petkov написа:Ако вземем следващите 4 мача сме шампиони
Не бързай! Играем мач за мач и накрая ще стане това, което казваш.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
petkov написа:Ако вземем следващите 4 мача сме шампиони
daniel875 написа:Както казах преди време, бях на този мач, но играта не ми хареса особено. Имаше прекалено голямо напрежение преди почивката. Не могат да бъдат упреквани в липса на желание състезателите ни, но трябва да показват психическа устойчивост. Не бива да се правят толкова много пропуски. Виждал съм и повече, но ние сме "Левски" и трябва да имаме по - добра резултатност, а и все пак играем в България. Поздравления за играчи и ръководство! Това е пътят.
Очаквам Лавината да пусне "Стена на срама". Момчетата бият всичко живо дотук, за което заслужават поздравления, но трябва да се отбележи, че и по - трудните съперници бяха посрещани в София. Наредим ли пълен сбор от победи до края на полусезона, спокойствието в играта през пролетта ще е постигнато. Колкото повече водим, толкова по - добре.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Обичам Левски написа:Важното е,че спечелихме трите точки.Попринцип играем много слабо срещу отбори,които играят в глуха защита
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ralka_levskarka написа:Както казах след мача със Сараево "в мачовете от първенството Левски ще е друг и ще печели" , така че честита победа на всички Левскари. 6/6 и ако направим 7/7 (надявам се да го постигнем) и ще подобрим рекорда си от 2004 (май) Честито и на плювачите, живи и здрави да сте!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта