п.п. Кога ще направим едно форумно излизане

п.п.2 Поканата е към всички

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Bartolomej написа:Ем смешно е разбира са![]()
Не съм чУвал дося някой д е ревнал ,че не зима заплата . В съседния отбор обаче вече роптаят явно футболисти ,че не са зимали пари от три месеца, а парите обещани от Лук Ойл ги няма![]()
Ма ми е интересно се пак тас атака в последните дни към Черноморец
Първо фалита, сега неполучените зпалати и нов случай "Анисе"
subzero написа:Понеже днес ме мързи да пиша,ще гледам да събера всички мисли от темите в един поуст.![]()
1. Радвам се,че все пак Нейчо размисли и направи Културна-та тема. Сега вече нещата изглеждат подредени и хващат окото. Чудя се дали тези неща,а защо не и още личности да съберем, могат да се съберат в някъв справочник или де да знам някъв книжен вариант. Или пък електронен. Да достигне до повече хора ми е мисълта. Не веднъж съм казвал,че от гледна точка на професионално и финансово състояние бих се чувствал доста по-добре в Ст. Загора или Варна примерно. Но духът на Бургас е нещо незаменимо. Аплодисменти и за хората заели се с Алеята на славата.
2. Напоследък си мисля,че за Черноморец е по-добре да фалира и да почне отначало. Има обаче проблем. Дали ще има луд да му се дават пари за футбол в Бургас. Жалко е,но Черноморец не е марка за която някой би дал пари. Най-вероятно ще гледаме мачове по телевизията само.А феновете на Нефтохимик да не злобеят. Явно и те не са марка,която си струва. Дори и за Лукойл.
![]()
3. Вальо,оздравявай !!! И между другото,интересно ми е как реши,че можем да вкараме 3 гола,като за 5 мача имаме 2 ??![]()
4.Жорката Терзиев...Левски или ЦСКА,все тая. Ако кораба потъва,всяка възможност за спасение е важна. Все пак пари са си.Ще ми липсва.
5. Не се сещам друго в момента.
6. Трябва ми инфо за новата инсталация в Лукойл. Нека някой който има такава да пише на лични. Мерси.
калпазанчо написа:Вальо, оправяй се по-бързо приятелю!
п.п. Кога ще направим едно форумно излизане![]()
п.п.2 Поканата е към всички
xadez написа:Bartolomej написа:Ем смешно е разбира са![]()
Не съм чУвал дося някой д е ревнал ,че не зима заплата . В съседния отбор обаче вече роптаят явно футболисти ,че не са зимали пари от три месеца, а парите обещани от Лук Ойл ги няма![]()
Ма ми е интересно се пак тас атака в последните дни към Черноморец
Първо фалита, сега неполучените зпалати и нов случай "Анисе"
Само не разбрах какво общо има изплащането на заплатите в "съседният" отбор с вашите проблеми.Нали не мислите,че това са поръчкови статии от нашето ръководство,смешно е.За парите от ЛУКОЙЛ също не виждам проблем да се притеснявате дали ще бъдат преведени или няма.Все пак щом ви е интересно тази седмица най-вероятно срещу Спартак излизаме с тяхното лого което би трябвало да значи,че парите ще бъдат преведени много скоро.Не виждам някой да злорадства по ваш адрес поне тук последните дни сега ппрочетох няколко страници ,освен ако не са почистени подобни мнения ако е имало .Така,че гледайте си отбора ,подкрепяйте го, за заплатите в Нефтохимик има хора които да се притесняват и да изплащат.Никой нормален бургазлия не иска да фалира АД-ТО,защото това означава ,че кредиторите ще вземат стадиона в Акациите, други активи освен футболистите и стадиона няма.Защото аз не мога дори да си го представя Събев да извади едни 30-40млн или колкото са задълженията ви и чак след това да се оттегли.Дано има положителна развръзка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта