Берое - ЛЕВСКИ 1:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Берое - ЛЕВСКИ /5 кръг, А група/ - 16 септември, 20:00

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2012 11:15

gorg написа:
blue avalanche написа:Аре,бе наистина!Нали zlobul говореше за "решителен гол",без който нямало да има "приказка".
Айде сега ми кажи кой беше "решителния гол" на Огнянов,че нещо ми се губи...Изображение

Че ти от къде знаеш какво има предвид той под "решителен" гол?!

Какво ти разбирам аз от "решителни голове"? :o

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Берое - ЛЕВСКИ 1:2

Мнениеот RIR » 18 сеп 2012 16:17

И какво стана сега?

Злобул каза, че бил футболист на Левски и то от последния ни силен отбор и почти всички смекчихте тона... Странна работа.

[offtopic]Приемам, че е вярно.

1. Защо бивш футболист на Левски плюе по победните мачове на отбора, а когато загубим излиза и казва: "Аз казах ли ви" със, няма как да се скрие, известна нотка на задоволство?
2. Нормално ли е, когато някой е извън дадена организация да изразява постоянно негативно мнение към нея? И то ясно и явно давайки само една алтернатива.
3. Защо професионален футболист говори общи неща относно организацията в клуба - като мениджмънт и спортно-техническа част, а не използва речник, подхождащ на професионалист?

Така че, г-н Злобул може и да е прав за много неща. Може да е някой от малка група прогледнали истината. Не знам. Аз съм един редови фен на отбора, който гледа на живо всеки мач, който може, отдавна не ходи в "Б", а в "А", по естетически и по идеологически причини. И аз не харесвам Батков, не ми се нрави, че локомотивец е шеф в Левски, не ми харесваше и тъпата упоритост на Гонзо в Левски. Не ми харесва, обаче, и едва ли не идолизацията на Сираков. Ама не съм толкова богат да купя отбора и да действам.

Та, заради по-горе изброените неща, Злобул ми звучи като неуспял или недооценен човек и професионалист, който избива комплекси във форума. Просто всяко нещо трябва да се прави с мярка, а при него тя отдавна е изгубена. А аз на човек без мярка, доверие нямам. Крайните хора рядко са прави.[/offtopic]

Дали мача с Берое е бил редовен или не? Как да кажеш като не можеш да го гледаш целия? А и да го гледаш в България футболистите правят толкова много грешки, че не знаеш нарочно ли го правят или са адски некадърни.

Евертън дали не пуснаха на Нюкасъл два гола снощи? И двата бяха по елементарни от тези на Левски.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 18 сеп 2012 16:25

RIR написа:И какво стана сега?

Злобул каза, че бил футболист на Левски и то от последния ни силен отбор и почти всички смекчихте тона... Странна работа.

[offtopic]Приемам, че е вярно.

1. Защо бивш футболист на Левски плюе по победните мачове на отбора, а когато загубим излиза и казва: "Аз казах ли ви" със, няма как да се скрие, известна нотка на задоволство?
2. Нормално ли е, когато някой е извън дадена организация да изразява постоянно негативно мнение към нея? И то ясно и явно давайки само една алтернатива.
3. Защо професионален футболист говори общи неща относно организацията в клуба - като мениджмънт и спортно-техническа част, а не използва речник, подхождащ на професионалист?

Така че, г-н Злобул може и да е прав за много неща. Може да е някой от малка група прогледнали истината. Не знам. Аз съм един редови фен на отбора, който гледа на живо всеки мач, който може, отдавна не ходи в "Б", а в "А", по естетически и по идеологически причини. И аз не харесвам Батков, не ми се нрави, че локомотивец е шеф в Левски, не ми харесваше и тъпата упоритост на Гонзо в Левски. Не ми харесва, обаче, и едва ли не идолизацията на Сираков. Ама не съм толкова богат да купя отбора и да действам.

Та, заради по-горе изброените неща, Злобул ми звучи като неуспял или недооценен човек и професионалист, който избива комплекси във форума. Просто всяко нещо трябва да се прави с мярка, а при него тя отдавна е изгубена. А аз на човек без мярка, доверие нямам. Крайните хора рядко са прави.[/offtopic]

Дали мача с Берое е бил редовен или не? Как да кажеш като не можеш да го гледаш целия? А и да го гледаш в България футболистите правят толкова много грешки, че не знаеш нарочно ли го правят или са адски некадърни.

Евертън дали не пуснаха на Нюкасъл два гола снощи? И двата бяха по елементарни от тези на Левски.

+1 Евала за мнението

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2012 16:45

Вече се прекалява с това "Локомотивец начело на Левски"!За сметка на това,в отбора се върнаха(под една или друга форма) Н.Илиев,Ив.Вуцов и Е.Топузаков...
Когато бяхме под ръководството на "левскарите" Д.Боримиров и Г.Иванов да не би да цъфтяхме и връзвахме?
Да не би директорите в Ливърпул,Челси,Арсенал и т.н. да са потомствени фенове или футболисти на клуба?
Ако един човек си върши работата професионално и издигне отбора на едно по-високо ниво,ако ще да е от Марс!
На единия Тонев не му бил казал датите на трансферите.
На другия не му харесва прическата му.
На третия-незнамсиквоси...
Аман от кухи дрънканици!!!
В големите отбори да не би трансферите да ги правят по график?
И кой "левскар" да сложим на мястото на Тонев?Само не ми казвайте Сираков,че от неговите "трансфери" ме болеше главата!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 сеп 2012 16:55

blue avalanche написа:Вече се прекалява с това "Локомотивец начело на Левски"!За сметка на това,в отбора се върнаха(под една или друга форма) Н.Илиев,Ив.Вуцов и Е.Топузаков...
Когато бяхме под ръководството на "левскарите" Д.Боримиров и Г.Иванов да не би да цъфтяхме и връзвахме?
Да не би директорите в Ливърпул,Челси,Арсенал и т.н. да са потомствени фенове или футболисти на клуба?
Ако един човек си върши работата професионално и издигне отбора на едно по-високо ниво,ако ще да е от Марс!
И кой "левскар" да сложим на мястото на Тонев?Само не ми казвайте Сираков,че от неговите "трансфери" ме болеше главата!

Поредното несъстоятелно мнение : Падна от полуаматьори , селекцията му е абсолютна боза , отбора практически няма централни защитници , миналата година подариха титлата на Разград , начина по който си тръгна от Локомотив ...да изброявам ли още ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 18 сеп 2012 17:00

zlobul,
Абе то и вас ви одрънкаха от Беверен, па после и Публикум беше на косъм, но тогава се даде кредит на доверие на хората и после го оправдаха. Не може след като последнити три години отбора в дълги периоди беше леш, да искаме за два месеца да стане машина. Селекцията чия е, знаят само тия които вземат решения, ако е на Илиан Илиев? Прави впечатление, че винаги лошото се преписва на един, хубавото на друг, без да се знае кой какъв принос има за нещата. И кое и е лошото на селекцията? Всички взети играчи се представят добре, с изключение на Силва и Опоку. И на мен ми се искаше да вземат още някой играч, но явно нямаше повече пари. Това съществитиелно е важно, когато се говори за клуба и политиката.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 сеп 2012 17:05

zlobul написа:
blue avalanche написа:Вече се прекалява с това "Локомотивец начело на Левски"!За сметка на това,в отбора се върнаха(под една или друга форма) Н.Илиев,Ив.Вуцов и Е.Топузаков...

Поредното несъстоятелно мнение : Падна от полуаматьори , селекцията му е абсолютна боза , отбора практически няма централни защитници , миналата година подариха титлата на Разград , начина по който си тръгна от Локомотив ...да изброявам ли още ?

Да ти разкажа ли малко за "селекциите" на Сираков или сам ще поразровиш?
Кой падна от Тампере?
Кой се осра със -16т. зад ЦСКА?Друг такъв позор да си спомняш?
Какъв е начина,по който си тръгна от Локомотив и по какъв начин трябваше да го направи?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 18 сеп 2012 17:07

[offtopic]Разкрит е! Той е Наско Сираков :lol: Щом против него не може се говори - ясно :lol:[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 18 сеп 2012 17:10

ralka_levskarka написа:[offtopic]Разкрит е! Той е Наско Сираков :lol: Щом против него не може се говори - ясно :lol:[/offtopic]

[offtopic]не е той, иначе щеше да пише на шльокавица :mrgreen:[/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 сеп 2012 17:31

Всички колеги които бяха привлечени по мое време и веднага след тампере се продадоха и то за не лоши пари .
Наско е зимал комисионни , но не по начина по който се спряга . Иначе ако е крал от Чорни ...евала .
Колко години този престъпник беше монополист в България и по колко ни таксуваха импулс/минута ?

ПП : Като допълнение ще кажа , че Левски скоро няма да има изпълнителен директор като Наско . Той със всичките му кусури беше един от малкото , които се озъбиха на тара и в пряк текст го нарекоха НЕКАДЪРНИК . Същото беше и с Лафчис , който впоследствие организира едни хорица за да пропеят онзи рефрен "НС педе..с" .
Не съм застъпник на сирака , но за съжаление той е последният успешен директор .....останалите са просто лаици в сравнение с него . Да не тръгна да ви говоря и за случки с Тоньо , шот ше ви заболят главите . Тоя човек за целия си живот е направил една тоалетна в Надежда ...и то добре че ние ревнахме след един мач с тях .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Архив”