Ботев Пд - Берое Сз 1:2. Анкета: Имаше ли съдийска подкрепа?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Имаше ли според вашето мнение съдийска подкрепа за единия от отборите или не?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

555
Контакти:

Re: Ботев Пд - Берое Сз 1:2. Анкета: Имаше ли съдийска подкрепа?

Мнениеот 555 » 22 сеп 2012 22:54

Честита победа на Берое, напълно заслужена. Това днес не беше Ботев Пд., незнам на какво се дължи.

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 22 сеп 2012 22:59

"По голяма подкрепа досега за отбор не бях виждал - няма Левски няма ЦСКА. Такова подпиране на Ботев имаше да се чуди човек, че и дузпа не ни даде тоя некадърник. Не бях виждал такова лежане от страна на нашият отбор (по 3 минути минимално), хвърляне на тъч (2 мин.), започване на играта от вратата (3-4мин.), игра с ръка в наказателното поле и то очевидно два пъти. Спирахме атаките на Берое със задължително нарушение. При всичко това бавене от наша страна чернодрешкото даде 2 мин. продължение на първата част - през която дори се чистиха лентите на феновете поне толкова от самите футболисти. За второто полувреме 4 мин. от които се игра не повече от една. Разпори ни от подкрепа."
Дай боже всекиму както се казва :mrgreen:

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 сеп 2012 23:18

Show Must Go On написа:каквво ще кажеш за 3:0 в първият кръг. Загуба от слабия Ботев.

Ами ще кажа, че трябва да пишем по темата за мача Ботев Пд - Берое Сз 0:1 и да се гласува в анкетата за съдийските аванти (или не). То и ние бихме Берое с 6:1, ама мач с мач не си прилича, а пилците и точките май ще се броят утре след нашия мач с Локомотив Сф.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 22 сеп 2012 23:21

slavia_forever написа:
Show Must Go On написа:каквво ще кажеш за 3:0 в първият кръг. Загуба от слабия Ботев.

Ами ще кажа, че трябва да пишем по темата за мача Ботев Пд - Берое Сз 0:1 и да се гласува в темата за съдийските аванти (или не). То и ние бихме Берое с 6:1, ама пилците и точките май ще се броят утре след нашия мач с Локомотив Сф.

Аз пък ще ти кажа, че пилците ще се броят на края на сезона.

Слаб мач за Ботев. Според мен чисто подценяване.
slabia_forever

100 години 100

Re: Ботев - Берое ПРЯКО в момента !?!

Мнениеот 100 години 100 » 22 сеп 2012 23:22

крАСАВци написа:
shotgun blues написа:Какъв червен картон им дадоха ?
Иначе изненадващи резултати - БЕРОЕ и Ботев Враца водят :o

На нашия мач с Ботев Вр няма нищо чудно...ние след победа се отпускаме, а навънка много рядко да бием.
Иначе и аз да попитам защо му вдигнаха червен картон на тоя?За бавене на играта? :shock:

А за втори жълт картон какво се дава според теб? Дадоха му втори, за оспорване на съдийско решение.
slabia_forever

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 сеп 2012 23:28

100 години 100 написа:
slavia_forever написа:

Ами ще кажа, че трябва да пишем по темата за мача Ботев Пд - Берое Сз 0:1 и да се гласува в темата за съдийските аванти (или не). То и ние бихме Берое с 6:1, ама пилците и точките май ще се броят утре след нашия мач с Локомотив Сф.

Ауууууу, зеления се съживил, липсваше ми.Аз пък ще ти кажа, че пилците ще се броят на края на сезона.

Слаб мач за Ботев. Според мен чисто подценяване.

А за съдийството какво ще кажеш? Иначе в общ план си прав като цяло за пилците. Аз отговорих на цитата (може би без злоба ми цитираха мача с вас) с нашия мач първия кръг, после победата ни над Берое и сега вашата загуба от тях, като резултатът от всичко това към момента ще се види утре след мача ни с Локо Сф. Но наистина в края на сезона в крайна сметка ще се види кой-къде му е мястото, като ще се започне още от първия пролетен кръг, та до края, а какво ще стане предстои да видим.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 22 сеп 2012 23:31

Каква съдийска подкрепа бре хора? Те нашите чернодрешковци толкова си могат! Берое заслужено спечелиха трите точки! Играха цяло полувреме с човек по-малко, а все едно ние бяхме с 10 души. Като изключим Вандер, всички други трябваше да въртят обиколки след мача и в момента. Днес видях един беззъб Ботев, който нямаше никакво желание за игра. Има и такива дни, ще си върнем точките напролет.

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 22 сеп 2012 23:32

Ми кво да кажа за съдийството. Банички-манички, пасти-масти, дюран-дюран, каубои....тва ще кажа. Имаше едно-две спорни положения, ама наще сами са си виновни за бездушната игра днес, освен ако конспирацията наистина не е по-дълбока :mrgreen:
slabia_forever

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 22 сеп 2012 23:34

Кво садииство питаи Кривия що го изгониха на трибуните подпряха ни яката целия ни щаб затва нахлу на терена много комплекси имате от Ботев 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Мнениеот fena » 23 сеп 2012 00:05

Жълтите ги разкриха.
Балона се спука.
Или са много слаби или са играли тото.
Се трагедия :lol:
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Върни се в “Ботев”