Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lider
Контакти:

Re: Колко струва централен нападател??????????

Мнениеот lider » 01 сеп 2009 22:50

tprodanov написа:
lider написа: Даааааааа,ЦСКА ще легнат на Черноморец :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не, просто започва да си личи мафията в БГ футбола и хората свързани с нея.
Мисля,че мафия има не само в БГ футбола.Ама ние сме последните,които ще разберат как стоят нещата наистина.Така,че ни остава да се надяваме,че поне футболистите имат някаква чест и ще защитават цветовете на отборите в които играят с достойнство!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: ЗАЩО ГОНЗО ЗАМИНА ЗА ХОЛАНДИЯ.

Мнениеот rhaegar » 01 сеп 2009 22:50

Виж, мен това "има модове, но не са левскари" ме обижда. Аз ако ти кажа че не си левскар как ще реагираш? Все пак работата във форума е по желание, всички си имаме и други грижи. Гледаме да сме на линия колкото може повече, но има случаи, в които не се получава. Ама това е една "осрана" тема от 20, смея да твърдя, която не е почистена в следващите 15 минути.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 01 сеп 2009 23:05

Вместо да виним модовете трябва ние да си вземем мерки ! Това не е форум за псуване заяждане и караници и разправии ! Как може в другите форуми да няма такиви работи и да се Бан-ва човек 1-2 пъти седмично а тук сигурно 50-60 пъти. Хора спрете да се заяждате и да опетнявате темите.Все пак има и нормални хора които искат да пишат.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 01 сеп 2009 23:18

rhaegar написа:Виж, мен това "има модове, но не са левскари" ме обижда. Аз ако ти кажа че не си левскар как ще реагираш? Все пак работата във форума е по желание, всички си имаме и други грижи. Гледаме да сме на линия колкото може повече, но има случаи, в които не се получава. Ама това е една "осрана" тема от 20, смея да твърдя, която не е почистена в следващите 15 минути.

Това го казах по повод на това, че при други теми веднага биват раздавани банове и трити мнеия от хора, които определено не са свързани със синия отбор. Трият се теми в нашия форум от хора, които нямат нищо общо с Левски! Не съм го казал за да изкарам някого по малко Левскар или нещо такова. Просто се дразня че някои хора с повече власт тук доста често гледат с цветните очила, това е :!: Извинявам се ако съм засегнал или обидил някого...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 01 сеп 2009 23:18

4400 написа:
Lord VOODOO написа:Ето ти вече си супер промит мозък! Гунди е точно толкова рожба на вашата школа, колкото ПФК Левски София е Световен Клубен Шампион! :lol: :lol: :lol:

А Гунди на кой е юноша ? Просветли ни... :?

Гунди е юноша на ботев умник както гонзо е на локо така че не си присвояваите заслуги

4400*
Контакти:

Мнениеот 4400* » 01 сеп 2009 23:29

waranty написа:
4400 написа:
Lord VOODOO написа:Ето ти вече си супер промит мозък! Гунди е точно толкова рожба на вашата школа, колкото ПФК Левски София е Световен Клубен Шампион! :lol: :lol: :lol:

А Гунди на кой е юноша ? Просветли ни... :?

Гунди е юноша на ботев умник както гонзо е на локо така че не си присвояваите заслуги

Кво рече.................................. :shock: :shock: :shock: :o :o :lol:

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 01 сеп 2009 23:38

waranty написа:Гунди е юноша на ботев умник

"Роден е на 4 май 1943 г. в софийския квартал Редута. Играе в детския, а след това и в юношеския отбор на „Левски“. Печели шампионската титла с юношите през 1960 и 1961 г.

През 1960 г., когато е приет в първия отбор на „Левски“, Гунди е едва на 17 години."

Я пак?? Без да си прочел не говори много.
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 сеп 2009 23:41

Няма проблем ;)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

4400*
Контакти:

Мнениеот 4400* » 01 сеп 2009 23:44

Напускам форума след мнението, че Гунди е юноша на Ботев Пд... тва беше... не мога повече... :lol: :lol: :lol: Ох ше се опикая от смяяяяяяяяяяяяяяххххххххххххххххх хахахахах

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 02 сеп 2009 00:28

Отишъл е на преглед за оперираното си коляно. Големи левскари сте, щом аз трябва да ви казвам. :lol:

Върни се в “Архив”