Ботев Пд - Берое Сз 1:2. Анкета: Имаше ли съдийска подкрепа?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Пд - Берое Сз 1:2. Анкета: Имаше ли съдийска подкрепа?
Честита победа на Берое, напълно заслужена. Това днес не беше Ботев Пд., незнам на какво се дължи.
- Show Must Go On
"По голяма подкрепа досега за отбор не бях виждал - няма Левски няма ЦСКА. Такова подпиране на Ботев имаше да се чуди човек, че и дузпа не ни даде тоя некадърник. Не бях виждал такова лежане от страна на нашият отбор (по 3 минути минимално), хвърляне на тъч (2 мин.), започване на играта от вратата (3-4мин.), игра с ръка в наказателното поле и то очевидно два пъти. Спирахме атаките на Берое със задължително нарушение. При всичко това бавене от наша страна чернодрешкото даде 2 мин. продължение на първата част - през която дори се чистиха лентите на феновете поне толкова от самите футболисти. За второто полувреме 4 мин. от които се игра не повече от една. Разпори ни от подкрепа."
Дай боже всекиму както се казва
Дай боже всекиму както се казва
- slavia_forever
- Контакти:
Show Must Go On написа:каквво ще кажеш за 3:0 в първият кръг. Загуба от слабия Ботев.
Ами ще кажа, че трябва да пишем по темата за мача Ботев Пд - Берое Сз 0:1 и да се гласува в анкетата за съдийските аванти (или не). То и ние бихме Берое с 6:1, ама мач с мач не си прилича, а пилците и точките май ще се броят утре след нашия мач с Локомотив Сф.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
-
100 години 100
slavia_forever написа:Show Must Go On написа:каквво ще кажеш за 3:0 в първият кръг. Загуба от слабия Ботев.
Ами ще кажа, че трябва да пишем по темата за мача Ботев Пд - Берое Сз 0:1 и да се гласува в темата за съдийските аванти (или не). То и ние бихме Берое с 6:1, ама пилците и точките май ще се броят утре след нашия мач с Локомотив Сф.
Аз пък ще ти кажа, че пилците ще се броят на края на сезона.
Слаб мач за Ботев. Според мен чисто подценяване.
slabia_forever
-
100 години 100
Re: Ботев - Берое ПРЯКО в момента !?!
крАСАВци написа:shotgun blues написа:Какъв червен картон им дадоха ?
Иначе изненадващи резултати - БЕРОЕ и Ботев Враца водят
На нашия мач с Ботев Вр няма нищо чудно...ние след победа се отпускаме, а навънка много рядко да бием.
Иначе и аз да попитам защо му вдигнаха червен картон на тоя?За бавене на играта?
А за втори жълт картон какво се дава според теб? Дадоха му втори, за оспорване на съдийско решение.
slabia_forever
- slavia_forever
- Контакти:
100 години 100 написа:slavia_forever написа:Show Must Go On написа:каквво ще кажеш за 3:0 в първият кръг. Загуба от слабия Ботев.
Ами ще кажа, че трябва да пишем по темата за мача Ботев Пд - Берое Сз 0:1 и да се гласува в темата за съдийските аванти (или не). То и ние бихме Берое с 6:1, ама пилците и точките май ще се броят утре след нашия мач с Локомотив Сф.
Ауууууу, зеления се съживил, липсваше ми.Аз пък ще ти кажа, че пилците ще се броят на края на сезона.
Слаб мач за Ботев. Според мен чисто подценяване.
А за съдийството какво ще кажеш? Иначе в общ план си прав като цяло за пилците. Аз отговорих на цитата (може би без злоба ми цитираха мача с вас) с нашия мач първия кръг, после победата ни над Берое и сега вашата загуба от тях, като резултатът от всичко това към момента ще се види утре след мача ни с Локо Сф. Но наистина в края на сезона в крайна сметка ще се види кой-къде му е мястото, като ще се започне още от първия пролетен кръг, та до края, а какво ще стане предстои да видим.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
Каква съдийска подкрепа бре хора? Те нашите чернодрешковци толкова си могат! Берое заслужено спечелиха трите точки! Играха цяло полувреме с човек по-малко, а все едно ние бяхме с 10 души. Като изключим Вандер, всички други трябваше да въртят обиколки след мача и в момента. Днес видях един беззъб Ботев, който нямаше никакво желание за игра. Има и такива дни, ще си върнем точките напролет.
-
100 години 100
Ми кво да кажа за съдийството. Банички-манички, пасти-масти, дюран-дюран, каубои....тва ще кажа. Имаше едно-две спорни положения, ама наще сами са си виновни за бездушната игра днес, освен ако конспирацията наистина не е по-дълбока 
slabia_forever
Кво садииство питаи Кривия що го изгониха на трибуните подпряха ни яката целия ни щаб затва нахлу на терена много комплекси имате от Ботев 
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Жълтите ги разкриха.
Балона се спука.
Или са много слаби или са играли тото.
Се трагедия
Балона се спука.
Или са много слаби или са играли тото.
Се трагедия

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]