tsonpen написа:Това конско, дето все ти е в устата въобще не се знае дали се е състояло. Първо, защото в Лудогорец не съм чувал това да е метод на работа, второ защото Кирил Домусчиев не беше на мача с Локо София и първия мач който гледа от този сезон (сам го каза снощи в интервю) беше този с Литекс. На мача с Локо беше брат му.
Няма данни да е имало измъчване за Лудогорец вчера. Има данни само, че Литекс са били поне толкова активни, колкото Лудогорец и са изпуснали положения. Както каза Петев - Лудогорец е бил прагматичен. Хладнокръвно се е възползвал от положенията си. В началото на мача стана ясно, че Лудогорец взема инициативата и напълно владее положението до гола. След това леко отстъпва и чака шанса си за втори гол. И го прави. Не съм бил на мача, както и по-голямата част от тези, които пишем тук.
В Разград ще е нещо подобно, поне като план. Лудогорец ще стартира енергично и ще се опита да вкара гол. Най-вероятно ще успее. След това идва интересното. Искам поне в един мач да не спрат да играят и да направят един разгром. Той ще е за този, който е наред. Да се надяваме, че наред ще е ЦСКА

Ти откъде разбра за кога говоря на тема Конско? Как да е..
А това, което наричаш Леко отстъпване колко пъти се е превръщало с Трудна победа?
Да, прав си. Вкарват гола.. и започва да дебне. Лошото за Лудогорц е, че докато дебне спокойно може да не издържи на опита за натиск на противника и да пусне гол. Видял си достатъчно мачове, в които това или се е случило, или е било на косъм да стане. Нали знаеш.. един път става, втори път.. но не винаги.
Честно казано много ми се иска Лудогорец да си остане такъв до мача с Левски. Ще е много забавно точно Левски да се възползва от слабост, която беше присъща и на сините доста време.
Аз пожелавам Лудогорец да смаже ЦСКА най-вече защото ми писна да обясняват на половин Европа как всички останали са селяни и говеда. Как нямало да има футбол в страната без тях, как винаги са жертва на конспирация, как въпреки всичко правят ЧУДЕСА. Как винаги е виновен съдията, синьото БФС и т.н. И за капак докато реват как цял свят е срещу тях за този отбор устав няма. Просто няма смисъл да се изрежда всичко, в което отбора се набърка и чак сега МОЖЕ БИ ще си плати за помията, която сътвори. Дано бъдат размазани в Разград и това да е поредния нокаут за самозабравилия се ЦСКА. Точно както някога Литекс ги премаза с 8 гола и просто не знаеха какво да кажат! Това ще усложни задачата на Левски в борбата с Лудогорец но така или иначе има пряк двубой.
Иначе се надявам на зрелище. И на ТВ излъчване, че иначе ще се наложи да го гледам със закъснение, по-интересно е директното предаване..
А специално за теб, че виждам, че си почти обективен фен.. Успех на Лудогорец - до мача с Левски. А дано сте втори и добър представител на страната в Лига Европа