Мнениеот RIR » 18 сеп 2012 16:17
И какво стана сега?
Злобул каза, че бил футболист на Левски и то от последния ни силен отбор и почти всички смекчихте тона... Странна работа.
[offtopic]Приемам, че е вярно.
1. Защо бивш футболист на Левски плюе по победните мачове на отбора, а когато загубим излиза и казва: "Аз казах ли ви" със, няма как да се скрие, известна нотка на задоволство?
2. Нормално ли е, когато някой е извън дадена организация да изразява постоянно негативно мнение към нея? И то ясно и явно давайки само една алтернатива.
3. Защо професионален футболист говори общи неща относно организацията в клуба - като мениджмънт и спортно-техническа част, а не използва речник, подхождащ на професионалист?
Така че, г-н Злобул може и да е прав за много неща. Може да е някой от малка група прогледнали истината. Не знам. Аз съм един редови фен на отбора, който гледа на живо всеки мач, който може, отдавна не ходи в "Б", а в "А", по естетически и по идеологически причини. И аз не харесвам Батков, не ми се нрави, че локомотивец е шеф в Левски, не ми харесваше и тъпата упоритост на Гонзо в Левски. Не ми харесва, обаче, и едва ли не идолизацията на Сираков. Ама не съм толкова богат да купя отбора и да действам.
Та, заради по-горе изброените неща, Злобул ми звучи като неуспял или недооценен човек и професионалист, който избива комплекси във форума. Просто всяко нещо трябва да се прави с мярка, а при него тя отдавна е изгубена. А аз на човек без мярка, доверие нямам. Крайните хора рядко са прави.[/offtopic]
Дали мача с Берое е бил редовен или не? Как да кажеш като не можеш да го гледаш целия? А и да го гледаш в България футболистите правят толкова много грешки, че не знаеш нарочно ли го правят или са адски некадърни.
Евертън дали не пуснаха на Нюкасъл два гола снощи? И двата бяха по елементарни от тези на Левски.