последната минута. Пелето е ударен лошо в глезена, като по него личат следи от бутони. Контузията е получена най-вероятно в епизода през първото полувреме, когато Светослав Петров от Локомотив влезе с двата крака в тези на Ангелов. В онази ситуация реферът Костадинов се задоволи с жълт картон, въпреки че нарушението можеше да бъде наказано и с изгонване.

Това от кой левскар е видяно, щото стана почти пред мен, да остро бе но не с два крака и определено не бе за гонене.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 сеп 2012 20:14

♥Nike♥ написа:

Най- вероятно през ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ ;)
Image

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 сеп 2012 20:15

Pride написа:

Това от кой левскар е видяно, щото стана почти пред мен, да остро бе но не с два крака и определено не бе за гонене.

От Стефан Стоянов
Image

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 30 сеп 2012 20:33

Съдията ни поряза много брутално. Ако някой каже, че не е вярно просто мача не го е гледал. ;)

Върни се в “Архив”