VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

nikec1
Контакти:

Re: VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Мнениеот nikec1 » 26 сеп 2012 12:36

BRF: а ти да си прочел някъде че съм писал "BRF хвърля факли", "BRF е за психолог или болница" щом си шеф и управляваш хора и отговаряш за тях искам да застанеш тук като мъж и да кажеш правилно ли постъпват феновете на ЦСКА хвърляйки запалими предмети по хора?
Имам още един въпрос ако някой влезне във фирмата ти и нещо се ядоса, напсува и покаже среден пръст ти ще позволиш ли на твоят работник да го замеря с нещо или да го бие ?
За нашата агитка какво да ти кажа, едва ли си чул какво сме скандирали понеже вие сте велики, много... и сте гръмогласни... чудно как сте чули какво пеем ние :) ние обаче чухме какво пеете вие и ако твърдиш че ние сме ви обиждали то какво да кажем за великата червена публика която цялата е за затвора при положение че обижда на расистка и расова основа.
Надявам се като един шеф на голяма фирма да отсъдиш правилно а не да се скриеш като плъх с поредните нападки по наша страна!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 сеп 2012 12:37

BRF написа:Знаех си,че няма да разбереш!Нека друг да пробва!

Само някой събрат по глутница ще те разбере тебе. Няма нужда тука да клечиш ;)
[center]Изображение[/center]

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 26 сеп 2012 12:41

за нас успех е това че имаме отбор, успех е това че родителите не се притесняват да пускат децата си на мач... нещо което при вас няма как да се случи щото всички са ви осъдили за поведението ви.
Така че въобще не ми пука за мнението ти, гледаме реалноста а тя е че ви мелим където ви хванем (впрочем това е бонус, както казах раздваме се че имаме отбор в А група) а и между другото това ще продължи по-дълго отколкото си мислите :mrgreen:
Успех и ви пожелавам един по силен цесекарски сектор ама едва ли с това държание ще се получат нещата, впрочем сектора ви в момента е на дереджето на управата ви... ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 сеп 2012 12:43

tsonpen написа:
BRF написа:
nikec1 написа:истината е че тия хулигани нямат място на стадиона, не ми се мисли какви хора са в реалният живот..... щом е готов да запрати бомба и факла по хора които са отишли на стадиото да зяпат мач не ми се мисли какво би направил в реална ситуация ако нещо не му е на кеф.... такива хора са жива заплаха за обществото и имат нужа от психолог и лекуване!
Може би съм малко краен но истината е това и не бива да се премълчава.

Истината е друга!Вие сте жалки в опитите си да се изкарате европейци!Не живеете в реалността,а в някакъв си ваш свят!Поведението ви на стадиона няма нищо общо с европейското!Скандирате обиди,показвате средни пръсти,заканвате се за саморазправа и не накрая дори хвърляте предмети!Когато обиждаш и заплашваш после трябва и да отстояваш!Да ама не!Вие веднага ставате пенсионери,майки и деца!Жалки сте,смешне сте!Тез работи за психолага......
Засягаш реалния живот:аз съм нормален човек,щастливо женен с две прекрасни деца и управлявам голяма фирма!Ходил съм на много стадиони в страната и чужбина и заключението ми е че вие сте най-недостоината и незаслужаваща уважение от никого публика!Това доколкото съм информиран не е само мое мнение,а и на доста други фенове не само на ЦСКА!Не се заблуждавайте-това няма нищо общо с моментните ви успехи и няма грам завист!Не заслужавате никакво уважение!

Едно въпросче: Колко пъти си идвал на Лудогорец Арена? Гледал ли си мач от домакинските сектори?
Защо се изказваш компетентно, след като си изгледал едно-единствено мачле и то измежду агитката, която ЕДИНСТВЕНА прави простотии в Разград?
Хубаво, че управляваш ГОЛЯМА (или може би ОГРОМНА) фирма и имаш добро семейство. Но ако беше човек на място, би трябвало да си първият, който да поиска сметка на този, който хвърли запалена факла по хората! Разбирам, че глутницата кара хората тотално да оглупяват и изпростяват, но все пак - всяко нещо си има граници!
Чудя се как бихме заслужили уважението ти. Може би ако се самозапалим? За твое съжаление ще ни има и когато си на Лудогорец Арена ти ще се съобразяваш както с порядките там, така и със законите. Колкото и да ти е странно, Лудогорец Арена е стадиона, където порядките са най-близо до европейските. Това включва широк кръг възрасти, социални прослойки и зрители и от двата пола по трибуните. Хора, дошли за развлечение, не за да търсят враг и да водят война, което е основната цел на някои елементи във вашата агитка!

Ти на колко стадиона си бил,че говориш за най-европеиско :lol: ?
Объркването във вас е ОГРОМНО!Когато някой от вашата публика направи нещо-имало си органи!Когато някой от нашата-що не правим нещо :? !Аз се изказвам като "пътуващ" привържаник!За какво ми е да ходя на домакинските ви мачове!Искате от нас да не правим нещо,а вие го правите!Вие ни обиждате,ние също!Къв е проблема?Писах някой лични работи за себеси за да разберете,че не съм хлапе без мозък!Както и да е!И да ви има и да ви няма все ми е тая!

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 26 сеп 2012 12:46

не е все тая, ако нас ни няма..... няма да има кой да ви бие като тъпан под път и над път. :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 сеп 2012 12:50

nikec1 написа:BRF: а ти да си прочел някъде че съм писал "BRF хвърля факли", "BRF е за психолог или болница" щом си шеф и управляваш хора и отговаряш за тях искам да застанеш тук като мъж и да кажеш правилно ли постъпват феновете на ЦСКА хвърляйки запалими предмети по хора?
Имам още един въпрос ако някой влезне във фирмата ти и нещо се ядоса, напсува и покаже среден пръст ти ще позволиш ли на твоят работник да го замеря с нещо или да го бие ?
За нашата агитка какво да ти кажа, едва ли си чул какво сме скандирали понеже вие сте велики, много... и сте гръмогласни... чудно как сте чули какво пеем ние :) ние обаче чухме какво пеете вие и ако твърдиш че ние сме ви обиждали то какво да кажем за великата червена публика която цялата е за затвора при положение че обижда на расистка и расова основа.
Надявам се като един шеф на голяма фирма да отсъдиш правилно а не да се скриеш като плъх с поредните нападки по наша страна!

Ще ти отговоря!Разбирасе,че не е правилно да се целят хора с каквито и да е предмети!В това няма никакъв спор!Чувах скандиранията на публиката ви"червени боклуци"!Това не го смятам за правилно,защото не съм боклук(в смисъла в който се използва тази дума).Обидите на стадионите са в реда на нещата!Тия приказки за затвор за мен са смешни!По цял свят агитките се обиждат!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 сеп 2012 12:52

nikec1 написа:не е все тая, ако нас ни няма..... няма да има кой да ви бие като тъпан под път и над път. :)

Чак като тъпан малко пресилено!А в това състояние което сме ще се намерят и други,които да го правят!

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 26 сеп 2012 12:55

Така е, всъщност не разбрах за какво си пишем при положение че изрично агитката беше предупредена масово да не се скандира против ЦСКА... отделно от това повечето там малко или много сърцето им е червено и замръзваха сектор В като скандираше нещата които си чул, аз никога не съм обичал ЦСКА но като се чуеше нещо предпочитам да стоя и да гледам, най добре ще е да си пеем песните за Лудогорец но не всеки фен на стадиона мисли така.
Ясно е че обидите ги има навсякъде и не бива да се вземат под влияние затова какво ще решиш да направиш след това като си ядосан.
Айде със здраве, стига толкова писаници.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 26 сеп 2012 13:06

BRF написа:Ти на колко стадиона си бил,че говориш за най-европеиско :lol: ?
Объркването във вас е ОГРОМНО!Когато някой от вашата публика направи нещо-имало си органи!Когато някой от нашата-що не правим нещо :? !Аз се изказвам като "пътуващ" привържаник!За какво ми е да ходя на домакинските ви мачове!Искате от нас да не правим нещо,а вие го правите!Вие ни обиждате,ние също!Къв е проблема?Писах някой лични работи за себеси за да разберете,че не съм хлапе без мозък!Както и да е!И да ви има и да ви няма все ми е тая!

Не съм бил на много стадиони, но на няколко съм бил ;). Пътувам много. А и телевизията са я измислили преди да се родя ;). Когато гледаш европейски мачове, хвърляш ли едно око и на трибуните? За да не видиш какво е там, трябва през 2-3 минути да си затваряш очите. Вашето поведение е архаизъм. Няма го вече по трибуните на сериозните клубове.
Обърни внимание, че аз не се изказвам компетентно за порядките на "Българска армия", макар и да съм гледал няколко мача там. Интересува ме когато съм там да са защитени правата ми. Ако някой ми хвърли нещо, най-много да му върна същото нещо обратно. Но едва ли и това бих направил.
За обидите не съм съгласен никой никого да обижда. Аз не съм обиждал никого със скандиране. И все пак и там си има приeмлива граница. Да скандираш "СМЪРТ" и да приравняваш цял стадион на един етнос, който е малцинство на стадиона са неща отвъд границата.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 сеп 2012 13:29

tsonpen написа:
BRF написа:Ти на колко стадиона си бил,че говориш за най-европеиско :lol: ?

Не съм бил на много стадиони, но на няколко съм бил ;). Пътувам много. А и телевизията са я измислили преди да се родя ;). Когато гледаш европейски мачове, хвърляш ли едно око и на трибуните? За да не видиш какво е там, трябва през 2-3 минути да си затваряш очите. Вашето поведение е архаизъм. Няма го вече по трибуните на сериозните клубове.
Обърни внимание, че аз не се изказвам компетентно за порядките на "Българска армия", макар и да съм гледал няколко мача там. Интересува ме когато съм там да са защитени правата ми. Ако някой ми хвърли нещо, най-много да му върна същото нещо обратно. Но едва ли и това бих направил.
За обидите не съм съгласен никой никого да обижда. Аз не съм обиждал никого със скандиране. И все пак и там си има приeмлива граница. Да скандираш "СМЪРТ" и да приравняваш цял стадион на един етнос, който е малцинство на стадиона са неща отвъд границата.

Човече,наистина ме объркваш!Уж говорим за стадиони в България,ти за телевизия и Европа!На кой сериозни клубове го няма това поведение?Наистина бъди по-конкретен!Това дали си съгласен е едно,това какво става на вашия стадион е друго!Можем да променим начина на разговор и да говорим аз и ти какво правим или не правим!Все пак темата е за двете публики!Това което се скандира са просто думи и това е!Ти да не приравнявяш няколко стотин хиляди българи в боклуци :o ?Сами го казвате,че допреди известно време голяма част от публиката ви е била за ЦСКА или Левски!И те ли са боклуци!Това са просто думи и са в реда на нещата!Мен неможеш да ме засегнеш като ми викаш боклук на стадиона,вие защо се засягате незнам :lol: !Отделно от това скандирането е "смърт за турците"!Що се засягаш?Последния мач преди Дерби винаги изпращаме футболиститесъс:Армейци УМРЕТЕ,но Левски победете! ;)

Върни се в “Лудогорец”