Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот MQplaya » 20 сеп 2012 19:45

Пак ни преебаха за Платини :x :x

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 20 сеп 2012 20:04

MQplaya написа:Пак ни преебаха за Платини :x :x

Бях сигурен,че ще се получи така.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 сеп 2012 20:05

MQplaya написа:Пак ни преебаха за Платини :x :x

Ако договорът му верно е от 31.08 е напълно нормално да ни резнат. А оня Живков да вземе да се гръмне.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 20 сеп 2012 20:14

Чакаме Ел Гранде Градев да разнищи и този заплетен казус :twisted:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 сеп 2012 20:23

ами прекратяват му договора от 30 август и подписват нов
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Най-великото попадение на Сержиньо в живота му!

Мнениеот Янис Зику » 21 сеп 2012 21:04

Футболистът на ЦСКА Сержиньо взе участие в най-новия видеоклип на фолкдивата Емилия. Португалският халф партнира във видеото на съпругата на Валери Божинов - Николета Лозанова. Докато участието на Николета бе очаквано, изненада е появата на португалеца в най-новата продукция на пазара на "Планета пайнер".

Хитът се казва "Ще чакам да ми звъннеш". В клипа Сержиньо играе ролята на любовчия, който в един момент може да изяде боя от здрави момчета, а на финала е изненадан от развръзката, предложена му от палавите Емилия и Николета Лозанова.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... pVut8Yl4qY

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 сеп 2012 12:27

Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев изживява тежко проблемите на "червените", но се надява много скоро ситуацията в клуба да се оправи. Тошко е категоричен, че и след края на кариерата си би работил в ЦСКА, но подчерта, че не иска пост по милост.

"От година имам доброжелатели, които искат да ме откажат. Аз много изживявам загубите и ми тежи. Емоционален съм и ми е трудно в тези моменти. Болно ми е, че като станем шампиони обстановката е една, а сега е коренно различна. Нека си подобрим и подредим нашите неща и после ще мислим за цели. Никой не може да ми гарантира място на "Армията" след края на кариерата ми. Аз мога да гарантирам, че ще съм на всеки мач, на който мога да отида. В ЦСКА не се знае какво ще бъде днес, какво да говорим за утре. Не се надявам да получа някаква позиция заради кариерата си в ЦСКА. Имал съм оферти в последните години, но ги отказах. Моят избор е да бъда в ЦСКА и това е моята сбъдната мечта. Ако заслужавам, бих работил в отбора, но пак казвам - не искам пост, получен по милост", заяви Янчев пред Канал 3.

Мъка, мъка, мъка..Това представлява играта на Т.Янчев от две години насам!Измъчва себе си, измъчва и нас феновете!Вече започвам да се чудя, наистина ли е толкова безочлив или просто не се усеща...Всички знаем колко много е дал на ЦСКА, но тези клиширани фрази, че изживява тежко и емоционално загубите, са просто несериозни и ако наистина обича ЦСКА, трябва да окачи бутоните на секундата!Другото което ме изумява е упоритото му налагане като титуляр от Стойчо и докато миналия сезон донякъде имаше оправдание, че му липсва вариативност на този пост, то сега просто няма никакво извинение..

Потребителски аватар
leski

Контролирай се дори когато мразиш ЦСКА!

Мнениеот leski » 27 сеп 2012 11:15

Види се вчерашният ден е бил за разнопосочни медийни изяви на вецепрезидента на БФС господин Атанас Фурнаджиев. Спортните издания днес дават различни негови виждания по различни въпроси, но неизбежно с марката ЦСКА.

Прави впечатление обаче, че опитен бизнесмен, като господин Фурнаджиев преминава някои граници, които с оглед статута му на вицепрезидент е опасно да прави, дори в предизборна обстановка.

Той например е абсолютно категоричен, че Платини няма да бъде картотекиран на "Армията". И твърди, че законите и правилата са за всички, за да се спазват, а не да се заобикалят.

Още тук господинът би следвало да си дава сметка, че упражнява натиск върху членовете на СТК, които следва да вземат независимо решение. Подобен тип поведение е класическо заобикаляне на правилата. За заобикалянето на закона в нормативната уредба на БФС доскоро е дори безпредметно да се говори. Справка "Случая Анисе". Впрочем и там господин вицепрезидентът имаше сходни изяви преди време.

Още по-смущаващо е твърдението на господин Фурнаджиев пред вестник "7 дни спорт", че ако ЦСКА не получи лиценз за Европа, то няма да получи и за А група. Чисто хипотетично това е напълно възможно. Дори, чисто хипотетично, може да бъде напълно законно. Въпросът е: къде е пряката връзка между получаването на двата лиценза?

Плащанията на ЦСКА до 30 септември са за спорове по мониторинга от юни. Чисто технически няма драма с оглед свършеното от адвокатите на клуба. Следва плащане. И само от собствениците зависи дали ще закопаят ЦСКА в евротурнирите за няколко години напред.

Но лицензирането за А група е с краен срок за изпълнение на изискванията месец декември. За шампионат 2013/2014. Кое кара господин вицепрезидентът да поставя знак за равенство между двата казуса? И не е ли това поредно нарушаване на правилата и натиск върху работата на членовете на лицензионната комисия?

Бях го казвал и друг път - лично мнение, човек с висок статут, може да има само в къщи пред съпругата си (б.а.- ако е по-пъргав може и пред любовницата). Пред обществото той следва да носи пълна отговорност за казаното и стореното.

Всичко е възможно да се случи. При това законно, при това по правилата. Но е най-малкото неетично да се внушава на обществеността априори. Дори и да ненавиждаш ЦСКА. Дори капацитетът ти да е ограничен, да не можеш да го овладееш и скриеш.

Не искам да си мисля какво би се случило на турски футболен вицепрезидент ако твърди, че ще изхвърлят Бешикташ от Супер лигата, заради наказанието от УЕФА за 3 години.

Може би е въпрос на фенове. Червените изглеждат уморени...

Аз бих посъветвал и останалите,сините другари и другарки,агентите от ДС и чорни послушковците от БФС , да не не обявяват прибързано кончината на ЦСКА!..
Или както е казал дядо Вазов : „Не се гаси туй, що не гасне“ ;)

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Re: Контролирай се дори когато мразиш ЦСКА!

Мнениеот flo » 27 сеп 2012 11:26

Аз пък съм сигурен ,че в своето изказване Вазов е нямал в предвид някакъв комунистически отбор.
От БФС ще избягате , но от УЕФА няма.
Последна промяна от flo на 27 сеп 2012 11:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Levskar_90

Боби Михайлов: Направихме компромис с оставането на ЦСКА в "

Мнениеот Levskar_90 » 27 сеп 2012 19:26

В Българския футболен съюз няма индикации какво решение ще вземе УЕФА за лиценза на ЦСКА. Това каза президентът на БФС Борислав Михайлов днес в Банско. "Получихме писмо от УЕФА, което е кратко и ясно. ЦСКА трябва да представи документи в срок до 30 септември да погаси задълженията си. Ние сме като поща в случая и само ще предадем документацията в УЕФА до 15 октомври, след което УЕФА ще се произнесе", каза Борислав Михайлов.

Той допълни, че БФС вече веднъж е направил компромис с ЦСКА и е допуснал клуба до участие в "А" група, въпреки отнетия лиценз за Европа през 2008 година. "На този етап нямаме индикации, но каквото и да е решението, вие ще го разберете. Само веднъж направихме компромис с този голям клуб и ЦСКА остана да играе в "А" група, когато му отнеха лиценза през 2008 година", каза още Михайлов.

Червените ни дружки май, ще трябва да благодарят на Бобчо 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “ЦСКА”