VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: VI кръг Лудогорец - ЦСКА 22.09 /20:00ч./

Мнениеот Кировец » 17 сеп 2012 16:29

tsonpen написа:Защо "пак"? На Армията ръководството ви положи усилия и извън закона за да победите (фалшивите засади с отменения гол, забранените стимуланти). В Разград пък с повече късмет можехте да вкарате гол в последните минути на мача и Лудогорец да не успее да го върне. Този мач за титлата не ми хареса, защото Лудогорец не ви смачка, а можеше. Но поне ми остана успокоението, че няма да има мрънкане, защото нямаше как резултатът да е опорочен, защото последните минути бяха оставени на случайността. На Голубович просто му беше ден.
Не сте аутсайдер, но сте далеч от това, което трябва да бъдете.

Хайде да не говорим за отменени голове, че при вашият втори имаше засада на футболист, който влияеше на ситуацията, понеже беше пред вратаря и той се поколеба какво ще се случи.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 сеп 2012 16:36

Мисля че не трябва за всичко да се упреква Титан. Сега е ред на Стойчо да покаже
че добър треньор.Защото и през 2008г когато стана шампион отбора не играеше
хубав и привлекателен футбол.Аз предпочитам да виждам смислена игра отколкото
безразборно ритане на топката.Защото само от него зависи да подреди играчите
на правилното място.ЦСКА винаги е имала определен стил на игра-технични
футболисти с много и точни подавания.Не вярвам че с картотеката на Платини
ще се променят коренно нещата. Дано да греша!

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 17 сеп 2012 16:48

ако се спази традицията, ЦСКА да неповтаря знаците с отборите които играе (този сезон и от пролета), значи бием или равен

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 сеп 2012 17:46

Кировец написа:Хайде да не говорим за отменени голове, че при вашият втори имаше засада на футболист, който влияеше на ситуацията, понеже беше пред вратаря и той се поколеба какво ще се случи.

Вълнуващо е, когато след толкова време изплува подобно неочаквано оправдание, за което никой друг не беше се сетил тогава. Дори и да има логика в думите ти, това не можеш да го сравниш със серията фалшиви засади от първото полувреме, които спираха атаките на Лудогорец. Дори заради едната съдиите получиха ръкопляскания от Мишо Александров. Тогава топката мина от играч на единия отбор в играч на другия и съдията вдигна флагчето :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 17 сеп 2012 17:51

Нали знаеш, че при 2:0 гол в 30 минута и гол в 86 за 2:1 са различни неща? Мислиш ли, че повече от полувреме ЦСКА щяха да сипват топката напред?

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 17 сеп 2012 18:34

tsonpen написа:Това конско, дето все ти е в устата въобще не се знае дали се е състояло. Първо, защото в Лудогорец не съм чувал това да е метод на работа, второ защото Кирил Домусчиев не беше на мача с Локо София и първия мач който гледа от този сезон (сам го каза снощи в интервю) беше този с Литекс. На мача с Локо беше брат му.
Няма данни да е имало измъчване за Лудогорец вчера. Има данни само, че Литекс са били поне толкова активни, колкото Лудогорец и са изпуснали положения. Както каза Петев - Лудогорец е бил прагматичен. Хладнокръвно се е възползвал от положенията си. В началото на мача стана ясно, че Лудогорец взема инициативата и напълно владее положението до гола. След това леко отстъпва и чака шанса си за втори гол. И го прави. Не съм бил на мача, както и по-голямата част от тези, които пишем тук.
В Разград ще е нещо подобно, поне като план. Лудогорец ще стартира енергично и ще се опита да вкара гол. Най-вероятно ще успее. След това идва интересното. Искам поне в един мач да не спрат да играят и да направят един разгром. Той ще е за този, който е наред. Да се надяваме, че наред ще е ЦСКА :mrgreen:

Ти откъде разбра за кога говоря на тема Конско? Как да е..
А това, което наричаш Леко отстъпване колко пъти се е превръщало с Трудна победа?
Да, прав си. Вкарват гола.. и започва да дебне. Лошото за Лудогорц е, че докато дебне спокойно може да не издържи на опита за натиск на противника и да пусне гол. Видял си достатъчно мачове, в които това или се е случило, или е било на косъм да стане. Нали знаеш.. един път става, втори път.. но не винаги.
Честно казано много ми се иска Лудогорец да си остане такъв до мача с Левски. Ще е много забавно точно Левски да се възползва от слабост, която беше присъща и на сините доста време.
Аз пожелавам Лудогорец да смаже ЦСКА най-вече защото ми писна да обясняват на половин Европа как всички останали са селяни и говеда. Как нямало да има футбол в страната без тях, как винаги са жертва на конспирация, как въпреки всичко правят ЧУДЕСА. Как винаги е виновен съдията, синьото БФС и т.н. И за капак докато реват как цял свят е срещу тях за този отбор устав няма. Просто няма смисъл да се изрежда всичко, в което отбора се набърка и чак сега МОЖЕ БИ ще си плати за помията, която сътвори. Дано бъдат размазани в Разград и това да е поредния нокаут за самозабравилия се ЦСКА. Точно както някога Литекс ги премаза с 8 гола и просто не знаеха какво да кажат! Това ще усложни задачата на Левски в борбата с Лудогорец но така или иначе има пряк двубой.

Иначе се надявам на зрелище. И на ТВ излъчване, че иначе ще се наложи да го гледам със закъснение, по-интересно е директното предаване..
А специално за теб, че виждам, че си почти обективен фен.. Успех на Лудогорец - до мача с Левски. А дано сте втори и добър представител на страната в Лига Европа :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 сеп 2012 23:52

ШЕС НА НУЛА!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
jivko4

Мнениеот jivko4 » 18 сеп 2012 01:05

0:2
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!

Потребителски аватар
petar_09
Контакти:

Мнениеот petar_09 » 18 сеп 2012 10:41

0-1
вън боклуците от ЦСКА !!!!!!!!

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 18 сеп 2012 11:32

Конспирацията ми казва победа за ЦСКА...надявам се да се вдигнем и да си го върнем за миналата година. Мисля си, че 3те ни загуби пролетта тази есен ще са 3 победи...едната вече е реалност, а в събота ще видим дали няма да станат две...

Върни се в “ЦСКА”