Левски - Пирин ГД /А група, 6 Кръг/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hrclspr12
Контакти:

Re: Левски - Пирин ГД /А група, 6 Кръг/

Мнениеот hrclspr12 » 22 сеп 2012 21:01

petkov написа:Ако вземем следващите 4 мача сме шампиони :!:

Не бързай! Играем мач за мач и накрая ще стане това, което казваш.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 сеп 2012 21:14

Както казах преди време, бях на този мач, но играта не ми хареса особено. Имаше прекалено голямо напрежение преди почивката. Не могат да бъдат упреквани в липса на желание състезателите ни, но трябва да показват психическа устойчивост. Не бива да се правят толкова много пропуски. Виждал съм и повече, но ние сме "Левски" и трябва да имаме по - добра резултатност, а и все пак играем в България. Поздравления за играчи и ръководство! Това е пътят.
Очаквам Лавината да пусне "Стена на срама". Момчетата бият всичко живо дотук, за което заслужават поздравления, но трябва да се отбележи, че и по - трудните съперници бяха посрещани в София. Наредим ли пълен сбор от победи до края на полусезона, спокойствието в играта през пролетта ще е постигнато. Колкото повече водим, толкова по - добре.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 22 сеп 2012 21:56

daniel875 написа:Както казах преди време, бях на този мач, но играта не ми хареса особено. Имаше прекалено голямо напрежение преди почивката. Не могат да бъдат упреквани в липса на желание състезателите ни, но трябва да показват психическа устойчивост. Не бива да се правят толкова много пропуски. Виждал съм и повече, но ние сме "Левски" и трябва да имаме по - добра резултатност, а и все пак играем в България. Поздравления за играчи и ръководство! Това е пътят.
Очаквам Лавината да пусне "Стена на срама". Момчетата бият всичко живо дотук, за което заслужават поздравления, но трябва да се отбележи, че и по - трудните съперници бяха посрещани в София. Наредим ли пълен сбор от победи до края на полусезона, спокойствието в играта през пролетта ще е постигнато. Колкото повече водим, толкова по - добре.

Към твоето мнение искам да добавя и добрата игра на Гаджев. Наистина навлиза в добрата стара форма. Илиян Йорданов също показа добра игра и като нищо може да измести Райков.
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 22 сеп 2012 21:57

Слабо първо полувреме и доволно силно второ. Можехме да бием и с повече, но и 2:0 носи 3 точки. Продължаваме напред. Отново сме на върха!
Само Левски!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 сеп 2012 22:20

Добро включване на Йорданов, да не кажа че това беше най-приятната изненада на мача. Поздравления и за Илиан, който на полувремето не се поколеба да извади тотално неориентирания Райков. И Силва се понрави, да - играхме срещу слабак, но си личат играчите-майстори. Напролет Силва ще ги пори като риби :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 22 сеп 2012 22:25

Важното е,че спечелихме трите точки.Попринцип играем много слабо срещу отбори,които играят в глуха защита

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 22 сеп 2012 22:29

Обичам Левски написа:Важното е,че спечелихме трите точки.Попринцип играем много слабо срещу отбори,които играят в глуха защита

:lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 22 сеп 2012 22:29

Головете има ли ги някъде?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 22 сеп 2012 22:42

Както казах след мача със Сараево "в мачовете от първенството Левски ще е друг и ще печели" , така че честита победа на всички Левскари. 6/6 и ако направим 7/7 (надявам се да го постигнем) и ще подобрим рекорда си от 2004 (май :? ) Честито и на плювачите, живи и здрави да сте!!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 22 сеп 2012 22:50

ralka_levskarka написа:Както казах след мача със Сараево "в мачовете от първенството Левски ще е друг и ще печели" , така че честита победа на всички Левскари. 6/6 и ако направим 7/7 (надявам се да го постигнем) и ще подобрим рекорда си от 2004 (май :? ) Честито и на плювачите, живи и здрави да сте!!

Какво ще кажеш 15 от 15?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Архив”