Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 20 сеп 2012 09:20

Вальо, оправяй се по-бързо приятелю!
п.п. Кога ще направим едно форумно излизане :roll:
п.п.2 Поканата е към всички :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 20 сеп 2012 09:51

Абе тези от Черноморец много нагли, срам нямат! Не стига,че ще фалират ами продължават да мъкнат разни свободни агенти на проби :o Тея до нова година няма да изкарат, а състава ще ми подсилват. И както са я подкарали с тези бивши младежки национали на Франция скоро и националите на Франция ще подкарат. А кой ще им плаща на тея, а?
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 20 сеп 2012 10:09

Bartolomej написа:Ем смешно е разбира са :)
Не съм чУвал дося някой д е ревнал ,че не зима заплата . В съседния отбор обаче вече роптаят явно футболисти ,че не са зимали пари от три месеца, а парите обещани от Лук Ойл ги няма :)
Ма ми е интересно се пак тас атака в последните дни към Черноморец
Първо фалита, сега неполучените зпалати и нов случай "Анисе" :)

Само не разбрах какво общо има изплащането на заплатите в "съседният" отбор с вашите проблеми.Нали не мислите,че това са поръчкови статии от нашето ръководство,смешно е.За парите от ЛУКОЙЛ също не виждам проблем да се притеснявате дали ще бъдат преведени или няма.Все пак щом ви е интересно тази седмица най-вероятно срещу Спартак излизаме с тяхното лого което би трябвало да значи,че парите ще бъдат преведени много скоро.Не виждам някой да злорадства по ваш адрес поне тук последните дни сега ппрочетох няколко страници ,освен ако не са почистени подобни мнения ако е имало .Така,че гледайте си отбора ,подкрепяйте го, за заплатите в Нефтохимик има хора които да се притесняват и да изплащат.Никой нормален бургазлия не иска да фалира АД-ТО,защото това означава ,че кредиторите ще вземат стадиона в Акациите, други активи освен футболистите и стадиона няма.Защото аз не мога дори да си го представя Събев да извади едни 30-40млн или колкото са задълженията ви и чак след това да се оттегли.Дано има положителна развръзка.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 сеп 2012 11:30

subzero написа:Понеже днес ме мързи да пиша,ще гледам да събера всички мисли от темите в един поуст. ;)
1. Радвам се,че все пак Нейчо размисли и направи Културна-та тема. Сега вече нещата изглеждат подредени и хващат окото. Чудя се дали тези неща,а защо не и още личности да съберем, могат да се съберат в някъв справочник или де да знам някъв книжен вариант. Или пък електронен. Да достигне до повече хора ми е мисълта. Не веднъж съм казвал,че от гледна точка на професионално и финансово състояние бих се чувствал доста по-добре в Ст. Загора или Варна примерно. Но духът на Бургас е нещо незаменимо. Аплодисменти и за хората заели се с Алеята на славата.
2. Напоследък си мисля,че за Черноморец е по-добре да фалира и да почне отначало. Има обаче проблем. Дали ще има луд да му се дават пари за футбол в Бургас. Жалко е,но Черноморец не е марка за която някой би дал пари. Най-вероятно ще гледаме мачове по телевизията само. :( А феновете на Нефтохимик да не злобеят. Явно и те не са марка,която си струва. Дори и за Лукойл. ;)
3. Вальо,оздравявай !!! И между другото,интересно ми е как реши,че можем да вкараме 3 гола,като за 5 мача имаме 2 ?? :mrgreen:
4.Жорката Терзиев...Левски или ЦСКА,все тая. Ако кораба потъва,всяка възможност за спасение е важна. Все пак пари са си.Ще ми липсва.
5. Не се сещам друго в момента.
6. Трябва ми инфо за новата инсталация в Лукойл. Нека някой който има такава да пише на лични. Мерси.

3.Мерси!Ние също първите три кръга имахме 1 гол(даже автогол) и после за два кръга 7 :lol: !Не виждам проблем да вкарате три гола,даже май ще е хеттрик на Боли ;) !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 сеп 2012 11:31

калпазанчо написа:Вальо, оправяй се по-бързо приятелю!
п.п. Кога ще направим едно форумно излизане :roll:
п.п.2 Поканата е към всички :mrgreen:

По-добре съм,благодаря!Аз лично приемам поканата!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 сеп 2012 11:44

xadez написа:
Bartolomej написа:Ем смешно е разбира са :)
Не съм чУвал дося някой д е ревнал ,че не зима заплата . В съседния отбор обаче вече роптаят явно футболисти ,че не са зимали пари от три месеца, а парите обещани от Лук Ойл ги няма :)
Ма ми е интересно се пак тас атака в последните дни към Черноморец
Първо фалита, сега неполучените зпалати и нов случай "Анисе" :)

Само не разбрах какво общо има изплащането на заплатите в "съседният" отбор с вашите проблеми.Нали не мислите,че това са поръчкови статии от нашето ръководство,смешно е.За парите от ЛУКОЙЛ също не виждам проблем да се притеснявате дали ще бъдат преведени или няма.Все пак щом ви е интересно тази седмица най-вероятно срещу Спартак излизаме с тяхното лого което би трябвало да значи,че парите ще бъдат преведени много скоро.Не виждам някой да злорадства по ваш адрес поне тук последните дни сега ппрочетох няколко страници ,освен ако не са почистени подобни мнения ако е имало .Така,че гледайте си отбора ,подкрепяйте го, за заплатите в Нефтохимик има хора които да се притесняват и да изплащат.Никой нормален бургазлия не иска да фалира АД-ТО,защото това означава ,че кредиторите ще вземат стадиона в Акациите, други активи освен футболистите и стадиона няма.Защото аз не мога дори да си го представя Събев да извади едни 30-40млн или колкото са задълженията ви и чак след това да се оттегли.Дано има положителна развръзка.

Не Хadez. Не е провокация или заяждане. Напротив. Проблема е, че и двата ни отбора не са в цветущо здраве. Бургас е на път да се превърне в Русе, Плевен, Благоевград или Сливен. Градове с традиции във футбола, но страдащи от безпаричие и...разруха. Нещата в Бургас натам отиват. Няма, какво да се заблуждаваме. Що се касае за съмненията ти, че някой от нас подозира "поръчка" от ваша страна за фалита или разрухата на Черноморец - не е така. Писанията идват от Софийски вестници и ситуирани там сайтове. Защо ? И ние не знаем.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 20 сеп 2012 11:46

Айде акули вярвам , че нещата ще се оправят ! Неделя всички на стадиона !

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 20 сеп 2012 13:13

Първото ми влизане във форума от няколко дена насам. Направо незнам как ще смогна до края на месеца. Хиляда работи трябва да съчетавам. Да ходя на училище, да ходя на работа, да ходя на мачове(като съдия и като фен), а сега и започвам шофьорски курсове. Направо ми изпушва главата. До вчера не бях спал повече от 48 часа, снощи спах около 12 часа, сега пак два дена поред съм нощни смени. Ужас направо. Като вземем впредвид, че на таз тъпа рецепция няма какво да се прави, няма с кой да говоря и няма интернет/телевиия, направо ми дайте един зареден пистолет и да приключвам с мъките. По темите:
1.) Евала за труда на Тошко да направи културната тема/справка, много ми хареса и голям кеф я изчетох.
2.) Черноморец не мисля че ще фалира. Вярно в момента сме в много трудно положение относно финансите, но съм реалист и си мисля че положението ще почне да става по-добро.
3.) Форумна събиранка - ОК. Даже може едно форумно мачле да спретнем, без тва момичетата от отбора ме питаха да напрайм един мач. На мен както и на тях ни е удобно в неделята. Ако има желаещи да го спретнем най-накрая този мач. Без това отдавна не сме ритали ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 20 сеп 2012 13:14

Владо, искаше ми информация за момичетата. Какво точно ти трябва? :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 20 сеп 2012 13:25

Ок, хайде в неделя тогава да го направим мача! Казвайте кой в колко часа му е удобно.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Върни се в “Черноморец”