Защо Гонг (не) трябва да плаща за билета на Бербатов

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Защо Гонг (не) трябва да плаща за билета на Бербатов

Мнениеот boys85 » 28 сеп 2012 09:13

Елементарен, тъп и много евтин начин за минутки слава...а в същото време "Дойче Веле", "ББС" и други медии по света разнищват истинските проблеми на българския футбол, докато нашите юнаци се чудят как да се направят на интересни без да си дават зор...

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 28 сеп 2012 09:33

Никога не е късно да станеш за резил .
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 28 сеп 2012 10:07

Ще платят на куково лято! Просто се правят на интересни..
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 28 сеп 2012 10:18

boys85 написа:Елементарен, тъп и много евтин начин за минутки слава...а в същото време "Дойче Веле", "ББС" и други медии по света разнищват истинските проблеми на българския футбол, докато нашите юнаци се чудят как да се направят на интересни без да си дават зор...

именно .. толкова са елементарни, наблюдавал съм ги и в предишни години, сещат се да търсят феър плей и промяна в българския футбол единствено когато Левски е в криза, тогава минутките на водещия са пропити с вопли за криза във футбола и желание за по-добро бъдеще, сега обаче си мълчат дори и когато европейската преса ни залива с коментари за мафията във футбола ни .. :idea:
Последна промяна от Batkoto на 28 сеп 2012 10:52, променено общо 1 път.
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 28 сеп 2012 10:40

Моето мнение е следното:

1. Безплатна реклама на Гонг с цел да привлекат вниманието на чуждите медии
2. Подигравка с Димитър Бербатов и агента му

С две думи глупав начин да търсиш популярност, и да подскажеш неодобрението си към поведението на Димитър Бербатов за това, че е отказал да върне парите за билета.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 28 сеп 2012 11:26

На мен ми харесва идеята да платят билетите.Въпроса е принципен е и добре италианците да видят че не всички българи сме безпринципни и имаме някакъв морал. А Бербатов като интелигентен човек трябваше още при първите приказки от страна на Фиорентина да реши проблема без да се раздухва случая,поне аз така мисля че всеки културен човек би постъпил.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 28 сеп 2012 15:32

grasiani написа:На мен ми харесва идеята да платят билетите.Въпроса е принципен е и добре италианците да видят че не всички българи сме безпринципни и имаме някакъв морал. А Бербатов като интелигентен човек трябваше още при първите приказки от страна на Фиорентина да реши проблема без да се раздухва случая,поне аз така мисля че всеки културен човек би постъпил.

Ювентус май нещо имат пръст. Българите виновни, а талянците жентълмении? По- сериозно моля!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
keres
Контакти:

Мнениеот keres » 28 сеп 2012 17:11

За мен това е готина гавра с Фиорентина, които ореваха света за тия билети. Подкрепям!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”