Защо Гонг (не) трябва да плаща за билета на Бербатов
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо Гонг (не) трябва да плаща за билета на Бербатов
Елементарен, тъп и много евтин начин за минутки слава...а в същото време "Дойче Веле", "ББС" и други медии по света разнищват истинските проблеми на българския футбол, докато нашите юнаци се чудят как да се направят на интересни без да си дават зор...
Никога не е късно да станеш за резил .
“Не купувам от Lafka”
Ще платят на куково лято! Просто се правят на интересни..
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
boys85 написа:Елементарен, тъп и много евтин начин за минутки слава...а в същото време "Дойче Веле", "ББС" и други медии по света разнищват истинските проблеми на българския футбол, докато нашите юнаци се чудят как да се направят на интересни без да си дават зор...
именно .. толкова са елементарни, наблюдавал съм ги и в предишни години, сещат се да търсят феър плей и промяна в българския футбол единствено когато Левски е в криза, тогава минутките на водещия са пропити с вопли за криза във футбола и желание за по-добро бъдеще, сега обаче си мълчат дори и когато европейската преса ни залива с коментари за мафията във футбола ни ..

Последна промяна от Batkoto на 28 сеп 2012 10:52, променено общо 1 път.
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Моето мнение е следното:
1. Безплатна реклама на Гонг с цел да привлекат вниманието на чуждите медии
2. Подигравка с Димитър Бербатов и агента му
С две думи глупав начин да търсиш популярност, и да подскажеш неодобрението си към поведението на Димитър Бербатов за това, че е отказал да върне парите за билета.
1. Безплатна реклама на Гонг с цел да привлекат вниманието на чуждите медии
2. Подигравка с Димитър Бербатов и агента му
С две думи глупав начин да търсиш популярност, и да подскажеш неодобрението си към поведението на Димитър Бербатов за това, че е отказал да върне парите за билета.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
На мен ми харесва идеята да платят билетите.Въпроса е принципен е и добре италианците да видят че не всички българи сме безпринципни и имаме някакъв морал. А Бербатов като интелигентен човек трябваше още при първите приказки от страна на Фиорентина да реши проблема без да се раздухва случая,поне аз така мисля че всеки културен човек би постъпил.
grasiani написа:На мен ми харесва идеята да платят билетите.Въпроса е принципен е и добре италианците да видят че не всички българи сме безпринципни и имаме някакъв морал. А Бербатов като интелигентен човек трябваше още при първите приказки от страна на Фиорентина да реши проблема без да се раздухва случая,поне аз така мисля че всеки културен човек би постъпил.
Ювентус май нещо имат пръст. Българите виновни, а талянците жентълмении? По- сериозно моля!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
За мен това е готина гавра с Фиорентина, които ореваха света за тия билети. Подкрепям!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”