Подиграват се с България във вечерното шоу на Джей Лено

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Подиграват се с България във вечерното шоу на Джей Лено

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 сеп 2012 16:01

scb написа:
bobonikolov написа:
Captain Stottlemeyer написа:Отговарям на теб и на ботевиста от София (аз пък съм левскар от Пловдив ;) ): Ако бях правист, щях да формулирам такъв иск (историята познава много подобни случаи и то най-вече в Щатите), че на Джей Лено щяха да му заврят ла**ата, за съжаление не съм. :oops: Все пак считам, че интервюто е обидно за нашата страна. Ако ти и колегата scb сте свикнали, когато ви бият шамар по едната буза, да си подадете по християнски и другата и само да философствате, как нещо няма да стане, това си е чисто ваш проблем. Лично аз съм на принципа: "за око - две, за зъб - чене". 8-)

И аз съм на същото мнение

Ами вместо да се сърдEте напишете гневна нота до посолството и раздухайте случая в ЕС. В противен случай воплите ви ще останат като буря в чаша вода.
И като сте безбожници поне не използвайте цитата за "едната и другата" буза. СмисълА на тази притча е далеч по-различен от насаденото от атеистите.

Сладурче, вместо да даваш акъл вземи, че си оправи малко правописа и прочети, кой има правомощия да пише и изпраща ноти. А що се касае до Библията и притчите в нея, за твое сведение съм я чел, християнино. 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 25 сеп 2012 16:07

Captain Stottlemeyer написа:Сладурче, вместо да даваш акъл вземи, че си оправи малко правописа и прочети, кой има правомощия да пише и изпраща ноти. А що се касае до Библията и притчите в нея, за твое сведение съм я чел, християнино. 8-)

Добре, добре, аз ще науча правописа, а ти вместо тук да се правиш на Дзъ, вземи свърши нещо на ползу роду и протестирай, протестирай, раздухай случая, наври ги в на кучето ауспуха :lol: Стига вече сме търпели да ни подиграват и да ни тъпчат достойнството. От 1300 години сме, да не сме вчерашни, че така да ни правят за смях :twisted:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 сеп 2012 16:30

scb написа:
Captain Stottlemeyer написа:Сладурче, вместо да даваш акъл вземи, че си оправи малко правописа и прочети, кой има правомощия да пише и изпраща ноти. А що се касае до Библията и притчите в нея, за твое сведение съм я чел, християнино. 8-)

Добре, добре, аз ще науча правописа, а ти вместо тук да се правиш на Дзъ, вземи свърши нещо на ползу роду и протестирай, протестирай, раздухай случая, наври ги в на кучето ауспуха :lol: ....

Душко, много съм далеч от даоизма, фън шуй и източните бойни изкуства. :lol: За всичко си има хора и всеки от нас трябва да си върши работата както трябва. Ти ако искаш почни с правописа, а пък аз имам други неща, които трябва да свърша днес, така че от мен толкова по темата.... :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

azzz166
Контакти:

Мнениеот azzz166 » 25 сеп 2012 16:38

Капитане, мислех те за по-интелигентен...

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 25 сеп 2012 16:46

Че какво възмутително има толкова в това интервю, момичето си казва впечатленията от България, които са напълно нормални. Поживейте повечко време на запад и като се приберете ще се чувствате по същия начин.
est. 1912

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 25 сеп 2012 16:46

veni__85 написа:Тая пък тъпа тиква , кога е идвала в България ??? Другото което е точно американците ли ще ми говорят за заведение в което се сервират сандвичи.хахаха. Не ме интересува мнението на най- тъпата и неинтелигентна нация в света. Бях чувал някъде сега не мога да се сетя къде , че повечето американци мислели Европа за държава , а държавите за нещо като техните щати.
Ето за това говорих , ето , че го намерих. Вижте пример за най-интелигентната нация в света и се посмейте малко за тяхна сметка......
http://vbox7.com/play:b83effec

Ти да не би да знаеш коя е столицата на Флорида, че тя да знае коя е столицата на Унгария?

В Америка имат свобода на словото и никой за нищо не може да ги осъди и не случайно Лари Флинт ги е побъркал, когато фанатичните християни са тръгнали да го съдят. Американците много много не подписват международни договори, че да ги съдиш.

По германската телевизия няма цензора и можеш да си псуваш на воля, а не като тука да ти поставят някакви смешни глоби при положение, че на всяка крачка чуваш псувни, а тука ми говорят някакви простотии за чист език и как телевизията възпитава.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 25 сеп 2012 16:48

Винаги съм се противопоставял, когато някой по някакъв начин обижда страната ми и народа ми, но ние също си имаме своята вина. Хората казват "Бий за да те уважават!" т.е. вместо да насаждаме масово, че всички сме чалгари и слабо образовани и да ръкопляскаме, когато министъра-председателя на държавата публично обижда своите сънародници трябва да се противопоставяме. Ако искаме да сме нормална държава, която да уважават сами трябва да започнем се уважаваме и да премахнем отрицателните си качества.

Колкото до Джей Лено и Скарлет Йохансон. Животът си прави понякога иронични шеги с хората. Например: Журналистът ,който направи филма за Иван Славков(Бог да го прости) и срещу когото имаше заведено дело в български съд. Преди време се ожени за българка и стана български зет. :)
Дали нещо подобно няма да им се случи на Джей Лено и Скарлет Йохансон. :mrgreen: :roll:
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 сеп 2012 18:03

Captain Stottlemeyer написа:
scb написа:

Добре, добре, аз ще науча правописа, а ти вместо тук да се правиш на Дзъ, вземи свърши нещо на ползу роду и протестирай, протестирай, раздухай случая, наври ги в на кучето ауспуха :lol: ....

За всичко си има хора и всеки от нас трябва да си върши работата както трябва. Ти, ако искаш почни с правописа, а пък аз имам други неща, които трябва да свърша днес, така че от мен толкова по темата.... :)

Ти, ако изискваш нещо, първо си виж гредата в своето око, пък тогава вади треската от чуждото!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 сеп 2012 18:37

dxl написа:Абеее, я вземете отворете някоя електронна медия и като прочетете коментарите отдолу виждате само негативни коментари за живота в България. Дори таки, че ако има как като заминат един път, никога няма да се върнат...
В следващия момент, когато някой в чужбина зачекне България и всички стават патриоти.

Напълно си прав! И честно казано на мен ми се гади повече от тези неща, отколкото оценките на Джей ви Лено! Но винаги ще има някоя будала наоколо, за да им натрие носовете, пък нека си мислят, че си тъп като галошите на Джей Лено! Пука ти... Абе не знам за Джей Лено, ама Памела Андерсън ми се вижда свестен човек, даже прибра ракията само за себе си! :lol: :lol:
Кой да си помисли, че първият човек, който ще вечеря с Памела Андерсън ще е от ромски произход!!! Мисля, че и в най-смелите мъжки мечти никой не си е представял подобно бедствие! :mrgreen: Това беше жалкото! :lol:
Я си представете как ще ни разнася по света след време! Ох, не ми се мисли...
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 25 сеп 2012 19:30

Мацката нищо лошо не каза за България. Просто каза, че е очаквала да снима в Рим и е останала разочарована, че няма да е там. Което си е напълно нормално лично предпочитание. Накрая каза, че българите са прекрасни хора и си е изкарала супер. Единственото нещо, което може да мине за негативно, е за знака с пистолет по баровете. Но и това си е просто едно впечатление, да не говорим, че същата работа я има и в южните щати, където режима за притежаване на оръжие е по-либерален. А пък Джей Лено си е един професионален клоун. На него му се плаща да прави шеги. Не е злоблив човек, ама хич. Както си направи майтап с България, така си е правил майтап със всичко, което ви дойде на ума. Тъй че всички дето се засегнахте прекомерно, карайте я по-спокойно. Няма никаква нужда от протестни ноти :)

Върни се в “Свободна зона”