Черно Море-Черноморец FT. 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

anker1878
Контакти:

Re: Черно Море-Черноморец 30.09.2012

Мнениеот anker1878 » 27 сеп 2012 23:43

petkan написа:
anker1878 написа:Май и Джереми отпада за неделя , дано да го вдигнат :o

Кой тос бе? Да ней фрацузойчето Жереми?

На френски сигурно е така :oops:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 27 сеп 2012 23:54

anker1878 написа:
petkan написа:

На френски сигурно е така :oops:

Тургай го и него в колата! До Траян! Поне за агитка ще стават ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 сеп 2012 00:06

petkan написа:
Искам си Акаунта написа: А , няма да съм на работа в неделя ... в болнични съм :mrgreen: ама се чудя още дали да идвам . нито ще викам , нито бира мога да пия :roll:

Някъде из темите днес ти предложих превоз до Варна, като имах идея да си побъбрим за ку-клукс-клана по пътя. Ся ще трябва да ти разяснявам и за Линч :o Само глей да не дойдеш!

Пък аз обещавам да викам и пия бира и за теб :)

Обещавам да обмисля сериозно предложението ( и да го приема , ако ми позволява здравословното състояние ) ;) Пък вас ако не вие срам , пийте бира ... :mrgreen:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 28 сеп 2012 00:09

cena62 написа:
petkan написа:

Същия,защитникът. :cry:

В тази му форма , няма да се отрази липсата ... Крумчо ще го замести подобаващо . По - големия проблем ще е ако Боли се възстанови 8-)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 28 сеп 2012 00:24

Искам си Акаунта написа:
petkan написа:
Искам си Акаунта написа: А , няма да съм на работа в неделя ... в болнични съм :mrgreen: ама се чудя още дали да идвам . нито ще викам , нито бира мога да пия :roll:

Някъде из темите днес ти предложих превоз до Варна, като имах идея да си побъбрим за ку-клукс-клана по пътя. Ся ще трябва да ти разяснявам и за Линч :o Само глей да не дойдеш!

Пък аз обещавам да викам и пия бира и за теб :)

Обещавам да обмисля сериозно предложението ( и да го приема , ако ми позволява здравословното състояние ) ;) Пък вас ако не вие срам , пийте бира ... :mrgreen:

Надявам се здравословното ти състояние да не ти попречи на изпълнението на ритуала, замислен и изпълнен като за начало в Каварна ;) , тъй че няма кво да го обмисляш!

И не си мисли, че изпитваме такова чувство - срам! :? Хич не се и надявай!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 сеп 2012 21:30

Абе пичове, и тук таме разни пичлета, защо спряхте да пишете за предстоящия мач? Толкова ли много се уплашихте? :lol: :lol: :lol: Ние сме морски хора, както и вие. Така, че споко. Който и отбор от нашите да загуби срещата не е загуба - 3-те точки остават на морето! Да му мисли провинцията. След Черно море вашият отбор ми е най-приятния отбор в България. Не напразно умните хора за казали, че всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция, а на крайбрежието има само два отбора - ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА И ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС!!!
Живи и здрави да сте и дано намерим време за по биричка преди мача!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
jabcho0
Контакти:

Мнениеот jabcho0 » 28 сеп 2012 21:41

Черно море има по-големи шансове за успех срещу Черноморец в неделя. Това сочат коефициентите на българския букмейкър „Еврофутбол” за морското дерби от предстоящия седми кръг на родното първенство. Ставката за успех на варненския тим е 1.75, докато за победа на бургазлии тя е 3.25, а равенството е оценено на 2.85. Сблъсъкът се предлага като „сингъл” и с 21 различни възможности за залози.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 28 сеп 2012 22:28

Сакати отбори излизат в морското дерби
Sportni.bg
Морското дерби между Черно море и Черноморец през уикенда ще предложи доста експериментални състави на публиката във Варна. И двата тима са измъчвани от сериозни кадрови проблеми.
По-големи са въпросителните пред наставника на гостит от Бургас ДИмитър Димитров-Херо. Цели седем футболисти отпаднаха от сметките му.
Това са капитанът Траян Дянков, звездите Жереми Фо-Поре, Педро Мендес и Яник Боли, младият талант Борислав Балджийски, нападателят Преслав Йорданов и новото попълнение Румен Трифонов.
Това може да накара Херо да тръгне за Морската столица със само 15 футболисти. Ако някой от травмираните не бъде вдигнат на крака в последния момент, групата ще се попълни и с юноши.
"Притеснени сме от многото контузени. Надяваме се да вземем някакви точки, но с оглед ситуацията при нас, равенството ще е добър резултат. При Черно море го има и факторът нов треньор, но да се надяваме, че ще измъкнем нещо", сподели помощник-треньорът на "акулите" Петър Колев.
В лагера на домакините проблемите са доста по-малко, но не са за пренебрегване. Аут са вратарят Петър Денчев, основният халф Еденилсон Бергонси, а наказан е нападателят Мирослав Манолов. Не е сигурно и участието на Александър Александров-Сашо.
"Важни са само трите точки за нас. Можех да ви кажа състава ни веднага, ако нямахме проблеми, но за съжаление не е така", сподели новият наставник на варненци Адалберт Зафиров.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 29 сеп 2012 09:21

зеления написа:Абе пичове, и тук таме разни пичлета, защо спряхте да пишете за предстоящия мач? Толкова ли много се уплашихте? :lol: :lol: :lol: Ние сме морски хора, както и вие. Така, че споко. Който и отбор от нашите да загуби срещата не е загуба - 3-те точки остават на морето! Да му мисли провинцията. След Черно море вашият отбор ми е най-приятния отбор в България. Не напразно умните хора за казали, че всичко, което е далеч от морето е дълбока провинция, а на крайбрежието има само два отбора - ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА И ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС!!!
Живи и здрави да сте и дано намерим време за по биричка преди мача!

Прав си приятелю ! Успех и на вас ! ;)

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 29 сеп 2012 19:15

Искам си Акаунта написа:
Bourgas написа:Каня всички 20 шарана в неделя към Варна.

Мерси ... ама ще пропусна ;) Освен ако няма по две пияни загорели манекенки на човек :mrgreen:

На теб ще осигорим манекенка с 20 сантиметров клитор и външни яйчници[offtopic][/offtopic]Майтап,бе Уйли :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”