Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
MQplaya написа:Пак ни преебаха за Платини![]()
MQplaya написа:Пак ни преебаха за Платини![]()
Футболистът на ЦСКА Сержиньо взе участие в най-новия видеоклип на фолкдивата Емилия. Португалският халф партнира във видеото на съпругата на Валери Божинов - Николета Лозанова. Докато участието на Николета бе очаквано, изненада е появата на португалеца в най-новата продукция на пазара на "Планета пайнер".
Хитът се казва "Ще чакам да ми звъннеш". В клипа Сержиньо играе ролята на любовчия, който в един момент може да изяде боя от здрави момчета, а на финала е изненадан от развръзката, предложена му от палавите Емилия и Николета Лозанова.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pVut8Yl4qY
Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев изживява тежко проблемите на "червените", но се надява много скоро ситуацията в клуба да се оправи. Тошко е категоричен, че и след края на кариерата си би работил в ЦСКА, но подчерта, че не иска пост по милост.
"От година имам доброжелатели, които искат да ме откажат. Аз много изживявам загубите и ми тежи. Емоционален съм и ми е трудно в тези моменти. Болно ми е, че като станем шампиони обстановката е една, а сега е коренно различна. Нека си подобрим и подредим нашите неща и после ще мислим за цели. Никой не може да ми гарантира място на "Армията" след края на кариерата ми. Аз мога да гарантирам, че ще съм на всеки мач, на който мога да отида. В ЦСКА не се знае какво ще бъде днес, какво да говорим за утре. Не се надявам да получа някаква позиция заради кариерата си в ЦСКА. Имал съм оферти в последните години, но ги отказах. Моят избор е да бъда в ЦСКА и това е моята сбъдната мечта. Ако заслужавам, бих работил в отбора, но пак казвам - не искам пост, получен по милост", заяви Янчев пред Канал 3.
Види се вчерашният ден е бил за разнопосочни медийни изяви на вецепрезидента на БФС господин Атанас Фурнаджиев. Спортните издания днес дават различни негови виждания по различни въпроси, но неизбежно с марката ЦСКА.
Прави впечатление обаче, че опитен бизнесмен, като господин Фурнаджиев преминава някои граници, които с оглед статута му на вицепрезидент е опасно да прави, дори в предизборна обстановка.
Той например е абсолютно категоричен, че Платини няма да бъде картотекиран на "Армията". И твърди, че законите и правилата са за всички, за да се спазват, а не да се заобикалят.
Още тук господинът би следвало да си дава сметка, че упражнява натиск върху членовете на СТК, които следва да вземат независимо решение. Подобен тип поведение е класическо заобикаляне на правилата. За заобикалянето на закона в нормативната уредба на БФС доскоро е дори безпредметно да се говори. Справка "Случая Анисе". Впрочем и там господин вицепрезидентът имаше сходни изяви преди време.
Още по-смущаващо е твърдението на господин Фурнаджиев пред вестник "7 дни спорт", че ако ЦСКА не получи лиценз за Европа, то няма да получи и за А група. Чисто хипотетично това е напълно възможно. Дори, чисто хипотетично, може да бъде напълно законно. Въпросът е: къде е пряката връзка между получаването на двата лиценза?
Плащанията на ЦСКА до 30 септември са за спорове по мониторинга от юни. Чисто технически няма драма с оглед свършеното от адвокатите на клуба. Следва плащане. И само от собствениците зависи дали ще закопаят ЦСКА в евротурнирите за няколко години напред.
Но лицензирането за А група е с краен срок за изпълнение на изискванията месец декември. За шампионат 2013/2014. Кое кара господин вицепрезидентът да поставя знак за равенство между двата казуса? И не е ли това поредно нарушаване на правилата и натиск върху работата на членовете на лицензионната комисия?
Бях го казвал и друг път - лично мнение, човек с висок статут, може да има само в къщи пред съпругата си (б.а.- ако е по-пъргав може и пред любовницата). Пред обществото той следва да носи пълна отговорност за казаното и стореното.
Всичко е възможно да се случи. При това законно, при това по правилата. Но е най-малкото неетично да се внушава на обществеността априори. Дори и да ненавиждаш ЦСКА. Дори капацитетът ти да е ограничен, да не можеш да го овладееш и скриеш.
Не искам да си мисля какво би се случило на турски футболен вицепрезидент ако твърди, че ще изхвърлят Бешикташ от Супер лигата, заради наказанието от УЕФА за 3 години.
Може би е въпрос на фенове. Червените изглеждат уморени...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта