scb написа:bobonikolov написа:Captain Stottlemeyer написа:Отговарям на теб и на ботевиста от София (аз пък съм левскар от Пловдив): Ако бях правист, щях да формулирам такъв иск (историята познава много подобни случаи и то най-вече в Щатите), че на Джей Лено щяха да му заврят ла**ата, за съжаление не съм.
Все пак считам, че интервюто е обидно за нашата страна. Ако ти и колегата scb сте свикнали, когато ви бият шамар по едната буза, да си подадете по християнски и другата и само да философствате, как нещо няма да стане, това си е чисто ваш проблем. Лично аз съм на принципа: "за око - две, за зъб - чене".
И аз съм на същото мнение
Ами вместо да се сърдEте напишете гневна нота до посолството и раздухайте случая в ЕС. В противен случай воплите ви ще останат като буря в чаша вода.
И като сте безбожници поне не използвайте цитата за "едната и другата" буза. СмисълА на тази притча е далеч по-различен от насаденото от атеистите.
Сладурче, вместо да даваш акъл вземи, че си оправи малко правописа и прочети, кой има правомощия да пише и изпраща ноти. А що се касае до Библията и притчите в нея, за твое сведение съм я чел, християнино.