petkan написа:anker1878 написа:Май и Джереми отпада за неделя , дано да го вдигнат
Кой тос бе? Да ней фрацузойчето Жереми?
На френски сигурно е така
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
petkan написа:anker1878 написа:Май и Джереми отпада за неделя , дано да го вдигнат
anker1878 написа:petkan написа:anker1878 написа:Май и Джереми отпада за неделя , дано да го вдигнат
На френски сигурно е така
[/center]petkan написа:Искам си Акаунта написа: А , няма да съм на работа в неделя ... в болнични съмама се чудя още дали да идвам . нито ще викам , нито бира мога да пия
Някъде из темите днес ти предложих превоз до Варна, като имах идея да си побъбрим за ку-клукс-клана по пътя. Ся ще трябва да ти разяснявам и за ЛинчСамо глей да не дойдеш!
Пък аз обещавам да викам и пия бира и за теб
cena62 написа:petkan написа:anker1878 написа:Май и Джереми отпада за неделя , дано да го вдигнат
Същия,защитникът.
Искам си Акаунта написа:petkan написа:Искам си Акаунта написа: А , няма да съм на работа в неделя ... в болнични съмама се чудя още дали да идвам . нито ще викам , нито бира мога да пия
Някъде из темите днес ти предложих превоз до Варна, като имах идея да си побъбрим за ку-клукс-клана по пътя. Ся ще трябва да ти разяснявам и за ЛинчСамо глей да не дойдеш!
Пък аз обещавам да викам и пия бира и за теб
Обещавам да обмисля сериозно предложението ( и да го приема , ако ми позволява здравословното състояние )Пък вас ако не вие срам , пийте бира ...
[/center]зеления написа:Абе пичове, и тук таме разни пичлета, защо спряхте да пишете за предстоящия мач? Толкова ли много се уплашихте?![]()
![]()
Ние сме морски хора, както и вие. Така, че споко. Който и отбор от нашите да загуби срещата не е загуба - 3-те точки остават на морето! Да му мисли провинцията. След Черно море вашият отбор ми е най-приятния отбор в България. Не напразно умните хора за казали, че всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция, а на крайбрежието има само два отбора - ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА И ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС!!!
Живи и здрави да сте и дано намерим време за по биричка преди мача!
Искам си Акаунта написа:Bourgas написа:Каня всички 20 шарана в неделя към Варна.
Мерси ... ама ще пропуснаОсвен ако няма по две пияни загорели манекенки на човек
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта