BRF написа:Ти на колко стадиона си бил,че говориш за най-европеиско

?
Объркването във вас е ОГРОМНО!Когато някой от вашата публика направи нещо-имало си органи!Когато някой от нашата-що не правим нещо

!Аз се изказвам като "пътуващ" привържаник!За какво ми е да ходя на домакинските ви мачове!Искате от нас да не правим нещо,а вие го правите!Вие ни обиждате,ние също!Къв е проблема?Писах някой лични работи за себеси за да разберете,че не съм хлапе без мозък!Както и да е!И да ви има и да ви няма все ми е тая!
Не съм бил на много стадиони, но на няколко съм бил

. Пътувам много. А и телевизията са я измислили преди да се родя

. Когато гледаш европейски мачове, хвърляш ли едно око и на трибуните? За да не видиш какво е там, трябва през 2-3 минути да си затваряш очите. Вашето поведение е архаизъм. Няма го вече по трибуните на сериозните клубове.
Обърни внимание, че аз не се изказвам компетентно за порядките на "Българска армия", макар и да съм гледал няколко мача там. Интересува ме когато съм там да са защитени правата ми. Ако някой ми хвърли нещо, най-много да му върна същото нещо обратно. Но едва ли и това бих направил.
За обидите не съм съгласен никой никого да обижда. Аз не съм обиждал никого със скандиране. И все пак и там си има приeмлива граница. Да скандираш "
СМЪРТ" и да приравняваш цял стадион на един етнос, който е малцинство на стадиона са неща отвъд границата.