ЦСКА ще вземе лиценз за Европа! Анкета: Заслужен ли е той?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Анкета: Заслужен ли е лиценза?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: ЦСКА ще вземе лиценз за Европа! Анкета: Заслужен ли е той?

Мнениеот lisynger » 28 сеп 2012 14:04

В тема за ЦСКА масово пишат сини плехари :lol: чак и се подиграват,че ЦСКА отпаднал в 1ия кръг на ЛЕ :lol: Вие нямате очи бе залухари !
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 сеп 2012 14:12

pechelish написа:Каквото и да се прави ,властта никога няма да позволи с цска да се случи нещо такова,най вече "сънъото" БФС ,които от край време правят само компромиси и не искат да предприемат нищо срещу най-неизрядни клуб в България. ;)

[offtopic]БФС какво общо има тук, при положение че решението го взима УЕФА? И нали знаеш какво следва при умишлено неправилно изписване на име на отбор?[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 28 сеп 2012 14:13

lisynger написа:В тема за ЦСКА масово пишат сини плехари :lol: чак и се подиграват,че ЦСКА отпаднал в 1ия кръг на ЛЕ :lol: Вие нямате очи бе залухари !

Защо ти имаш ли я кажи колко мача на Цска подред си гледал в Европа пък после ще ти кажа и аз на Левски колко съм гледа за разлика от теб който е слушал само разкази на тати и деди за великите успехи на Цска ;)

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 28 сеп 2012 14:15

До колегите, които твърдят, че щом отбора има дългове то той не може да получи лиценз искам да има кажа, че това е абсолютна тъпотия. Погледнете отборите от Испания и Англия и ми кажете колко от тях нямат нито едно евро или паунд дълг и тогава ми говорете тези небивалици. Та Барселона, Реал и Юнайтед имам общ дълг над 1 млрд евро!!! И то само 3 отбора, а вие сте се разпискали за некакви си 10млн евро(най-вероятно е и по-малко).

Нека титаните се разплатят и след това да видим как ще се развият събитията...може за Коледа да се окажем с нови собственици...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 сеп 2012 14:18

Какво значи заслужен?Ако са покрити изискванията на УЕФА се дава лиценз!Безмислена тема с отговор във въпроса си!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 28 сеп 2012 14:22

AN71 написа:
lisynger написа:В тема за ЦСКА масово пишат сини плехари :lol: чак и се подиграват,че ЦСКА отпаднал в 1ия кръг на ЛЕ :lol: Вие нямате очи бе залухари !

Защо ти имаш ли я кажи колко мача на Цска подред си гледал в Европа пък после ще ти кажа и аз на Левски колко съм гледа за разлика от теб който е слушал само разкази на тати и деди за великите успехи на Цска ;)

Гледал си 6 мача в които да ти вкарат 20 гола,а ти 1,това ли ще кажеш на детето за великия ЛЕвски
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 28 сеп 2012 14:30

Кой каза, че ЦСКА ще вземе лиценз? Може да се разплатят Титан, а УЕФА пак да блокират лицензирането за Европа и ще си останем само в А група, понеже БФС ще отчитат, че поне сме чисти към българските клубове, бивши и настоящи треньори и играчи, различни институции.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 28 сеп 2012 14:35

RedForever написа:До колегите, които твърдят, че щом отбора има дългове то той не може да получи лиценз искам да има кажа, че това е абсолютна тъпотия. Погледнете отборите от Испания и Англия и ми кажете колко от тях нямат нито едно евро или паунд дълг и тогава ми говорете тези небивалици. Та Барселона, Реал и Юнайтед имам общ дълг над 1 млрд евро!!! И то само 3 отбора, а вие сте се разпискали за некакви си 10млн евро(най-вероятно е и по-малко).

Нека титаните се разплатят и след това да видим как ще се развият събитията...може за Коледа да се окажем с нови собственици...

Ама нали се сещаш, че сме в България - дълбоките комунистически дебри. Клубовете в Европа имат бази и имущество, имат скъпи играчи, а ние какво имаме? Виж да имаме стадион като някой друг отбор от Подуене и няколко подготвителни терена безвъзмездно си е друга работа. Ние сме голи и опрени до стената, като затворници, а останалите се кефят и ни пръскат с големия пожарникарски маркуч - с охота дарен от г-н Бойко Борисов, а мощната струя цвърчаща от него ни поваля и дави.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 28 сеп 2012 14:36

AN71 написа:

Гледал съм най-продължителната серия без загуба - рекорд за българските отбори - 20 мача без загуба в Европа. Ти какво си гледал? :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 28 сеп 2012 14:47

Бат Бойко как си подготви почвата и какво направи, за да се съобрази с половин България - феновете на ЦСКА? Отговора е елементарен - НИЩО съществено.
Гордо обяви, че е намерил СПОНСОР - ГАЗПРОМ! ОК, ама има едно, две условия, които граничат със сферата на фантастиката:
1. ЦСКА, ако може да оцелее под напора до зимата - тук бат Бойко тактично оставя вратичка за враговете на отбора отвътре и отвън!
2. Пари за ЦСКА може и да има, ама може и да няма, защото те(Газпром) идват не заради ЦСКА, а заради политическите им игри с нашите подкупни депутати и управници.

Върни се в “ЦСКА”