Мисля,че мафия има не само в БГ футбола.Ама ние сме последните,които ще разберат как стоят нещата наистина.Така,че ни остава да се надяваме,че поне футболистите имат някаква чест и ще защитават цветовете на отборите в които играят с достойнство!tprodanov написа:lider написа: Даааааааа,ЦСКА ще легнат на Черноморец![]()
![]()
Не, просто започва да си личи мафията в БГ футбола и хората свързани с нея.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Колко струва централен нападател??????????
Re: ЗАЩО ГОНЗО ЗАМИНА ЗА ХОЛАНДИЯ.
Виж, мен това "има модове, но не са левскари" ме обижда. Аз ако ти кажа че не си левскар как ще реагираш? Все пак работата във форума е по желание, всички си имаме и други грижи. Гледаме да сме на линия колкото може повече, но има случаи, в които не се получава. Ама това е една "осрана" тема от 20, смея да твърдя, която не е почистена в следващите 15 минути.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- slavi_1914
- Контакти:
Вместо да виним модовете трябва ние да си вземем мерки ! Това не е форум за псуване заяждане и караници и разправии ! Как може в другите форуми да няма такиви работи и да се Бан-ва човек 1-2 пъти седмично а тук сигурно 50-60 пъти. Хора спрете да се заяждате и да опетнявате темите.Все пак има и нормални хора които искат да пишат.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
rhaegar написа:Виж, мен това "има модове, но не са левскари" ме обижда. Аз ако ти кажа че не си левскар как ще реагираш? Все пак работата във форума е по желание, всички си имаме и други грижи. Гледаме да сме на линия колкото може повече, но има случаи, в които не се получава. Ама това е една "осрана" тема от 20, смея да твърдя, която не е почистена в следващите 15 минути.
Това го казах по повод на това, че при други теми веднага биват раздавани банове и трити мнеия от хора, които определено не са свързани със синия отбор. Трият се теми в нашия форум от хора, които нямат нищо общо с Левски! Не съм го казал за да изкарам някого по малко Левскар или нещо такова. Просто се дразня че някои хора с повече власт тук доста често гледат с цветните очила, това е

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
4400 написа:Lord VOODOO написа:Ето ти вече си супер промит мозък! Гунди е точно толкова рожба на вашата школа, колкото ПФК Левски София е Световен Клубен Шампион!![]()
![]()
А Гунди на кой е юноша ? Просветли ни...
Гунди е юноша на ботев умник както гонзо е на локо така че не си присвояваите заслуги
waranty написа:4400 написа:Lord VOODOO написа:Ето ти вече си супер промит мозък! Гунди е точно толкова рожба на вашата школа, колкото ПФК Левски София е Световен Клубен Шампион!![]()
![]()
А Гунди на кой е юноша ? Просветли ни...
Гунди е юноша на ботев умник както гонзо е на локо така че не си присвояваите заслуги
Кво рече..................................

waranty написа:Гунди е юноша на ботев умник
"Роден е на 4 май 1943 г. в софийския квартал Редута. Играе в детския, а след това и в юношеския отбор на „Левски“. Печели шампионската титла с юношите през 1960 и 1961 г.
През 1960 г., когато е приет в първия отбор на „Левски“, Гунди е едва на 17 години."
Я пак?? Без да си прочел не говори много.

Напускам форума след мнението, че Гунди е юноша на Ботев Пд... тва беше... не мога повече...
Ох ше се опикая от смяяяяяяяяяяяяяяххххххххххххххххх хахахахах

- Ticha
- Контакти:
Отишъл е на преглед за оперираното си коляно. Големи левскари сте, щом аз трябва да ви казвам.