Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
pechelish написа:Каквото и да се прави ,властта никога няма да позволи с цска да се случи нещо такова,най вече "сънъото" БФС ,които от край време правят само компромиси и не искат да предприемат нищо срещу най-неизрядни клуб в България.
lisynger написа:В тема за ЦСКА масово пишат сини плехаричак и се подиграват,че ЦСКА отпаднал в 1ия кръг на ЛЕ
Вие нямате очи бе залухари !
AN71 написа:lisynger написа:В тема за ЦСКА масово пишат сини плехаричак и се подиграват,че ЦСКА отпаднал в 1ия кръг на ЛЕ
Защо ти имаш ли я кажи колко мача на Цска подред си гледал в Европа пък после ще ти кажа и аз на Левски колко съм гледа за разлика от теб който е слушал само разкази на тати и деди за великите успехи на Цска
RedForever написа:До колегите, които твърдят, че щом отбора има дългове то той не може да получи лиценз искам да има кажа, че това е абсолютна тъпотия. Погледнете отборите от Испания и Англия и ми кажете колко от тях нямат нито едно евро или паунд дълг и тогава ми говорете тези небивалици. Та Барселона, Реал и Юнайтед имам общ дълг над 1 млрд евро!!! И то само 3 отбора, а вие сте се разпискали за некакви си 10млн евро(най-вероятно е и по-малко).
Нека титаните се разплатят и след това да видим как ще се развият събитията...може за Коледа да се окажем с нови собственици...
AN71 написа:lisynger написа:В тема за ЦСКА масово пишат сини плехаричак и се подиграват,че ЦСКА отпаднал в 1ия кръг на ЛЕ
Защо ти имаш ли я кажи колко мача на Цска подред си гледал в Европа пък после ще ти кажа и аз на Левски колко съм гледа за разлика от теб който е слушал само разкази на тати и деди за великите успехи на Цска
Потребители, разглеждащи този форум: ivonotbad, Martinez1948 и 24 госта